Olympic Air website

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ο σύνδεσμος που έδωσες δεν λειτουργεί

Οντως.. Επειδή και άλλος μου είπε οτι βγήκε στον αέρα αλλά εγώ δεν το βλέπω, σκέφτομαι μήπως παίζει τίποτα με τους DNS και το κάνουν hosting αλλού προσωρινά (ή και μόνιμα)

Και ομως λειτουργει. Ειναι μεν πολυ αργο για την ωρα, αλλα λειτουργουν σχεδον τα παντα. Κρατησεις δεν δοκιμασα να δω αν γινονται! :mrgreen:

[album]17756[/album]

Αλλα θα φανε καλα.. "Προσφορα" ATH-SKG OW 92€! :shock: Αν δεν ηταν προσφορα δλδ ποσο θα εκανε; (τελικα η ΒΑ λες να ειναι για μπατσες που με βγαζει MUC-LHR-MUC αυθημερον με 130,- € ; )

Εμένα γιατί δε μου ανοίγειη ιστοσελίδα ρε παιδιά;;;under construction μου εμφανίζεται ακόμα!

Ξαναείπα και πιο πάνω! Ή κάποια δοκιμή κάνουνε και απλά ο makedonas ήταν τυχερός και την είδε (χλωμό) ή κάποια αλλαγή έχει γίνει στους DNS servers και δεν εχουν ενημερωθεί όλοι οι ISP ακόμα (το πιθανότερο)

Σε μένα παίζει πάντως πλέον. (Booking ακόμα δεν είναι διαθέσιμο)

Kαθόλου άσχημο ως site.
Με χάλασε η πολύ πυκνή διάταξη του κειμένου (πχ. εδώ), αλλά διορθώνεται εύκολα.
Επίσης το κείμενο είναι γραμμένο σχεδόν στο πόδι, χωρίς να διατηρεί ένα συγκεκριμένο στυλ (πχ. στους τύπους των αεροσκαφών για κάποιους γράφει το πλήθος τους και ολογράφως και με αριθμούς, ενώ για άλλους όχι).
Εν πάση περιπτώσει αυτά διορθώνονται, το σημαντικό είναι ότι το site περνάει τη βάση.

Επίσης, μια μικρή αντίφαση:
  • http://www.olympicair.com/Default.aspx?a_id=267
    Την 1η Οκτωβρίου, ο στόλος της Olympic Air θα αποτελείται από 24 αεροσκάφη (13) Airbus (5 x A320 & 8 x A319), επτά (7) Q400 Bombardier, 3 Dash 100 και ένα (1) ATR-42.
  • http://www.olympicair.com/Default.aspx?a_id=1058
    Ο στόλος που θα χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση των δρομολογίων της Olympic Air θα αποτελείται την 1η Οκτωβρίου 2009 από εικοσιδύο (22) αεροσκάφη, έντεκα (11) Airbus (4 x A320 & 7 x A319), επτά (7) Q400 Bombardier, 3 Dash 100 και ένα (1) ATR-42.

Kαλή αρχή εύχομαι στη Νο2 πλέον ελληνική εταιρία, και μακάρι σύντομα να είναι και πάλι στο Νο1 και να αντικαταστήσει την Aegean ως η αγαπημένη μου αεροπορική εταιρία στο προφίλ μου. :great:

Και σε εμένα είναι οκ!! Είναι απλή αλλά εξυπηρετική!! Χωρίς πολλά πολλά. Οι online υπηρεσίες δεν είναι διαθέσιμες ακόμα. :great:

jerry":3uj4eevd said:
[...] (Booking ακόμα δεν είναι διαθέσιμο)

Αλλα με αρεσει που εχει σαν option να κανεις κρατηση (οταν θα λειτουργει εννοειται) μεχρι το Δεκεμβριο του 2019!!!! :shock: :lol:

Α! Σε σχεση με τη νεα σελιδα, η παλια φαινεται χαζοβιολικη!.. :lol: Ομορφο το νεο σαιτ, δε σε βγαζει τα ματια με φλασακια και ιστοριουλες που αλλαζουν χρωματα κλπ.. (8/10 και αυτο το -2 γιατι ειναι πολυ αργο ακομα)

Φαίνεται ότι ξαφνικά όλα τα δρομολόγια της νΟΑ για τις άγονες καί για αυτά με διακρατικές συμφωνίες εκτος ΕΕ βγαίνουν ως undefined... τελικά ο Mr. Aegean τα κατάφερε να περάσουν από νέο έλεγχο αν η νΟΑ μπορεί να αναλάβει τα παραπάνω δρομολόγια της πΟΑ! Μόνο Κάιρο καί Κωνσταντινούπολη βγαίνουν πλέον εμφανίζονται πλέον εκτος ΕΕ.