Olympic Air Marketing

• Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
AOA said
αν νομίζεις ότι η πλειονότης των Ελλήνων στη παρούσα φάση της κρίσης σκέπτονται το marketing της νΟΑ, της Α3 ή όποιας άλλης, επειδή ασχολούμεθα εμείς ένεκα αγάπης στον αεροπορικό χώρο και μόνο, "πλανάσαι πλάνην οικτράν φίλε μου"!!

Προφανώς δεν νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες ασχολούνται με την Ολυμπιακή ή όποια άλλη εταιρεία επειδή το ίδιο κάνουμε κι εμείς. Εννοούσα ποια είναι η αντίληψη του μέσου Έλληνα όταν ακούει τη λέξη "Ολυμπιακή". Τόσα χρόνια τώρα είχε γίνει ο εθνικός γόρδιος δεσμός που κάθε κυβέρνηση έπρεπε να λύσει. Και να μην θες, κάτι θα πρέπει να έχεις ακούσει γι' αυτή την εταιρεία!
Άσχετο, αλλά θυμάστε αυτή τη διαφήμιση της Ολυμπιακής; http://www.youtube.com/watch?v=1ybW5hvVuVo&feature=related

makedonas":1jnge6np said:
Ουτε καν την πολη μου την δειχνει..

Βγήκε και 3η διαφήμιση που δείχνει ανάμεσα σε άλλα και το Λευκό Πύργο

Και παλι δεν προκειται να πεταξω με ΟΑ, αφου σαν πελατη με εχει γραμμενο και εχει κοψει Γερμανια (απο το 2006 εμενα ειδικα). Και υστερα αναρωτιεται ο κ. Βγενο γιατι ο ανταγωνισμος πεταει σε "φιλετα" και γιγαντωνεται! Να το χαιρονται!

Εμένα πάλι μου προκαλεί εντύπωση λίγες μέρες μόνο πρίν από την έναρξη λειτουργίας της ν.ΟΑ (με το ΚΑΚΟ πρόγραμμα που ανακοίνωσαν...) , με τόσες εκκρεμότητες σε όλο το φάσμα της εταιρείας ο κ.Βγενόπουλος να επικεντρώνει όλη την δυναμική του στο δρομολόγιο ATH-IST παράγοντας όχι ειδήσεις αλλά μιζέρια και γκρίνια !!!
Εντύπωση ακόμα μου προκαλεί ο πόλεμος που άνοιξε με την Ντόρα (και κατ' επέκταση με την ΝΔ) προσπαθώντας να χαρακτηρίσει την Α3 σαν Νεοδημοκρατική εταιρεία .
Ακόμα και απόλυτο δίκιο να είχε , είμαι βέβαιος ότι υπήρχε τρόπος να παρουσιάσει την θέση του χωρίς μετωπική σύγκρουση αφού και άριστος χειριστής του λόγου είναι και αρκετά ευέλικτος ώστε να μην εμπλέκεται στα γρανάζια της κομματικής αντιπαράθεσης λόγω εκλογών.
Σίγουρα δεν του "ξέφυγε" κάποια κουβέντα παραπάνω, συμπεριφέρεται έτσι για κάποιους λόγους.
Ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι θα φανεί σε σύντομο (πιστεύω) χρονικό διάστημα.

Aγαπητά μέλη, υπάρχει ένα ρητό που λέει: "Το δις εξαμαρτείν...". Να πω ότι δεν μου άρεσε η πολιτικοποίηση της μάχης, θα το πώ. Να πω ότι το περίμενα, δυστυχώς θα το πω. Τα βέλη πάντως δεν είναι μόνο για να χτυπήσουν τώρα. Είναι για να προειδοποιήσουν κιόλας. Και καλά ο νέος παίχτης που έρχεται τώρα με το Ρέντ Μπούλ στα χέρια και πάει για αχαλίνωτο πάρτυ.. Σίγουρα τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει εάν θα ταξιδεύει με την εταιρεία της Ντόρας ή του Βενιζέλου ή της Κανέλλη. Τον ενδιαφέρει να ταξιδεύει με ασφάλεια, άνεση, σιγουριά, στην ώρα του και να το ευχαριστιέται (πιθανότατα) κάθε φορά. Κρίνω λάθος την στρατηγική της επίθεσης κατα μέτωπο με χρήση σημείων κάτω από τη ζώνη. Αν συνεχιστεί, νομίζω ότι θα υπάρξει εκτροχιασμός από τον στόχο. Άλλωστε τις κινήσεις αυτές τις προωθείς, άμα το ποθείς τόσο πολύ, με έμμεσο και υπόγειο τρόπο χωρίς να χαλάς την εικόνα σου και να αρχίσει να σε βλέπει και ο κόσμος ως την επίσημη αεροπορική εταιρεία απανταχού των..Πρασίνων. ;) Οι υψηλοί τόνοι μαγκιάς (σε όλους τους τομείς) ποτέ δεν ωφέλησαν μακροπρόσθεσμα κανέναν. Τους προτείνω να εστιαστούν στο έργο τους και να μαζέψουν τα δύσκολα κενά που ακόμη έχουν ανοιχτά και όταν με το καλό πετάξουν αυτόνομα, άγονα και γόνιμα, να μπουν όλα κάτω και να κάνουν τις αξιολογήσεις τους. Μέχρι στιγμής, τα κανάλια παίζουν και σχολιάζουν τις φωνές τους και όχι τα διαφημιστικά τους.

δικά των

Νεότερα για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις!

Γυρίστηκε προχθές μπροστά από το υπόστεγο της ΟΑ το νέο διαφημιστικό.
Για το σκοπό αυτό θέσεις έλαβαν ένα Q400 και ένα Α320.
Πολλά πράγματα δε μπορώ να αναφέρω μιας και δεν θα ήταν σωστό,αλλά μπορώ να πω τουλάχιστον,ότι το νέο διαφημιστικό αποτελεί συνέχεια του τωρινού !

"Που πάνε τα χαρτάκια οεεοοο? ;) "

Kαλα, μπαμ κανει οτι τα χαρτακια θα κολλανε πανω στο αεροπλανο. Ελπιζω μονο να το δειξουν σκηνοθετικα ομορφα/εξυπνα...

και πότε με το καλό να το περιμένουμε το καινούριο σποτ να δούμε πως θα κολλάνε και τα χαρτάκια; :?:

Αυριο το πρωι τα ΜΕΓΑΛΑ εγκαινια 07.00 στην Αθηνα και 08.30 στην Θεσσαλονικη. Ολοι στα αεροδρομια! Εδω στην Θεσσαλονικη για την εκδηλωση θα στηθουν 6 τεντες 6χ6μ η καθε μια με μπλε μοκετα και 200 καρεκλες. Η ΟΑ902 που θα ειναι η επισημη 1η πτηση θα ειναι γεματοι με στελεχοι της ΟΑ και της MIG , της Κυβερνησης, βουλευτες, δημοσιογραφοι... Αναχωρηση 07.45 απο Αθηνα και αφιξη 08.45 στην Θεσσαλονικη!

Μεγάλα εγκαίνια, με μεγάλη ανετοιμότητα της εταιρείας παρόλα αυτά. Άγονες πτήσεις (με τα DH:cool: και για αύριο ακυρώνονται (LRS,PAS,MLO,JTY,JKL κα).