Νέος ΥΜΕ & η πώληση των ΟΑ.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
DUBAI, Jan 11 (Reuters) - Qatar Airways has not bid for Greece's state-owned Olympic Airlines, an executive said on Sunday, adding the Gulf Arab firm was also seeing some trouble obtaining financing for plane purchases in current conditions.

"We have never been interested in taking any other airline or any other ventures," Ali al-Rais told reporters in Dubai.

Rais added that he "wouldn't be telling the truth if I said we weren't having trouble financing ... planes," but noted that a consortium of banks were still behind the airline. (Reporting by John Irish; writing by Amran Abocar; editing by Inal Ersan)

Η Qatar παντως φαινεται να λεει την αληθεια,καθως δε διαθετει αυτη τη στιγμη τα απαραιτητα χρηματα οπως αναφερετει το δημοσιευμα!Και σε αλλο δημοσιευμα το οποιο δε μπορω να ξαναβρω αναφερεται οτι η Κυβερνηση εστειλε με ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ εστειλε στην Qatar εγγραφα για πιθανη αγορα,και οι δικοι μας πηγαν μεχρι εκει για να δουν απο κοντα αν ενδιαφερονται οι ανθρωποι της Qatar! :wall:

'We have never been interested in taking any other airline or any other ventures,' he said. 'We never bid for it.'
Last year, Greece said Qatar Airways was among companies that had expressed an interest in buying state-run Olympic Airlines group.

To τονιζω...GREECE SAID!

Τι να πω...
Μαλλον θα "χαθηκαν στη μεταφραση" :thx:
(Ελεος πια με τη ταλαιπωρια που υφισταται αυτη η καημενη η εταιρια.Αν μιλουσε θα ελεγε"η σωστε με η σκοτωστε με αντι να με απαξιωνετε και να παιζετε μαζι μου")

Και για να ξαναμπουμε στο θεμα μας..Ο νεος υπουργος εχει πει τιποτα για αυτο το θεμα?

NFEEFE":2bhvbunz said:
'We have never been interested in taking any other airline or any other ventures,' he said. 'We never bid for it.'
Last year, Greece said Qatar Airways was among companies that had expressed an interest in buying state-run Olympic Airlines group.

To τονιζω...GREECE SAID!

Φοβάμαι ότι η μετάφραση από Αραβικά σε Αγγλικά είναι επιπέδου "Δημοτικού".
Έχοντας έρθει σε επαφή πολλάκις με Άραβες (οι περισσότεροι είναι Αμερικανο- η Αγγλο-σπουδαγμένοι) σε διαβεβαιώ ότι η φράση GREECE SAID είναι αν μή τι άλλο ανακριβής.
Προφανώς άλλο θα ειπώθηκε στα Αραβικά και αλλιώς απέδωσε στα Αγγλικά ο αρθρογράφος αυτή.

Για να μην παρεξηγηθώ , καμία γνώση Αραβικών δεν κατέχω , αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν είναι δυνατόν επίσημος εκπρόσωπος εταιρείας του μεγέθους της Qatar να χρησιμοποίησε αυτή την φράση.

Επι της ουσίας : Κρίμα που η Ο.Α δεν θα γίνει Qatar-αμένη :cool:

Qatarαμενοι φαινεται ειμαστε εμεις οι Ελληνες, που μας κοροιδευουν , νομιζοντας οτι εδω ειναι "ελλαδισταν".
Μας κοροιδευουν οι "δικοι μας" ανθρωποι, αυτοι που εχουν την υποχρεωση να μας προστατευουν και να μας διοικουν, γιατι τους ψηφισαμε.
Ελα ομως που καροιδευουν τους παντες και τα παντα!
Απο που να ξεκινησει κανεις?
Απο το θεμα της ΟΑ?
Απο το να ειμαστε |ψυχραιμοι" ενω οι τουρκαλαδες ξυριζουν με τα f16 τα νησια μας?
Με τις διαβεβαιωσεις οτι δεν φευγουν οπλα για το τελαβιβ απο τον Αστακο, ενω υπαρχουν στο διαδυκτιο τα συμβολαια της εταιριας μεταφορων?
Που λοιπον σας (μας) φαινεται παραξενο?
Ετσι ηταν ετσι ειναι και δυστυχως ετσι θα ειναι στον Τοπο μας τα "πραγματα".
Πωληση, δεν βλεπω....προσωπικα. Μακαρι να διαψευσθω!

Η ΟΑ ειναι κατα τη γνωμη μου καταδικασμενη πλεον.Αγοραστες αξιοπιστοι δεν υπαρχουν και μονη της ειναι πλεον κατεστραμενη απο τις,ασχετες με το αντικειμενο,διοικησεις και το φαγοποτι των κυβερνησεων(για να μη παρεξηγηθω ΟΛΩΝ των κυβερνησεων).

