GP707":k6vy2qmp said:Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα!!!
Πες τα χρυσόστομε! Ρε παιδιά η πολυπλοκότητα ενός εγχειρήματος δεν αποτελεί δικαιολογία για τραγικές καθυστερήσεις εκτός προγράμματος. Δηλαδή αν δεν είχε αεροπλάνα αυτή τη στιγμή θα ήταν λογικό να πούμε "ρε παιδιά ντάξει μην κάνετε έτσι, εύκολο είναι να βρει κανείς αεροπλάνα;" Τι να κάνουμε αεροπορική εταιρία είναι, τόσους μήνες είχε να προετοιμαστεί. Και έχοντας δουλέψει σαν web designer (και δεν εννοώ σελίδες απλά με links) επιτρέψτε μου να σας πω ότι και... τον κυ-Μήτσο που λέει και ο GP να είχαν προσλάβει ΝΩΡΙΣ θα ήταν όλα έτοιμα πολύ καιρό τώρα και η σελίδα θα περίμενε απλώς να βγει το πρόγραμμα πτήσεων για να το φορτώσουν. Σιγά το τερατωδώς δύσκολο project στην τελική. Προφανώς δεν είναι της μιας μέρας, αλλά μη χάνουμε και το μέτρο δηλαδή.... Όλα αυτά σε μια σοβαρή εταιρία έπρεπε να είναι έτοιμα ήδη από αρχές αυγούστου και να τεστάρονται. Αρχές σεπτέμβρη το αργότερο να φορτωθούν και τα προγράμματα να πετάξουνε και 3-4 ωραίες προσφορούλες (άλλο θέμα αυτό βέβαια ) και να έχουν όλους τους flyers της Ελλάδας στο site τους να κλείνουν εισιτήρια.
makedonas":k6vy2qmp said:Ειχα πει καπου: Να δουμε ποσο θα αντεξει ο νεοελληναρας για να γκρινιαξει και για τη ΝΟΑ.. Το αποτελεσμα με εκπλησει και με απογοητευει..
Φίλε μου νομίζω απλά βλέπεις αυτό που θέλεις να δεις Άλλο να γκρινιάζουμε χωρίς λόγο και άλλο να σχολιάζουμε κάτι που ΟΝΤΩΣ αποτελεί πρόβλημα, το οποίο νομίζω και εσύ δέχεσαι ως πρόβλημα δηλαδή στο post σου.