Olympic Air Marketing

• Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
προκειται να ταξιδεψω αυριο, πρωτη μερα με την ολυμπιακη.. λετε να εχουν κανενα σουβενιρ στις πτησεις τους?

jerry":1rzdguoj said:
Μεγάλα εγκαίνια, με μεγάλη ανετοιμότητα της εταιρείας παρόλα αυτά. Άγονες πτήσεις (με τα DH:cool: και για αύριο ακυρώνονται (LRS,PAS,MLO,JTY,JKL κα).

Χλωμό το βλέπω για σουβενίρ... Κανένα κουπονάκι για Goodys και Ράδιο Κορασίδη και καλά μας είναι :mrgreen: ...

CaptainChris":1rzdguoj said:
Αυριο το πρωι τα ΜΕΓΑΛΑ εγκαινια 07.00 στην Αθηνα και 08.30 στην Θεσσαλονικη.

Για HER και RHO ακούστηκε κάτι?

Μου ήρθε mail της Α3 «το πάρτυ συνεχίζεται», €25 Αθήνα και Θεσσαλονίκη από οπυδήποτε στο εσωτερικό, €35 από Αθήνα προς εσωτερικό! Μπηχτή στο Βγενόπουλο και τα πάρτυ του, πάρτυ όσο η ΝΟΑ θα έχει μειωμένες συχνότητες και παιδικές ασθένεις και βέβαια απάντηση στα €92 o/w ATH-SKG super προσφορά της ΝΟΑ!
Και όλα αυτά τα λέω για να καταλήξω, θα κάνει κάτι η ΝΟΑ τώρα στις αρχές ή θααφήσει την Α3 να κάνει πάρτυ διαφημίζοντας θέσεις μόνο φόρους;

Eπίσημα εγκαίνια νΟΑ

Στις 15/10 θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια της νΟΑ με μια τελετή στο Βενιζέλος σύμφωνα με την Καθημερινή ενώ η εφημερίδα εστιάζει και στο ενδιαφέρον της σύνθεσης των καλεσμένων...
:arrow: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_30/09/2009_299955

Καλά το γράφουν!
Το σενάριο αυτό δεν αποτελεί επιδότηση άραγε? :idea:
Γιατί να μην αγοράσει το δημόσιο και ένα 30% της Aegean η οποία είναι επίσημα ο 2ος-πολύ σχετικό αυτό πλέον-εθνικός αερομεταφορέας της Ελλάδας?
Φρέσκο δημόσιο χρήμα,είναι αναγκαίο από όλους... :mrgreen:

Τίποτα από όλα αυτά δε θα γίνει.
Η Ευρωπαική ένωση είναι από πάνω και παρακολουθεί,ιδίως μετά από τις τόσες ευλογίες-καταγγελίες του νυν διευθύνοντος της νΟΑ , για τη πΟΑ ...παλαιότερα...όταν εργαζόταν αλλού!

Επιτέλους ας μην κοροιδευόμαστε! :wall:

Μόλις πήρε το μάτι μου την τελευταία διαφήμιση (after launch) της νέας ΟΑ στο youtube.
Ακόμα δεν την έχω πετύχει στην τηλεόραση, αλλά λογικά ίσως και από σήμερα ξεκινήσει να παίζεται
καθώς η εταιρεία πετάει και επίσημα από σήμερα.

http://www.youtube.com/watch?v=oOz8Uxvup2I

Προσωπικά μου άρεσε πολύ :)

παρα πολυ καλη! :great: μαρεσει παρα πολυ πως φευγουν τα post-it με τον αερα και αποκαλυπτουν το νεο livery-προσωπο της εταιριας.
ετσι ολοκληρωνει αυτες που κυκλοφορουσαν τοσο καιρο με τον καλυτερο τροπο. οσοι απο εμας βγαλαμε βιαστικα συμπερασματα τις τελευταιες μερες σχετικα με τις διαφημησεις μαλλον πρεπει τωρα να παραδεχτουμε το πολυ ομορφο αποτελεσμα.

Πολύ ωραία ταινία... Ωραία σκηνοθεσία, φοβερή φωτογραφία, ωραίο σενάριο και το post production με τα post-it notes είναι φοβερό...

Πράγματι πολύ καλό σπότ.Σύντομο και περιεκτικό. :great:

'Οντως πολυ ωραια η διαφημιση αυτη ως συνεχεια των προηγουμενων.