Η απαξιωτικη γνωμη της Qatar, για την οποια εκανε με δικα μας λεφτα ολοκληρο ταξιδι η κυβερνηση( :wall: ),σιγουρα θα μετρησει και για αλλες αεροπορικες εταιριες.Παντως μου κανει τεραστεια εντυπωση οτι δεν εχουμε ακουσει τον νεο υπουργο να μας λεει για τα σημοσιευματα.Στη τελικη δε τα εγραψε ενα Ελληνικο καναλακι αλλα το Reuters.Δε πρεπει να μα πουν τι εγινε?Και μονο που δεν απανταει κανενας μου δειχνουν οτι Η Qatar λεει την αληθεια.

Α ρε σημερα ξεκινησε η νεα ΑΖ και ζηλευω μακαρι να γινει και σε μας και οχι οπως την κοροιδια της 11/12/2003

Μετά την μη εκδήλωση ενδιαφέροντος από την Qatar, αναμένεται αγωνιωδώς το ενδιαφέρον της Chrysler Aviation. Ο Σπύρος θα κάνει την έκλπηξη...
Oψόμεθα!

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Qatar που διαψεύδει ότι ενδιαφέρθηκε για την ΟΑ και απλά... η κυβέρνηση της έστειλε ένα διαφημιστικό για να την αγοράσει, αποδεικνύεται πως μας δούλευαν όταν μας άφηναν να πιστεύουμε ότι παίζει σοβαρά η Qatar. Σε συνδυασμό με τους θερμοκέφαλους καρεκλοκένταυρους συνδικαλιστές οι οποίοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κάνουν κακό στην εικόνα της ΟΑ, το όλο εγχείρημα βαίνει προς αποτυχία... Κρίμα... :wall:

Προσωπική μου άποψη είναι , πως σε περίπτωση που η Ολυμπιακή δεν πουληθεί ,τότε ο μοναδικός κερδισμένος θα είναι η Αιγαίου και χαμένος η αεροπορική κοινότητα της Ελλάδος και το ελληνικο κράτος. Επιπλέον πιστεύω πως πρέπει να πουληθεί οπωσδήποτε.Γιατί καλύτερα μια μικρή περιφερειακή εταιρεία παρά η σημερινή κατάσταση.Όλο και κάτι θα κάνει όποιος την πάρει.Προτιμώ ανάδοχος να είναι η κοινοπραξία της Etihad όποιο και να είναι το τίμημα.Είναι μια αξιόπιστη εταιρεία που θα προσπαθήσει να αναπτύξει την ολυμπιακή.Αυτό που προσδοκώ (δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό) είναι τουλάχιστον να πουληθούν η τεχνική βάση και η επίγεια εξυπηρέτηση καθώς οι διεκδικητές είναι αξιόλογοι.

NFEEFE":2na5m3h5 said:
...Παντως μου κανει τεραστεια εντυπωση οτι δεν εχουμε ακουσει τον νεο υπουργο να μας λεει για τα σημοσιευματα.Στη τελικη δε τα εγραψε ενα Ελληνικο καναλακι αλλα το Reuters.Δε πρεπει να μα πουν τι εγινε?Και μονο που δεν απανταει κανενας μου δειχνουν οτι Η Qatar λεει την αληθεια.
Μα αγαπητέ φίλε, δε κατάλαβες? ο νέος υπουργός δεν έχει "ευθύνη", ο παλαιός " επιτυχημένος" την έκανε για άλλα υπουργεία-περιπέτειες... Και ο συγκεκριμένος όμως έβγαλε ωραίες διαφημίσεις για την παιδεία, μεγάλη επιτυχία σου λέω. (Έκανε ΕΝΑ να μόνο λάθος να πάει στα μπουζούκια)
Παιδιά για να μην κουραζόμαστε, η κατάσταση παραμένει δυστυχώς ίδια, σκοτεινή και μίζερη και λόγω του γεγονότος ότι σήμερα δήλωσε ο νέος υπουργός ότι η διαδικασία ιδιωτικοποίησης θα συνεχιστεί κανονικά, πιστεύω ότι θα είναι άκαρπη...
Τόση κοροϊδία πια, διαρρευσανε για εντυπώσεις καθαρά ψεύτικα ονόματα, τι άλλο θα δούμε! :wall: Τζάμπα τόσα thread που κλείσανε και τόσες συζητήσεις που γίνανε στο βωμό της μαϊμού ιδιωτικοποίησης...

Εγώ νομίζω ότι βλέποντας γύρω μου τις εταιρίες να κλείνουν και να απολύουν προσωπικό, όχι στην αεροπορική βιομηχανία μόνο, γενικά, είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος σοβαρός επιχειρηματίας να επενδύσει ένα τεράστιο κεφάλαιο, να πάρει την προβληματική ολυμπιακή, να πρέπει να της αλλάξε τον στόλο, να βγάλει άκρη με το συνδικαλισταριό και το κατεστημένο μέσα στην εταιρία και να ελπίζει ότι εν μέσω οικονομική κρίσης θα βγεί κερδισμένος.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.