Olympic A340

• Thread starter Thread starter sggr
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οπως κ να χει παντως, ειναι μια μακρα διαδρομη που τελειωνει αρκετα αδοξα. Τα αναλογου βεληνεκους αεροσκαφη 707, 747, 340 εκτος απο πανεμορφα, εδιναν κ μια αιγλη στην εταιρεια που τα κατειχε. Ποσως μαλλον οταν προκειται για εθνικο αερομεταφορεα.. Παντα αισθανομουν υπερηφανος που τετοια αεροσκαφη βρισκοταν στην Ελλαδα. Αεροσκαφη που λογω μεγεθους ενιωθες δεος να τα χαζευεις απο κοντα.

Κ κακα τα ψεμματα, ψυχολογικα αν το δει κανεις, μια εταιρεια που κατεχει μεγαλα heavies θεωρειται πιο οικονομικα ευρρωστη κ ασφαλης στα ματια του κοσμου... Ας ειναι ομως. Τωρα θα νιωθω ενα κενο καθε φορα που θα περιμενω να δω εναν ελληνικο γιγαντα να απογειωνεται...

(δε λαμβανω υποψιν την HIA, η οποια ομως εχει πολυ δρομο μπροστα της για να μπορεσει να αντικαταστησει στις καρδιες μας επαξια τα heavies της OA).

Εφτασαν και τα 2 τελευταία.. Το A από JFK και το B από Τορόντο.. Και όπως έμαθα το B έκανε και ένα low pass στον 03L πριν προσγειωθεί..

εδώ θέλει ένα βιντεάκι γμτ...... τεσπα!!!

Βίντεο δεν ξέρω αν υπάρχει.. Φώτο υπάρχουν σίγουρα.. :)

Που αλλού; :P :P Υπομονή τώρα ανεβαίνουν..

Σήμερα στις 9.35 ακριβώς είδα απο πάνω μου να περνά για τελευταία φορά το Α340 σε χαμηλό ύψος πάνω από την Αθήνα...Εγώ ήμουν ψηλά στο Βύρωνα κ η συγκινησή μου ήταν αρκετή... Ευχαριστούμε για όλα,παρόλα τα προβλήματα,τις γκρίνιες ,όλα..... Υ.Γ Στις 8/8 την ώρα που προσγειωθήκαμε στο JFK, το μάτι μου έπεσε επάνω στο κάθετο φτερό με τους κύκλους....... ανατρίχιασα.... Η Ελλάδα ήταν εκεί..... Ελπίζω κάποια στιγμή να πετάξει κ η νέα εταιρία σε τόπους μακρινούς...

Καλώς ή κακώς η Ολυμπιακές αερογραμμές είναι πια παρελθόν. Όλοι λυπούμαστε για μια εταιρία που έκλεισε γιατί Θυμόμαστε τα παλιά καλά της μεγαλεία.
Ας μην ξεχνάμε όμως πως ευτυχώς υπάρχει ένας ισχυρός όμιλος που δείχνει ότι σέβεται την ιστορία μιας κάποτε μεγάλης εταιρίας και έχει το μεράκι και οικονομική διάθεση να την επαναφέρει εκεί που της αξίζει. Το ότι ξεκινάει με λίγους προορισμούς δεν σημαίνει ότι το μέλλον της θα είναι μια "εταιρία των πέντε πόλεων".
Ας δείξουμε λίγο υπομονή να δούμε πως θα εξελιχθεί. Που ξέρεις, ίσως επαναφέρει σύντομα τη Νέα Υόρκη και πάλι.
Ας περιμένουμε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να δούμε μπας και πάρει το μάτι μας κανένα 330 να περιφέρεται με κύκλους στην ουρά. Άσχημα θα μας πέσει για αρχή και πάλι?