Olympic Air website

Συγχαρητηρια πολυ καλο site!!!!!! :great: :great: και ακομη ειναι η αρχη. Ειμαι σιγουρος θα το βελτιωσουν. Ειναι πολλες κλασεις ανωτερο της AEGEAN

Online Υπηρεσίες- Olympic Air

Θέλω από το μεσημέρι να σχολιάσψ για τις νέες υπηρεσίες της νΟΑ και δεν ήξερα που να το βάλω οπότε ανοίγω καινούργιο θέμα!!
Oι online υπηρεσίες που θα προσφέρει το νέο site θα είναι οι εξής:
-Κράτηση δωματιού σε ξενοδοχείο
-Ενοικιάση αυτοκινήτων
-Cargo (εμπορεύματα)
-Πρόγνωση καιρού για τις επόμενες 5 μέρες στους προοσρισμούς της ΟΑ
-Online Κράτηση εισητηρίου
-Web check in
-Flight Status
-Real time informations(αναχωρήσεις-αφίξεις)
-Mobile υπηρεσίες (Μέσω ενός γραπτού μηνύματος θα μαθούνουμε την κατάσταση της πτήσης που μας ενδιαφέρει)
-Timetable
και τελευταίο και καλύτερο το Virtual Travele το οπόιο θα είναι ο προσωπικός μας ταξιδιοτικός οδηγός!!
Εύχομαι τα καλύτερα!! :great: (Ας ελπίσουμε πως σιγά σιγά θα αρχίσουν να λειτουργούν όλες οι υπηρέσιες online γιατί οι περισσότερες είναι underconsraction)

Re: Online Υπηρεσίες- Olympic Air

Δεν έχει όμως διαχείριση της κράτησης, κάτι που είχε το ταπεινό site της πΟΑ, δηλαδή αλλαγή/ακύρωση κράτησης, επιλογή ειδικού γεύματος κτλ.!

Fxxxr":3488gkar said:
Ναι ρε παιδιά, η ολυμπιακή έχει connections και καλά (θα) κάνει να τα δείχνει, αλλά δεν μπορεί να έχει connections απο όλες σε όλες τις πτήσεις της! Αυτό θα σήμαινε connection time 20+ ώρες για κάποιες πτήσεις. Ένα φιλτράρισμα θα χρειαστεί.
Αλλά, αυτά είναι ψιλά γράμματα εδώ δεν έχει booking ακομα…
Τι εννοείς connection εσύ; Για εξήγησέ μας. Προφανώς μία αναμονή 12 ωρών μπορεί εσύ να μην την θεωρείς connection αλλά ο υπόλοιπος κόσμος το θεωρεί (οι βαλίτσες σου π.χ. πάνε κατευθείαν στον προορισμό κι εσύ τις 12 ώρες κάνεις βόλτες)...

Τέλος με αυτή την ιστορία, αυτό είναι το σωστό, από παντού προς παντού και αυτό κάνουν όλες οι μεγάλες εταιρείες!

lewton":j0edzwas said:
Επίσης, μια μικρή αντίφαση:
  • http://www.olympicair.com/Default.aspx?a_id=267
    Την 1η Οκτωβρίου, ο στόλος της Olympic Air θα αποτελείται από 24 αεροσκάφη (13) Airbus (5 x A320 & 8 x A319), επτά (7) Q400 Bombardier, 3 Dash 100 και ένα (1) ATR-42.
  • http://www.olympicair.com/Default.aspx?a_id=1058
    Ο στόλος που θα χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση των δρομολογίων της Olympic Air θα αποτελείται την 1η Οκτωβρίου 2009 από εικοσιδύο (22) αεροσκάφη, έντεκα (11) Airbus (4 x A320 & 7 x A319), επτά (7) Q400 Bombardier, 3 Dash 100 και ένα (1) ATR-42.
Το διόρθωσαν. :mrgreen:

lewton":j0edzwas said:
Επίσης το κείμενο είναι γραμμένο σχεδόν στο πόδι, χωρίς να διατηρεί ένα συγκεκριμένο στυλ (πχ. στους τύπους των αεροσκαφών για κάποιους γράφει το πλήθος τους και ολογράφως και με αριθμούς, ενώ για άλλους όχι).
Και αυτό το διόρθωσαν! :mrgreen:

Δεν αξίζω ένα δωρεάν εισιτήριο για το beta testing; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αν μπείτε στη σελίδα «Βοήθεια» δίνει οδηγίες για την κράτηση εισιτηρίου και κάπου γράφει ότι αν είστε κάτοχος κάρτας frequent flyer Icarus θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό της στο αντίστοιχο πεδίο... Αυτή η λεπτομέρεια σε συνδιασμό με το ότι η πρώτη σελίδα του ηλεκτρονικού check-in είναι ολόιδια με αυτή της πΟΑ με κάνει να πιστεύω ότι αντέγραψαν κάποια πράγματα από το παλιό site!

Εμένα δεν μου δουλεύει το σαιτ σε firefox. Μόνο σε Safari μου δουλεύει. ΙΕ δεν έχω για να σας πώ.

Κοιτα τις ρυθμισεις σου. Αν και κανονικα χρησιμοποιω το Chrome, δοκιμασα και με το Firefox μετα το ποστ σου και δουλευει αψογα. Αν τυχει και εχεις το NoScript εγκατεστημενο, ενεργοποιησε το Java της σελιδας, αν και παλι δεν θα επρεπε να υπαρχει προβλημα γιατι σε μενα με απενεργοποιημενο το Java την εδειχνε επισης κανονικα (υποθετω οχι την κεντρικη με το βιντεο, απλα εκανα κλικ σε ενα λινκ που εδωσε εδω ενα μελος)

Σήμερα πάντως είδα και νέες αλλαγές: μερικές πληροφορίες για τα αεροσκάφη, κάποιες (ελάχιστες) φώτο και βλέπουμε...

Στή σελίδα του στόλου που χώρισαν τα αεροσκάφη ανάλογα με τον τύπο τους έχω την εντύπωση ότι κάτι πάει στραβά

Έβαλαν:
DASH Q 100
DASH Q Q400

Δε θα έπρεπε να είναι DASH 8 100 και DASH 8 Q400;;;