Olympic B717

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αγορινα δεν σου απαντω γιατι θα ξεφυγουμε πιο πολυ απο το θεμα αποτι ηδη εχουμε κανει! Ενα σου λεω μονο: 16000 ωρες πτησης (μπραβο σου και το εννοω σοβαρα) αλλα δεν εχεις μαθει οτι δεν πρεπει να παινευεσαι για αυτες! (ντροπη σου). Τωρα αμα εχεις ορεξη να κουβεντιασεις μαζι μου καντο με ΠΜ και οχι εδω. Και οσο θα τις πετας ασυστολα εδω μεσα τοσο θα στην μπαινω (και οποιος αλλος το κανει - δεν ειμαστε οργανωμενοι! ;) )

Και για να εξηγουμαστε: ΔΕΝ εχω τιποτα εναντιον σου, δε μου εχεις φταιξει σε τιποτα.. Απλα τα λεγομενα σου.. προκαλουνε βρε παιδι μου! Γκεγκε? ;)

Θα μαλωσετε για πολυ καιρο ακομα? Τι εγινε ο "επικοδομητικος" διαλογος και η φιλικη κουβεντα?

Σοβαροι ανθρωποι ειμαστε βρε παιδια... ας κρατησουμε ενα επιπεδο, και ας συνεχισουμε την κουβεντα μας για τα Boeing 717 της ΟΑ :wink: :wink:

Κανενα προβλημα, με κανεναν. Ομως "αγορινα" μου, σε καποιον της διπλης ηλικιας....νομιζω οτι τουλαχιστον ΠΡΟΚΑΛΕΙ.
Σε οτι αφορα τα 717, ισχυει ακριβως οτι παραμενουν 2, και το αλλο "φευγει". Θα προσπαθησω να το φωτογραφισω μεθαυριο το πρωι, και αν το καταφερω, θα σας το στειλλω παραυτα.

Παιδιά και λίγο σεβασμός δε βλάπτει εδω μέσα.....
Σχόλια τύπου "σιγά μη σκίσεις καμιά κυλότα" όπως ανέφερε ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ είναι τουλάχιστον απαράδεκτα.....
Ας σεβαστούμε τις εμπειρίες κάποιου ανθρώπου (CONFIG2) που όπως και να έχει "κάτι" περισσότερο ξέρει από πολλούς εδώ μέσα και ίσως τελικά αυτό να μην αρέσει και πολύ....
Να κρατήσουμε ένα επίπεδο χώρις σχόλια γιατί είναι άσχημο

Δεν ειχα προθεση να προκαλεσω αλλα ουτε και να ειρωνευτω. Αλλα οταν γραφει με τετοια μυστικοπαθεια για κατι που "ο κοσμος το εχει βουκινο και εμεις κρυφο καμαρι" ε, τοτε θα του την μπω. Οταν δε μιλαει με στοιχεια, αλλα σε στυλ: πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσστ θα μας ακουσουνε, ε να μην του την μπω?

Και αμα στα μαθηματικα του 32+32 κανουνε 50 τοτε ειναι βαρα με κιας κλαιω ο τυπος.. Αλλωστε του εγραψα οτι δεν εχω τιποτα εναντιον του, παρα μονο με αυτα που λεει... ;) Και δεν ειμαι ο μονος εδω μεσα.. Αλλο οτι μονο εγω του την μπηκα τοσο.. ;)

Φιλτατοι.
Ο κ. macedon, απ'οτι φαινεται, γνωριζει περισσοτερα απο καποιους που ειναι "μεσα" στα πραγματα. Μενω εκπληκτος, γιατι εγω βρισκομαι τοσο....πισω απο τις περιστασεις.

Κατι λενε στο χωριο...."ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου"!

ΤΕΛΟΣ το off topic. Ισχύει και για μένα!

Πληροφορίες λένε ότι το αρχικό συμβόλαιο ήταν τριετές!
Όπως είχα παραθέσει και παλιότερα για τη μίθωση των 717:
https://www.airliners.gr/community/viewt ... 7687#47687

και αυτό δεν αμφισβητείται.
Κάθε χρόνο λοιπόν ανανεωνόταν η μίσθωση την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα το υψηλό ενοίκιο και με ρίσκο να προλαβει άλλη εταιρεία να το "κλείσει". Φέτος λοιπόν το πρόλαβε η AEBAL πριν η ΟΑ αποφασίσει να το αναεώσει και έτσι το BOC αποχωρεί, αλλά δε σας λέω άλλα γιατί οι πληροφορίες σας είναι λάθος και η πηγή μου δεν μου επιτρέπει να πω περισσότερα... :D

kseroume an ine akoma sto ipostego? Exi vafti ontos me alla xromata?

Την Παρασκευή ήταν ήδη με τίτλους AeBal μέσα στο υπόστεγο.