Olympic Air website

Έτοιμο και το site της Olympic Handling, http://www.olympic-handling.com/Home.aspx?a_id=549 , προς το παρών διατίθεται μόνο στα αγγλικά φαντάζομαι ότι θα πρέπει να είναι σύντομα διαθέσιμο και στα ελληνικά. Μπορεί να δούμε και σελίδα από την Olympic Engineering κάποια στιγμή.

Μισές δουλειές πάλι στο weekendair καθώς στην αγγλική το κειμενάκι παραμένει της προηγούμενης εβδομάδας... :?

Με τόσο λίγους προορισμούς που έχουν, θα μπορούσαν να έχουν το ίδιο weekender κάθε Παρασκευή.

Η μηχανή αναζήτησης άλλαξε στη σελίδα. Δεν είναι και τπτ εξεζητημένο αλλά τουλάχιστον έφυγε το παλιό της Airlines.

Κατά την γνώμη μου σχετικά με την αλλαγή της μηχανής αναζήτησης

+Βγάζει τελικές τιμές με φόρους (Ασε που νομίζω έχουν κάνει λάθος και στους προορισμούς του σαββατοκύριακου έχουν περάσει τιμες χωρίς φόρους. διότι βγάζει τελικές τιμές 15 ευρω...)
+Καθώς αλλάζεις προρισμό/ημερομηνίες κτλ αμέσως φορτώνουν στο κάτω μέρος της σελίδας οι αντίστοιχες πτήσεις χωρίς να φορτώνει ολόκληρη η σελίδα

-Το [+/-3 μέρες] τι έγινε; το θέλουμε!

Αυτά με την πρώτη ματιά

Ε μην ψάχνεις και εσύ το τέλειο. Για Ελληνική εταιρία μιλάμε μην ξεχνιέσαι! Σχεδιαστικά πάντως είναι αδιάφορο…….

Μετά την τελευταία "βελτίωση" μοιάζει πολύ με την πλατφόρμα "ΟΑ b2t" που χρησιμοποιούν τα ταξιδιωτικά γραφεία.

ckabi":27686ze7 said:
(Ασε που νομίζω έχουν κάνει λάθος και στους προορισμούς του σαββατοκύριακου έχουν περάσει τιμες χωρίς φόρους. διότι βγάζει τελικές τιμές 15 ευρω...)

Στο τέλος όμως βγάζει λάθος στην διαδικασία χρέωσης της πιστωτικής, σε βάζει να καλέσεις το τηλ κέντρο, και εκεί σου ζητάν να πληρώσεις και τους φόρους :evil: :evil:
Ποιός περίμενε άλλωστε από ελληνική αεροπορική να αναγνωρίσει λάθος δικής της υπαιτιότητας και να τιμήσει την τιμή που έδωσε στο κοινό;

Πλέον η ΟΑ προσφέρει και τη δυνατότητα Re-booking μέσω της ιστοσελίδας της!

γνώμες για το καινούριο web site της Olympic Air; εμένα μου φαίνεται κακογουστο, δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος. πράσινο, κοκκινο, μπλε όλα μπερδεμένα. Και τετραγωνάκια που θα ζωγράφιζαν παιδιά δημοτικού

(αυτό με τις προσφορές για να γιορτάσουν το νέο website πχ Αθήνα - Θεσσαλονίκη 74 ευρω, δεν θα το σχολιάσω...)