Olympic A340

• Thread starter sggr
  • Ημερομηνία δημιουργίας
tarig_gr":2bumcqej said:
bari":2bumcqej said:
και κατι οσον αφορα την κατασταση της καμπινας. προσωπικη μου αποψη ειναι οτι διατηρουνται σε εξοχη κατασταση και οτι απο οθονες και entertainment εξοπλισμο σκιζουν.

Πράγματι. Μονο που η ΟΑ δεν το εκμεταλλεύεται και πολύ αυτό. Η ψυχαγωγία που προσφέρει είναι ελάχιστη.

Και εγω αυτό τόνισα παραπάνω. Οτιείναι πολύ "φτωχή" η εναέρια διασκέδαση. Ταξίδεψα πριν 15 μέρες για JFK και γύρισα. Η αλήθεια είναι οτι περί,μενα περισότερα, είμαι όμως σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος, όχι απόλυτ αλλα ΟΚ.

ειναι προφανες οτι ολοι συμφωνουμε...γιαυτο μιλησα για εξοπλισμο (και οχι για προγραμματα κτλ. :)
ιδιαιτερα στις Ευρωπαικες πτησεις το προγραμμα ειναι παντελως ανυπαρκτο.
και για να μη πω οτι η συγκριση με ξενες εταιριες ειναι συντριπτικη! οι δυνατοτητες του συστηματος που εχει η ΟΑ ειναι τεραστιες αλλα.....τα γνωστα....ποιος ασχολειται? και γιατι να ασχοληθει? :?

Socrates":2myjpzdn said:
Ταξίδεψα πριν 15 μέρες για JFK και γύρισα. Η αλήθεια είναι οτι περί,μενα περισότερα, είμαι όμως σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος, όχι απόλυτ αλλα ΟΚ.

Για πες μας εντυπώσεις. Πώς ήταν το crew γενικά και όλα; Εξυπηρέτηση, φαγητό; Όλα τέλεια;

Υ.Γ. Όντως μια μέρα που είχα διάλειμμα ανέβηκα στο SX-DFC και κάθησα στην Business. Δεν λένε τίποτα σημαντικό οι ταινείες που έχουν. Αυτά τα μαραφέτεια παίρνουν και παιχνίδια πάνω αν έχετε παρατηρήσει. Cool. :cool:

Εγώ προσωπικά, ταξιδεύοντας συχνά με το Α340 για Λονδίνο, μπορώ να πώ πώς είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Η εξυπηρέτηση στην Business συγκεκριμένα είναι κατά καιρούς άψογη (κατά καιρούς = βραδυνή πτήση, μάξιμουμ 8 άτομα οι ιδανικές συνθήκες).

Μία καλή λύση θα ήταν να αντικατασταθεί το υλικό του καθίσματος και επιπλέον, 1-2 εκατοστά ανάμεσα στα καθίσματα δεν θα ήταν άσχημο, με ξεχωριστό μπράτσο για κάθε επιβάτη.

Tarig δεν ξέρω αν πρόσεξες, αλλά το online entertainment στην Business είναι σχεδόν καινούργιο, και στα 4 αεροσκάφη, επειδή σχεδόν κανείς δεν το χρησιμοποιεί ποτέ.

Mike_":2bvli72z said:
Tarig δεν ξέρω αν πρόσεξες, αλλά το online entertainment στην Business είναι σχεδόν καινούργιο, και στα 4 αεροσκάφη, επειδή σχεδόν κανείς δεν το χρησιμοποιεί ποτέ.

Όντως φίλε μου. Το αεροσκάφος σε αυτό τον τομέα έχει σημαντικές καινοτομίες που άμα μπείτε σε κανένα αντίστοιχο αεροσκάφος ΕΙΔΙΚΑ της Emirates θα σας φύγει όλη η μαγκιά. Η μαγεία είναι να έχεις κάνει 10 ώρες ταξίδι και να μην το κατάλαβες λόγω διασκέδασης. Δυστυχώς όμως δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο. Πέρυσι μάλιστα πήγα Toronto με Lufthansa (A321-100) μέχρι MUC και από εκεί μέχρι Τορόντο με Air Canada (δυστυχώς Β767-300, μακάρι να ήταν Β777ΕR) μέχρι YYZ. Σκυλοβαρέθηκα στην δεύτερη πτήση με 3 ταινείες σε βίντεο Walls και τίποτε άλλο. Άσε στην Lufthansa δεν υπήρχε καν πρόγραμμα. Κάτσε ρε φίλος, 2.30 ώρες καθισμένος τι θα κάνω; Θα φάω τα νύχια μου; Τουλάχιτον βάλε μια πρίζα, μια μπαλατέζα βρε αδερφέ να ανοίξω λαπτοπ να αράξω. Οχι εκεί, να ρεμβάζεις τον ορίζοντα. Είναι βαρεμάρα γι'αυτο καλό είναι κ η ΟΑ να εισαγάγει πρόγραμμα σε πτήσεις άνω των 1 ωρών.

Υ.Γ. Θύμάμαι μια πτήση με ΟΑ (Β747-400) για DHB μέσω KWH. 5 ώρες την έβγαλα να βλέπω τα τρελά του Mr. Bean σε επανάληψη, και η μουσική; Άσε! Τα ακουστικάκια παλι, χμμμ, τι να πώ; Αλλά και αυτοί οι επιβάτες τους δίνουν και καταλαβαίνει.

Υ.Γ. Απο αεεροσυνοδίνες στα Α340 πως πάμε; ΟΚ? ;) :p

Όχι. Η ΟΑ δεν έχει ούτε ένα 200 πλεόν ρε συ. Όλα σχεδον είναι 400άρια και ελάχιστα 300άρια.

Edited: Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται παράθεση/quote όταν αναφερόμαστε στο αμέσως προηγούμενο post.

OK. thnx for the edit. Ναι. Τα 737 της ΟΑ τώρα είναι τα εξής:

737-300 & 737-400

Αυτά εννοώ.

Μάλλον εννοείς 737 400/300 :)

tarig_gr":3a0kxpdx said:
Αυτά τα μαραφέτεια παίρνουν και παιχνίδια πάνω αν έχετε παρατηρήσει. Cool. :cool:
η Northwest στα Α330 δινει τη δυνατοτητα για παιχνιδια και ειλικρινα δεν καταλαβαινεις για ποτε εφτασες...και σημειοτεον δεν ειναι και η κορυφαια εταιρια στο on board etertainment...για Emirates kai Thai δεν ξερω...μπορω να φανταστω ομως να πηγαινουν τα συστημα στο οριο του με εξωτερικες καμερες και τετοια!!!!
α,ρε Ολυμπιακη...

Εδω γίνεται της π****νας κάθε φορά που φεύγει για πτήση ένα 340 ας πούμε. Πριν καιρό είχαμε μια προβληματική τσουλίθρα στην 1LH Door και τελευταία στιγμή με τους επιβάτες να μπαίνουν τους φροντιστές να μας κάνουν την ζωή δύσκολη (όπως και εμείς γι'αυτούς) και τους πιλότους να μας λένε "Αργούμε;" να προσπαθούμε να την αλλάξουμε, να την μετακινήσουμε (ζυγίζει ~100 κιλά) και να τραβάμε κουρτίνες για να μην γίνουμε ρόμπα. Μπροστά στην μπίζνες κιόλας.

Που χρόνος για online entertainment??? :p