Olympic Air A319/A320

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και το SX-OAI σήμερα. Πόλεμος!!!!!!!! :shock:

Μέχρι στιγμής έχουν έρθει:
SX-OAF (A319)
SX-OAG (A319)
SX-OAH (A320)
SX-OAJ (A319)
SX-OAN (A319)
SX-OAO (A319)
SX-OAQ (A320)
SX-OAR (A320)

Αναμένονται απόψε:
SX-OAI (A320)
SX-OAK (A319)
SX-OAL (A319)

Φώτο από 5 Airbus μαζί στον τροχόδρομο "B", μαζί με την παραπάνω λίστα, εδώ:
:arrow: http://athensairport.blogspot.com/2009/ ... y-ath.html

Σήμερα και το A319 SX-OAV από Southend

Και αφού ήρθαν και τα 3 χτες το βράδυ, έρχεται σήμερα και το τελευταίο από τον αρχικό στόλο των Airbus της Olympic Air:

The last Airbus for Olympic Air start up fleet is expected today evening in ATH. It is SX-OAV (ex M-ABCL, c/n 3142), coming from Southend.
http://twitter.com/AthensAirport

-edit-
Καλά δεν το πιστεύω.. Πάμε να παίξουμε κανα λόττο..

Μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει που εχουν παρκαρει στο Ελευθεριος Βενιζελος ολα αυτα τα αεροσκαφη; ( Γνωριζοντας πως τα stands ειναι καπως περιορισμενα αν συμπεριληφθουν και τα Boeing της παλιας Ολυμπιακης!)

Γιατι ρε παιδια δε διαβαζετε μερικα ποστ πιο πανω και πατε στην τυφλα και βαρατε ενα ποστ!? 4 ποστ πιο πανω το λεει! Και εδω το λινκ :wall:

Εκτελούν δρομολόγια αυτά τά αεροπλάνα;Τήν περασμένη Κυριακή είδα (καί φωτογράφισα) ένα εξ αυτών) νά απογειώνεται το μεσημέρι από τον 03L.

Αλλη απορία μου είναι άν η OAir θά προβή σέ κάποια "ονοματοδοσία" τών αεροπλάνων της εν γένει,οπότε μιά καί τά Airbus της είναι 12,μιά καλή ιδέα θά ήταν "νά αναβιώσουν το αρχαίον δωδεκάθεον"....

Πετάει μόνο το 319 SX-OAJ. Ολα τα άλλα ειναι παρκαρισμένα στον B (τα 10) και έξω από την τεχνική βάση 1.

Οσο για ονόματα, δεν ξέρω αλλά προς το παρόν ειναι 12.. Σε λίγες μέρες θα έρθει ένα ακόμα σίγουρα, οπότε δεν μας κάνει το δωδεκάθεο.. :P

Μας κανει, αρκει να πιασει πχ τον Δια για τα Α319 και τον Απολλωνα για τα Α320 (λεμε τωρα). Ο καθενας ειχε πανω απο μια ντουζινα ονοματα. Αιτε.. :mrgreen:

-EDIT-
Με βαση τη λιστα βλεπω 15+2 τα οποια δεν εχουν κατασκευαστει ακομα υποθετω. Εχουν ερθει 12, ενα αναμενεται αρα μενουν και αλλα 2... Τση Μποπης γινεται.. λολ :mrgreen: