Olympic B737-200

• Thread starter Thread starter FLIGHTATT
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
George":3fmkou3c said:
xristos":3fmkou3c said:
Και επιπλέον τα -BCL (LGAV) και -BCA (LGAT) :wink:
Σωστά! Απλώς αυτά τα δύο δεν πρόκειται να ξαναπετάξουν, ενώ τα άλλα δύο είναι σε καλή κατάσταση και με τους κινητήρες στη θέση τους.

Νομίζω το BCA τό αγόρασε ο ΠολιτιστικόςΣύλλογος τής ΟΑ γιά να το εντάξη στο μουσείο Πολιτικής Αεροπορίας που σχεδιάζει να δημιουργήση.

Το είχα δεί engineless στο LGAT λίγες μέρες πρίν το κλείσιμό του (του αεροδρομίου εννοώ).

Το BCL είναι το fire training?

Hastaroth":1yyv7c8y said:
Νομίζω το BCA τό αγόρασε ο ΠολιτιστικόςΣύλλογος τής ΟΑ γιά να το εντάξη στο μουσείο Πολιτικής Αεροπορίας που σχεδιάζει να δημιουργήση.

Το είχα δεί engineless στο LGAT λίγες μέρες πρίν το κλείσιμό του (του αεροδρομίου εννοώ).

Το BCL είναι το fire training?
Σωστά και τα δύο.

Ηταν πάντως καλά αεροπλανάκια..Θυμάμαι είχα πάει μέ ένα τέτοιο στην KVA το 1997.

Ontws....Emena,me 732 itan i prwti mou ptisi! (Maios ΄94,ATH-HER,SX-BCG).
Kali tou wra tou "Phoebus" opou ki an vrisketai...

Λοιπόν το βρήκα!

Ιούνιος 1995,SX-BCB,LGAT-LGKV

Από τίς πιό smooth πτήσεις που έχω ταξιδέψει..

Emeva prwtn mou ptnsn kai autn me B732, SKG-MUC 17/07/1991 POIO ntave, mn me rwtate...

Mε 737-200 πέταξα δεκάδες φορές τη διαδρομή ΑΤΗ-ΙΟΑ-ΑΤΗ την περίοδο 1986-1991, όταν ήμουν φοιτητής στην Αθήνα.

737-200

To πρώτο μου ταξίδι με 737-200 ήταν το 1986 από Αθήνα προς Χίο με το ΗΦΑΙΣΤΟΣ.Τελευταίο ταξίδι ήταν τον 3/2001 (τελευταίες μέρς του Ελληνικού) προς Κοπενχάγη. πήγα με το ΝΗΡΕΥΣ και δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι στο γυρισμό ήταν ΕΡΜΗΣ(δε θυμάμαι καλά)