Olympic Air Dash8 Q400

• Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Olympic Air Dash8 400Q

Κατατοπιστικότατος.....Ευχαριστώ για την απάντηση! :D

Νίτρο???.Ναί δανείστηκε και δύο πυραύλους από την NASA για να κάνει εντύπωση στην αεροσυνοδό.Το ΑVRΟ πετούσε σε μεγαλύτερο ύψος και μέχρι να ανέβει και να κατέβει ο θείος μου τον πέρασε....προς τι η ηρονία?.Δηλαδή θέλεις να μου πείς πως το AVRΟ είναι ποιό ευέλικτο στις στροφές από το DASH?Δηλαδή βάλε μετά την απογείωση που το AVRO πάει γρηγορότερα από το DASHακι βάλε πόσο μεγάλη στροφή θα κάνει,και το ανέβα-κατέβα και βάλτε τα συμπεράσματα....

η αλλη εκδοχη ειναι να πηρε ο ενας direct και ο αλλος οχι.μην τρελενεστε

Avro climbing speed : 250kt IAS / 10000 ft άρα 4.5 νμ / λεπτό Χ 3 = 13.5 νμ.
Ο R 19 από Κώ για Αθήνα είναι μιά ευθεία, άρα δεν έχει DIRECT.
Η μόνη εκδοχή που παίζει είναι αυτή του ανέμου ψηλά, αλλά και πάλι είναι δύσκολο να το προλάβει μέσα σε 69 νμ (KOPAR-RIPLI).

Επειδή τότε που τα πήραν από την flybe τα δοκίμαζαν για να τα συγκρίνουν με τα ATR.Oπότε συμαίνει πως το έφτασαν στο όριο τα DASHακι..

Πάντως, να πω την αμαρτία μου, στο θέμα του "θείου" οι μεν παρουσιάζουν μαθηματικά facts που δείχνουν ότι η ιστορία πολύ δύσκολα στέκει, ο δε "ανηψιός" λέει για ευελιξία του αεροπλάνου και "δοκιμές" της ΝΟΑ...

Ως γνωστός σπαζοκλαμπάνιας δύσπιστος άνθρωπος, δυστυχώς δυσκολεύομαι να πιστέψω την ιστορία του θείου...

Κοίτα,ο θείος μου δεν θα μου έλεγε ψέματα,τώρα αν ήταν 2 τα λεπτά τι να πώ :|

Γιατί να μην πει ψέματα; Δεν είναι Έλληνας;

Πολύ το κουράσατε το θέμα. Ας τελειώσει κάπου εδώ!

ποιο πριν διαβασα απο εναν συμφορουμιτη οτι τα α/φη θα φύγουν ενα ενα.Η νΟΑ δλδ πλεον δεν θα πεταει μεγαλα ελικοφορα ή θα φέρει αλλα?ή απλα θα επιστρεψει τα νοικιασμενα?