Olympic Air website

GP707":k6vy2qmp said:
Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα!!! :stupid:

Πες τα χρυσόστομε! Ρε παιδιά η πολυπλοκότητα ενός εγχειρήματος δεν αποτελεί δικαιολογία για τραγικές καθυστερήσεις εκτός προγράμματος. Δηλαδή αν δεν είχε αεροπλάνα αυτή τη στιγμή θα ήταν λογικό να πούμε "ρε παιδιά ντάξει μην κάνετε έτσι, εύκολο είναι να βρει κανείς αεροπλάνα;" Τι να κάνουμε αεροπορική εταιρία είναι, τόσους μήνες είχε να προετοιμαστεί. Και έχοντας δουλέψει σαν web designer (και δεν εννοώ σελίδες απλά με links) επιτρέψτε μου να σας πω ότι και... τον κυ-Μήτσο που λέει και ο GP να είχαν προσλάβει ΝΩΡΙΣ θα ήταν όλα έτοιμα πολύ καιρό τώρα και η σελίδα θα περίμενε απλώς να βγει το πρόγραμμα πτήσεων για να το φορτώσουν. Σιγά το τερατωδώς δύσκολο project στην τελική. Προφανώς δεν είναι της μιας μέρας, αλλά μη χάνουμε και το μέτρο δηλαδή.... Όλα αυτά σε μια σοβαρή εταιρία έπρεπε να είναι έτοιμα ήδη από αρχές αυγούστου και να τεστάρονται. Αρχές σεπτέμβρη το αργότερο να φορτωθούν και τα προγράμματα να πετάξουνε και 3-4 ωραίες προσφορούλες (άλλο θέμα αυτό βέβαια :D) και να έχουν όλους τους flyers της Ελλάδας στο site τους να κλείνουν εισιτήρια. ;)

makedonas":k6vy2qmp said:
Ειχα πει καπου: Να δουμε ποσο θα αντεξει ο νεοελληναρας για να γκρινιαξει και για τη ΝΟΑ.. Το αποτελεσμα με εκπλησει και με απογοητευει..

Φίλε μου νομίζω απλά βλέπεις αυτό που θέλεις να δεις :) Άλλο να γκρινιάζουμε χωρίς λόγο και άλλο να σχολιάζουμε κάτι που ΟΝΤΩΣ αποτελεί πρόβλημα, το οποίο νομίζω και εσύ δέχεσαι ως πρόβλημα δηλαδή στο post σου. ;)

και έχει αγοράσει και τόσες εταιρίες πληροφορικής ...

Εγω ξέρω οτι αν περέμενε ακόμα κρατική η ΟΑ και δεν δούλευε σωστά το online booking της, τα καντήλια που θα έπεφταν στους "κακούς, δημοσίουπαλληλικής νοοτροπίας και υψηλά αμοιβόμενους υπαλλήλους που έχουν μπεί με μέσον", δεν θα τελείωναν !!! Ετσι για να μη ξεχνιόμαστε και προσωπικά θα είμαι εδώ να το υπενθυμίζω σε παρόμοια θέματα !! Γιατί πλέον τελείωσε το γνωστόν " εγώ σε πληρώνω ρε!!!"

Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι έχουμε απογοητευτεί απο την καθυστέρηση έναρξης της λειτουργίας αλλά μην πάτε μακριά.
Δείτε την ιστοσελίδα της MIG και θα καταλάβετε. Τόσο 90s....

satcorfu":16enqsy5 said:
Εγω ξέρω οτι αν περέμενε ακόμα κρατική η ΟΑ και δεν δούλευε σωστά το online booking της, τα καντήλια που θα έπεφταν στους "κακούς, δημοσίουπαλληλικής νοοτροπίας και υψηλά αμοιβόμενους υπαλλήλους που έχουν μπεί με μέσον", δεν θα τελείωναν !!! Ετσι για να μη ξεχνιόμαστε και προσωπικά θα είμαι εδώ να το υπενθυμίζω σε παρόμοια θέματα !! Γιατί πλέον τελείωσε το γνωστόν " εγώ σε πληρώνω ρε!!!"
Πολύ σωστά θα επέκρινε κάποιος την ΟΑ αν ήταν ακόμα ΚΡΑΤΙΚΗ .
Σήμερα δεν βλέπω τον λόγω να το κάνει σε μία ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία.
Αν δεν δουλεύει το boking στο web site τους αυτοί χάνουν λεφτά και όχι ο Έλληνας φορολογούμενος.
Ο μόνος που δικαιούται να "γκρινιάζει" που δέν δουλεύει καλά το site της , είναι ο Βγενόπουλος και πρέπει να φωνάζει " εγώ σε πληρώνω ρε!!!"

Στο site έχουν ενεργοποιηθεί τα πεδία :

Flight Status
Real-time Info
Mobile Info

Το real-time info είναι στην ουσία κόπια αυτού που υπάρχει στο olympicairlines.com (όχι δεν υπάρχουν νηολόγια :evil: ). Φυσικά δεν πιστεύω να περιμένατε να λειτουργεί άψογα ακόμα... Νομίζω πως (τουλάχιστον ως τώρα) αν επιλέξεις αφίξεις βλέπεις τις αναχωρήσεις και το ανάποδο :p

Το flight status νομίζω πως δε λειτουργέι ακόμα.
Το mobile information, φαίνεται ενδιαφέρον. Εφόσον λειτουργήσει σωστά :p

p.s. Θερμή παράκληση να μη συνεχίσει αυτή η σπάταλη παράθεση απόψεων για το τι λείπει από το site, γιατί λείπει, ποιος φταίει, ποιος πληρώνει κ.ο.κ. Ας μείνει και κανένα topic για ενημέρωση και όχι για σαβούρα. :deadthread:

Το flight status λειτουργεί κανονικότατα. Μπορείς να δεις πτήσεις μία μέρα πριν και 3 μέρες μπροστά. :great:

jerry":3vhtt8j4 said:
Στο site έχουν ενεργοποιηθεί τα πεδία :

Flight Status
Real-time Info
Mobile Info

Το real-time info είναι στην ουσία κόπια αυτού που υπάρχει στο olympicairlines.com (όχι δεν υπάρχουν νηολόγια :evil: ). :

το νηολόγιο του αεροπλάνου το λέει στο flight status

Έχετε δίκιο. Απλά δοκίμαζα την 630 για σήμερα και δεν έβγαζε τίποτα. Failllll