Olympic Air website

Μίλια ως δώρο θα δίνουν;

Παιδιά άργησα λίγο να το ψάξω μιας και δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλο το thread, οπότε αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει:

Θέλω να ταξιδέψω από Χίο με αποσκευές. Σύμφωνα με το site της ΟΑ, δεν μπορώ να κάνω web-check-in. Ισχύει αυτό;

Βασική προϋπόθεση για διαδικτυακό Check-in είναι ο επιβάτης να έχει ηλεκτρονικό εισιτήριο, οι πτήσεις να εκτελούνται από αεροσκάφη της ΟΑ και ο επιβάτης να μη μεταφέρει αποσκευές*.

Ο λόγος που θέλω να κάνω web-check-in είναι για να διαλέξω μόνος μου τη θέση στο αεροσκάφος. Ας έχω κάνει προκράτηση θέσης και δεν με νιάζει αν χρειαστεί να πάω 1 ή 2 ή 3 ώρες πριν στο αεροδρόμιο...

Αν δεν έχεις πρόβλημα χρόνου,πήγαινε νωρίς και ζήτα από την υπάλληλο τη θέση που θέλεις.Δε θα αρνηθεί να σου δώσει τη θέση που θέλεις

Δε θα σου πει κανένας τίποτα, αν έχεις κάνει e-checkin και πας στο γκισέ να δώσεις τις αποσκευές σου. Το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
...μπήκα όμως στο site & seatguru και δεν βρίσκω πουθενά seatplan....
η ρημάδα η έξοδος κινδύνου σε ποιά σειρά είναι στο Q-400;;;;

Αν ταξιδεύεις αύριο,μπες στο σύστημα της Ο.Α,δες ποια θέση θέλεις,αλλά μην κάνεις check in πήγαινε αύριο και κάντο στο αεροδρόμιο στη θέση που θες

Εγώ είχα κρατήσει την 1Α και μου είχε πεί η αεροσυνοδός να καθίσω στην 2D για να μην είναι άδεια η θέση στην έξοδο κινδύνου.

Έκανα χθες δύο κρατήσεις από την ιστοσελίδα της Olympic. Όταν προσπάθησα να κάνω και τρίτη, το σύστημα μουλάρωσε. Μου έβγαζε το εξής μήνυμα:

Παρακαλώ διορθώστε τα λάθη που ακολουθούν πριν συνεχίσετε

Δοκιμάζουμε τα προβλήματα με τις λεπτομέρειες πληρωμής σας. Δεν έχει γίνει Κράτηση, ούτε πληρωμή εισιτηρίου. Παρακαλώ ελέγξτε τις λεπτομέρειες καρτών σας ή δοκιμάστε μια άλλη κάρτα. Εναλλακτικά παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την τράπεζά σας.

Πήρα την τράπεζά μου και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την κάρτα. Αφού επικοινώνησα δύο φορές με το τηλεφωνικό κέντρο της Olympic, η δεύτερη υπάλληλος μου είπε ότι για λόγους ασφαλείας επιτρέπουν στην ιστοσελίδα τους μόνο δύο συναλλαγές το 24ωρο ανά πιστωτική κάρτα! :shock:
Τι είναι πάλι τούτο; Για τα υπόλοιπα πρέπει κανείς να κλείνει τηλεφωνικώς και να χρεώνεται επιπλέον 7€;

Στόκοι....