Olympic A340

• Thread starter Thread starter sggr
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το σενάριο 340 έχει συνέχεια...
Μόνο ένα από τα 4 μπορεί να αξιοποιηθεί άμεσα,μιας και τα άλλα 3 θα χρειαστούν επισκευές και συντήρηση πολύ σύντομα.
Το ένα θα χρειαστεί σύντομα βαριά συντήρηση επιπέδου C και τα άλλα δύο αλλαγή των σκελών προσγείωσης.
Τα τελευταία βρίσκονται σε τρομερή έλλειψη-Θυμηθείτε το τελευταίο Α300600-πράγμα που σημαίνει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.
Ελπίζω να μη σαπίσουν τελικά στον Β... :(

Να σας πω την αλήθεια κρίμα για τα αεροπλάνα αυτά να τα παρατήσουν σε κάποιο μέρος και να σαπίσουν.

Με το αεροσκάφος αυτό έκανα την πρώτη πτήση μου στο ταξίδι για Νέα Υόρκη. Δεν ξέρω αλλά μου άρεσαν αρκετά.

Μακάρι να παραμέναν στην νΟΑ και να συνεχιζανε τις ίδιες πτήσεις Νέα Υόρκη. Τορόντο Γιοχάνεσμπουργκ.

Το SX-DFA έφυγε σήμερα το πρωί για JFK και επιστρέφει αύριο 09:10
To SX-DFB έφυγε σήμερα το πρωί για YYZ και επιστρέφει αύριο 10:50
Το SX-DFC δεν πετά τις τελευταίες μέρες
Το SX-DFD ήρθε σήμερα το πρωί από JFK και δεν πετάει πλέον άλλο.

Αρα η αυριανή άφιξη από Τορόντο, αν τηρηθούν οι ώρες, θα είναι και η τελευταία άφιξη της Olympic Airlines στον Βενιζέλο.

Και κάτι που αξίζει αναφοράς.. Η σημερινή αναχώρηση του SX-DFB για Τορόντο είχε περασμένο κωδικό πτήσης: LAST423
Λογικά και αύριο που θα επιστρέψει ίσως του βάλουν LAST424 ή LASTOAL ή LAST340 ή οτιδήποτε άλλο (ιδέες δίνω :P)

Τέλος εποχής για την Ο.Α και τα Α-340 της.

Σήμερα στις ειδήσεις είδα ρεπορτάζ από το Ελ. Βενιζέλος και συγκεκριμένα είχε να κάνει με την πτήση για τη Νέα Υόρκη. Μίλησαν καποιοι επιβατες, αεροσυνοδοί και ένας πιλότος.

Το avatar θα το κρατήσω μιας και είναι πλεον ιστορικό και είναι από την πτήση ΟΑ411 στις 23 Ιουλίου.

Οντως τα SX-DFC και SX-DFD είναι παρκαρισμένα στον τροχόδρομο "Z", έχοντας αφήσει χώρο πίσω τους για να μπούν και τα άλλα 2 αύριο το πρωί αφού επιστρέψουν από τα τελευταία υπερατλαντικά τους ταξίδια..

Φώτο εδώ:
:arrow: http://athensairport.blogspot.com/2009/ ... d-ath.html

giorgosk":mh5ejamq said:
Σήμερα στις ειδήσεις είδα ρεπορτάζ από το Ελ. Βενιζέλος και συγκεκριμένα είχε να κάνει με την πτήση για τη Νέα Υόρκη. Μίλησαν καποιοι επιβατες, αεροσυνοδοί και ένας πιλότος.

Καλησπερα και απο μενα!!! Δυστηχως πανε και αυτα....

Εχεις να μου παραθεσεις κανενα βιντεο απο τις ειδησεις

ΤΗΑΝΚΣ

Τόσα χρόνια έλεγα ότι θα κάνω πετάξω μ'αυτά, τελικά δεν τα πρόλαβα.... :cry: Κρίμα.. Τουλάχιστον είδα το ένα να προσγειώνεται δίπλα μου φέτος το καλοκαίρι όταν έμπαινα σ'ένα atr72 προς Σητεία... Μακάρι να μπορέσουν να κρατήσουν το ένα μαζί με το γνωστό 747 και άλλα παλιά-ΟΑ και να τα ανοίξουν κάπου για το κοινό... Πραγματικά δε θα σταματήσω να ελπίζω σε μια τέτοια κίνηση. Είναι κρίμα να τα αφήνουμε να σαπίζουν...

Clansman said:

Σε αυτό το σύνδεσμο μπορείς να βρεις ένα σύντομο βίντεο από τις ειδήσεις του Mega σχετικά με το τελευταίο δρομολόγιο για Νέα Υόρκη και το κλείσιμο της Ολυμπιακής:
http://www.megatv.com/summaries.asp?catid=14161

menelaos":371thcio said:
Τόσα χρόνια έλεγα ότι θα κάνω πετάξω μ'αυτά, τελικά δεν τα πρόλαβα.... :cry: Κρίμα.. Τουλάχιστον είδα το ένα να προσγειώνεται δίπλα μου φέτος το καλοκαίρι όταν έμπαινα σ'ένα atr72 προς Σητεία... Μακάρι να μπορέσουν να κρατήσουν το ένα μαζί με το γνωστό 747 και άλλα παλιά-ΟΑ και να τα ανοίξουν κάπου για το κοινό... Πραγματικά δε θα σταματήσω να ελπίζω σε μια τέτοια κίνηση. Είναι κρίμα να τα αφήνουμε να σαπίζουν...

Πιστευω ακραδαντα οτι οι σοβαροι και γεματη αεροπορικη παιδεια ανθρωποι του ΠΟΛΚΕΟΑ θα το φροντισουν.

Οπως το 747 στο Ελληνικο.

Krinagoras":5yu6txc8 said:
Clansman said:

Σε αυτό το σύνδεσμο μπορείς να βρεις ένα σύντομο βίντεο από τις ειδήσεις του Mega σχετικά με το τελευταίο δρομολόγιο για Νέα Υόρκη και το κλείσιμο της Ολυμπιακής:
http://www.megatv.com/summaries.asp?catid=14161

Στο 20:50 ξεκινά το ρεπορτάζ!