Olympic Air website

Απλα ανεφερα αυτο που ειδα file "lewton" και δεν ειχα σκοπο να ειρωνευτω κανεναν...
κι επειδη το τσεκαρα 2-3 φορες πριν το κανω post, μου εκανε εντυπωση το νεο αριθμητικο συστημα της olympicair (36+36=71)
Επειδη τυγχανει δε, να μην εχω ακομα προβλημα ορασης... :twisted: ιδου και η αποδειξη... :great:
Τα σχολια δικα σας... :rant:

Attachments

• ATH-LHR-ATH 13-16 NOV.jpg
    ATH-LHR-ATH 13-16 NOV.jpg
    242,7 KB · Προβολές: 1.522
Είναι απογοητευτικό να μπαίνω στο site της ΟΑ, στις ανακοινώσεις και να βλέπω την εξής σημερινή ανακοίνωση:
Ανακοίνωση / 15 Οκτώβριου 2009

Για κρατήσεις και πληροφορίες σχετικά με τα παρακάτω δρομολόγια παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο (801 801 01 01 από σταθερό ή 210 35 50 500 από κινητό) ή με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Η κράτηση εισιτήριων από το web site μας θα είναι διαθέσιμη από τις 19/10/2009
Αθήνα -Αστυπάλαια
Αθήνα - Ικάρια
Αθήνα- Λέρος
Αθήνα - Μήλος
Θεσσαλονίκη - Σάμος
Θεσσαλονίκη - Χίου
Λήμνος - Μυτιλήνη - Χίος - Σάμος - Ρόδος
Ρόδος -Κάρπαθος - Κάσος - Σητεία
Αλεξανδρούπολη - Σητεία
Ακτίο - Σητεία
Αθήνα - Κύθηρα
Αθηνά - Νάξος
Αθηνά - Πάρος
Αθήνα - Κάρπαθος
Αθήνα - Σητεία
Αθηνά - Σκιάθος
Θεσσαλονίκη - Κερκύρας
Ρόδος - Κως - Λέρος - Αστυπάλαια
Κέρκυρα - Ακτίο - Κεφαλονιά - Ζάκυνθος
Αθηνά - Κάλυμνος
Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα
Αθήνα - Σκύρος
Θεσσαλονίκη - Σκύρος
Ρόδος - Καστελόριζο

Αθήνα - Βηρυτό
Αθήνα - Κωνσταντινούπολη
Αθήνα - Αλεξάνδρεια
Αθήνα - Κάιρο
Αθήνα- Τίρανα
Αθήνα - Τελ Αβίβ
Αθήνα- Βελιγράδι

Οκ, είναι λεπτομέρειες θα μου πείτε, αλλά με χαλάει να βλέπω την Αθήνα ως Αθηνά, το Άκτιο ως Ακτίο, την Κέρκυρα ως Κερκύρας, την Ικαρία ως Ικάρια, τη Χίο ως Χίου...δηλαδή αυτός που την έγραψε τη ρημάδα δεν έκανε ένα κόπο να τσεκάρει τι δημοσιεύει; Είναι εντελώς άλλα αντί άλλων...αλλού σωστά, αλλού λάθος. Εκτός αν τη γράψανε 10 διαφορετικά άτομα (και ανάμεσά τους κάποιοι αλλοδαποί) και κάποιος τα έκανε copy-paste και τα πέταξε όλα εκεί μέσα...τέλος πάντων, είναι ίσως υπερβολική η παρατήρησή μου απλά ήθελα κάπου να το επισημάνω ως ευαίσθητος με τέτοια θέματα...

Αυτός που το γραψε ίσως είναι από την flybe, είναι της μόδας τελευταία.

Στο σύστημα προστέθηκαν (επιτέλους) και οι άγονες πτήσεις. Προς το παρόν μόνο από Αθήνα. Με τη Θεσσαλονίκη, Ρόδο και λοιπά σημεία αναχώρησης υπάρχει ακόμη πρόβλημα.

Δεν το ειχα παρατηρησει πριν αλλα στη σελιδα της Olympic Air γραφει κατω κατω:
* Η Olympic Air εξυπηρετεί το σύνολο του πτητικού έργου στις άγονες γραμμές καθώς και πτήσεις προς επτά (7) διεθνείς προορισμούς που υπόκεινται σε διμερείς διακρατικές συμφωνίες για λογαριασμό των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Είναι η εξήγηση της παραπομπής (*) που εμφανίζεται δίπλα από τους εν λόγω προορισμούς

Το νέο βίντεο που διαφημίζει τις προσφορές στην σελίδα τις Ολυμπιακής είναι πολύ καλό….

Web Check in πότε θα έχει το site ;

Το web check-in δουλεύει νομίζω ήδη κανονικά……

Ακριβως!Δουλευει κανονικοτατα!