Olympic Air website

Ελπιζω να αναγγειλουν συντομα και προσφορες γιατι η τιμη ATH-CHQ r/t 150 euro 2 μηνες πριν δεν την θεωρω καθολου δελεαστικη..

Και για να κάνω και εγώ την κακόβουλη κριτική μου, αναζήτηση πτήσεων για φεβρουαριο (ξέρω ξέρω), βγάζει πτήσεις που γίνονται με 737-400 και ATR-72! Αλλά για προσωρινή λύση καλή είναι, και σίγουρα καλύτερη από το τηλεφωνικό κέντρο. Θα ξαναπώ τον πόνο μου, μακάρι να με είχαν πάρει στο RM, να είχα μια συνολική εικόνα,α λλα δεν πειράζει :wall:
Θα περιμένουμε

Δεν πρέπει να είναι έτοιμο ακόμα....
Μπορεί να εγώ κάνω βλακεία αλλά κάτι δεν πάει καλά.
Παράδειγμα
ATH-VIE-ATH 10-13DEC:
πρωτη σελίδα 40 ευρω ο κάθε ναύλος economy restricted. όλα καλα μεχρι εδω.
Παμε στην επόμενη σελιδα:
Passengers _______Fare _________ Fees & Taxes_______Total
Adult x 1 ____EUR 70.00 _________EUR 120.70 ____EUR 190.70

λογικο. 40+40=70

Στο εργαλείο κρατήσεων στην αρχική σελίδα της εταιρείας, παρόλο που δεν δουλεύει ακόμα, βγάζει ση λίστα τους άγονους και εκτός ΕΕ προορισμούς με έναν αστερίσκο δίπλα, άρα από εδώ θα κλείνουμε και τις ΟΡ πτήσεις!
Αφού στο quicktrip, που λειτουργεί, δεν εμφανίζει αυτούς τους προορισμούς, σημαίνει ότι γι'αυτό έχουν καθυστερήσει, ώστε να λειτουργήσουν μαζί τα δύο συστήματα σε ένα! Νισάφι πάντως, είναι το προσωπικό μου σχόλιο, καθώς επιπσης και ότι η όλη απευθείας ανάθεση των άγονων στη ΝΟΑ με
την προκάλυψη του ΟΡ είναι σκανδαλώδης! Κάτι μου λέει ότι τα λεφτά των ναύλων τα παίρνει κατευθείαν η ΝΟΑ αντί να τα δίνει στην πΟΑ και να παίρνει πίσω ανταλλάγματα για wet lease και εξυπηρέτηση των κρατήσεών της από τη νΟΑ!

Η ιστοσελίδα της Ολυμπιακής έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει...

Πολύ καλόπιστα και με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων (ακόμα και οι παιδικές ασθένειες χρειάζονται κάποιο φάρμακο) μερικά από τα προβλήματα της σελίδας:

Real Time Info

Πλήρεις πληροφορίες έχει μόνο για/ από την Αθήνα. Στο Ηράκλειο που κοίταξα έχει μόνο την προγραμματισμένη ώρα (σαν timetable) χωρίς καν αναφορά αν η πτήση εκτελέσθηκε ακόμα και ώρες μετά :( .

Δεν λειτουργούν σωστά τα φίλτρα. Αν βάλεις 0-24 δείχνει τις πτήσεις όλης της ημέρας (και αυτές που δεν έχουν γίνει ακόμα) αλλά αν βάλεις 21-24 πχ σβήνει τις πτήσεις που ανέφερε νωρίτερα! :?:

Flight Status (έρευνα με φίλτρο άφιξης)

Στη βραδινή πτήση από Ηράκλειο που ξεκινάει σήμερα και φτάνει μετά τα μεσάνυχτα, το σύστημα βραχυκυκλώνει και αν αναφέρεις Αναχώρηση από Ηράκλειο πτήση 519 της 5ης Οκτωβρίου λέει δεν έχει γίνει ακόμα αλλά αν αναφέρεις Άφιξη στην Αθήνα πτήση 519 της 5ης Οκτωβρίου λέει ότι έχει ήδη προσγειωθεί (από εχθές). Ακόμα και έτσι αναφέρει ημέρα αναχώρησης και άφιξης την ίδια... Δηλαδή η Ολυμπιακή ανακάλυψε τη χρονομηχανή... Άφιξη 23 ώρες ΠΡΙΝ την αναχώρηση. :great:

Δεν θέλω να ξαναξεκινήσω συζήτηση για το πότε έπρεπε να είναι έτοιμοι αλλά αν δεν συγκεντρωθούν πολύ πολύ γρήγορα η αίσθηση που θα μείνει δεν θα είναι για παιδικές ασθένειες αλλά για κληρονομικές ασθένειες. :(

Για το booking system δεν είμαστε στην θέση πιστεύω να το κρίνουμε τόσο πρόωρα. Εδώ καλά καλά δεν έχει ανρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΟΑ. Λίγο υπομονή.
Οσο για τις άλλες online υπηρεσίες ας περιμένουμε με τον καιρό όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Ρε παιδια, εγω πιστευω οτι συντιμα ολα θα φτιαξουν με το site...Εδω η Α3 εχει τοσα προβληματα και λειτουργει 10 χρονια η σελιδα της(αυτο με το back που μετα δεν δουλευει το booking system ειναι εκνευριστικο)!Καποια πραγματα πρωτα βγαινουν και μετα διορθωνονται...Εδω τα windows παιρνεις και μεχρι να βγει το service pack εχουν ενα σωρο προβληματα!

Ως μηχανικός υπολογιστών, σε διαβεβαιώ ότι το θέμα με το back δεν είναι πρόβλημα. Δεν γίνεται να δουλεύει το back στο σύστημα κρατήσεων όπως και σε πολλά άλλα site (π.χ. το site των εκλογών του ΥΠΕΣ) λόγω κατασκευής.

Τώρα το site της ΝΟΑ, θεωρώ απαράδεκτο ότι καθυστέρησε τόσο πολύ, καθαρά για λόγους image!

Το οnline booking system είναι πλέον online στο site της ΟΑ.

Καιρός ήταν!
Ξεκίνησε χωρίς τους ΟΡ προορισμούς που είχαν εμφανιστεί με αστερίσκο στη λίστα προορισμών χθες το βράδυ, λίγο πριν την ενεργοποίηση του συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον πρέπει να περιμένουμε και τις πτήσεις της πΟΑ στο σύστημα κρατήσεων κάποια στιγμή!