Ολυμπιακή Αεροπορία το τελος!

• Thread starter Thread starter EGPWS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κατάλαβα, φιλεύσπλαχνοι και πατριώτες μέχρι το τέλος....

Κοιτα αρκετοι εχουν φαει καλα και ειναι υπευθυνοι για την πορεια της ΟΑ. Αλλα τα ομολογα ηταν η αποζημίωση που δικαιουνταν.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Τους πληρώναμε, τους πληρώνουμε, τώρα τους απαλλάσσουμε….. ότι και να πάθει η Ελλάδα το διεφθαρμένο κύκλωμα και οι διαπλοκές δεν σταματούν στην Ελλάδα.
Με νυχτερινή τροπολογία στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος κατατέθηκε τροπολογία απαλλάσσοντας από τις ευθύνες τους όσους παράγοντες λεηλάτησαν το δημόσιο ταμείο μέσω της Ολυμπιακής. Στο άρθρο 7 ενός άσχετου νόμου ορίζεται ότι < για τα χρέη των απορροφηθεισών εταιρειών του μετασχηματισμένου ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας και των θυγατρικών αυτών προς το δημόσιο, ΝΠΔΔ, οργανισμούς του Δημοσίου και ασφαλιστικά ταμεία, ανεξάρτητα από τον χρόνο γέννησης η βεβαίωσης της οφειλής δεν ασκούνται αστικές διώξεις και δεν επιβάλλονται διοικητικές κυρώσεις κατά των μελλών των διοικήσεων των ανωτέρω εταιρειών κάθε δε εκκρεμής αστική ή διοικητική δίκη ή διαδικασία κατ’ αυτών για τα προαναφερθέντα χρέη καταργείται αυτοδικαίως. > εις ανώτερα μας… κόρακος κοράκου μάτι δεν βγάζει…

Και γιατί εγώ ο αφελής έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ένα 'χαρτάκι' που λέγεται 'Σύνταγμα' και κάπου λέει ότι 'όλοι είναι ίσοι κλπ κλπ κλπ'. Δηλαδή όσοι -αν είναι δυνατόν να συνέβαιναν αυτά στη σύναξη Αγίων aka Ολυμπιακή- έστησαν κομπίνες, έκαναν παράνομους διορισμούς, έδιναν δήθεν συμβόλαια, όλοι αυτοί δεν είναι το ίδιο ίσιοι με άλλους?

Επειδή παιδιά αυτό που γράψατε δεν αφορά τους εργαζόμενους της πρώην ΟΑ αλλά τους προέδρους θέλω να ρωτήσω κάτι.Ποιός από εμάς τους θνητούς αισθάνεται ή είναι ίσος με οποιονδήποτε πέρασε για έστω και μια μέρα από διοικητική θέση στο κράτος;Άρα μην μας κάνει τίποτα εντύπωση παρά μόνο το πόσο εύκολα ζούμε με όλα αυτά και δεν αντιδρούμε.

Airzena το κομπλεξ προς την πΟΑ και τους εργαζομενους (που δεν ηταν μονο προεδροι....) και ο "Λαικισμος" παει συννεφο ε?
Καιγεσαι για το ομόλογο των εργαζομενων της πΟΑ. Θελεις κι εσυ ενα? Μηπως να σου δωσουμε τη συνταξη σου σε ομολογο με το ετσι θελω να στη "κουρεψουμε" και μετα να βγαινω να ρωταω "ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ Ο AIRZENA ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΜΟΛΟΓΑ?". :wink:

"Τους πληρώναμε, τους πληρώνουμε, τώρα τους απαλλάσσουμε" λες...
Τον παρακατω γιατι να τον πληρωσουμε? (πρεπει μαλλον να τον γλιτωσαμε αυτον τελικα... αλλα θα τον βαλουν ΕΑΣ, δε πειραζει)
http://www.onalert.gr/stories/yponauarxos-eav-ti-allo-tha-akousoume
Η γιατι να μην μπουν οι παρακατω στα ενιαια μισθολογια?
http://www.lamiastar.gr/index.php/topikes-eidiseis/nomoi/voiwtia/21991-dgdg.html

Οπως βλεπεις, ο "λαικισμος" ειναι ευκολος. Βασικα ειναι ΠΟΛΥ ευκολος και απλος. Δε μου πηρε ουτε 3 λεπτα να γραψω ολο το μήνυμα. Ασε λοιπον το θεμα της πΟΑ να το χαρουν οσοι το θελουν, φτιαξε ενα καινουργιο δικο σου οποτε θες να τη θαψεις, και ασε τις ειδοποιησεις μας για θεματα που ειχαμε γραψει πριν απο 2-3 χρονια ΗΣΥΧΕΣ.

Ευχαριστω.

Πολύ καλές οι πληροφορίες για την ΕΑΒ και θα έπρεπε να αναρτηθούν στο νήμα της ΕΑΒ γιατί εδώ θα χαθούν.
Πολύ μου άρεσε….> Η Αλίκη από το ναυτικό στην αεροπορίαχα..χα…Ελαδαάρα αθάνατη. :twisted:

αεροπορική εταιρία όπως η ολυμπιακή που την αγαπουσαν ολοι δεν θα ξανά δημιουργηθεί... :(

Ευτυχώς.

Η αλήθεια να λέγεται. Τα μπακαλικα που μας προέκυψαν σε μεγάλο-μαγαζιά και συνεχίζουν να δουλεύουν με τα ίδια μυαλά δεν είναι το ίδιο.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png