Olympic Air website

mikedlkece":37sv9v9r said:
Μολις ειδα οτι στην κεντρικη σελιδα εχουν ανεβασει ενα παιχνιδι στο προτυπο του "ποιος θελει να γινει εκατομμυριουχος"
Το παιχνιδι λεγεται Who wants to be a travelairκαι εχει δωρα οπως μιλια στο προγραμμα travelair κ.λ.π

Γιατί δεν μπορώ να το βρω;; :oops:

Δεν ξέρω αν λειτουργεί η σελίδα κράτησης, πάντως όποιος θέλει να δει την σελίδα απλά ας πάει στο:

https://quicktrip.olympicair.com

Όλα τα περιεχόμενα και διακαιώματα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ε. :D Μάλλον θέλει ακόμη λίγη δουλειά γιατί πέραν από αυτό στις λίστες υπάρχουν όλοι οι προορισμοί της πΟΑ. Οπότε καλύτερα για κράτηση καλέστε την ΟΑ στα γνωστά τηλέφωνα!!!

Κλίκαρα την ελληνική σημαία και το "Book Online" μετατράπηκε σε «σε απευθείας σύνδεση βιβλίο»...

Akis":1s78vj9u said:
Δεν ξέρω αν λειτουργεί η σελίδα κράτησης...

Το link από το quicktrip δείχνει να λειτουργεί.
Είναι καρμπόν το booking engine των Ολυμπιακών Αερογραμμών με τροποποιημένες τις γραμματοσειρές και τα χρώματα.

Από την κεντρική σελίδα συνεχίζει να βγάζει το coming soon.

η σελιδα με μια προχειρη δοκιμη δινει τιμες για τις πτησεις της ΟΑ, αλλα τιποτα ακομα για τα codeshare, παροτι τα περιλαμβανει στο μενου. προφανως βρισκονται σε διαδικασια συνδεσης των codeshare εταιριων με τη σελιδα και συντομα θα ειναι συντονισμενοι για να δημοσιευσουν κανονικα τη μηχανη αναζητησης...
δεν ξερω αν μπορει κανεις να κανει κρατηση απο αυτο ακομα, αλλα η διαδικασια κρατησης τρεχει κανονικα και ειναι ιδια με το παλιο συστημα κρατησεων της Olympic Airlines.
ας ελπισουμε οτι θα ανεβει συντομα στο site, περιττο να τονισω κι εγω οτι ειναι απαραδεκτο να μη μπορει κανεις να αγορασει εισητηριο online αυτη τη στιγμη..... :rant:

Ηρεμία!!! Σύντομα θα μπει στο site τους!! Εδώ μέσα στο Σάββατο και ανεβάσανε ΟΛΕΣ τις online υπηρεσίες!!
Πάντως αυτό που παρατήρησα είναι πως όταν βάζω αεροδρόμιο αναχώρησης πχ την Κω στα αεροδρόμια προορισμού βγάζει μόνο την Αθήνα.
Ας περιμένουμε βέβαια να μπεί επίσημα στο site τους και βλέπουμε..

Απ' ό,τι συνειδητοποίησα στον τρόπο λειτουργίας τους, τα άγονα και οι πτήσεις της ΟΡ πρέπει να βρίσκονται σε διαφορετικό σύστημα κρατήσεων και ενδεχομένως να μην είναι εφικτή -ακόμα- η διασύνδεση.