Νεο Website Aegean Airlines

• Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
makedonas":1vbagv78 said:
mrk":1vbagv78 said:
Τα λάθη διορθώθηκαν.

Τρανη αποδειξη του οτι μας διαβαζουν!!!! :mrgreen:

Σιγά ρε makedona.. Δεν είμαστε και το CNN :cool:

mrk":1vbagv78 said:
Το νέο site είναι στον αέρα!

Μου αρέσει πολύ, αν και επειδή είναι φίλοι αυτοί που το έφτιαξαν δεν μπορώ να είμαι και ιδιαίτερα αντικειμενικός.

Επίσης στην σελίδα που παρουσιάζει τον στόλο της εταιρίας, στα Avro δίνει 100 θέσεις. Πλέον είναι 112 οι θέσεις στα avro. Και ας μπει και καμιά φωτογραφία στις σελίδες των αεροσκαφών, έτσι ώστε ο απλός επιβάτης να βλέπει πιο είναι το avro και ποιο το a321 ;)

επίσης και κανένα πλάνο θέσεων δε θα ήταν άσχημο εκτός από τις φωτογραφίες των αεροσκαφών ;)

View and Change your flight-Νέα υπηρεσία της Α3

H Aegean Airlines πλέον διαθέτει και την υπηρεσία View and Change your flight. Μία πολύ καλή κίνηση και πρακτική γιατί δεν θα χρειάζετε να περιμένεις ώρες στην αναμομλη του τηλεφωνικού κέντρου. :great: .

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς άλλος το view/change your flight?
γιατί βάζω τα στοιχεία και μου πετάει μήνυμα πως δεν είναι διαθέσιμη η σελίδα. :rant:

jerry":2mgcprk1 said:
γιατί βάζω τα στοιχεία και μου πετάει μήνυμα πως δεν είναι διαθέσιμη η σελίδα. :rant:

Και εγώ που είχα προσπαθήσει τον Δεκέμβριο , το ίδιο μήνυμα έπαιρνα.............

jerry":rfu788in said:
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς άλλος το view/change your flight?

Το view my flight το είχα χρησιμοποιήσει το Δεκέμβριο και είχε δουλέψει.

Αγαπητή Αεροπορία Αιγαίου,

Πολύ ωραίες οι προσφορές που βγάζεις κατά καιρούς, αλλά δε νομίζεις ότι πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή το αστείο με το online booking; Είναι κρίμα για μία εταιρεία που υποστηρίζει ότι αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη στην Ελλάδα, να μην μπορεί να διαθέσει εισιτήρια επειδή το σύστημα "μπουκώνει" ή είναι down κάθε λίγο και λιγάκι. Κάντε μία επενδυσούλα σε μία πιο σοβαρή εφαρμογή (EDS, Amadeus, Sabre) για την ιστοσελίδα σας και δε θα βγείτε χαμένη. Ο "SITA Γαβριήλ" δεν "τραβάει" για μια υπερεταιρεία σαν εσένα. Τουλάχιστον δεν θα έχετε την αγανάκτηση των συνεργατών και των επιβατών σας.

Φιλικά και με πολλή υπομονή (η οποία και εξαντλείται)

Σε όλο το site, στον χάρτη, στήν λίστα με τα δρομολόγια, κ.λ.π. αναφέρουν "ΒΡΥΞΕΛΕΣ"...
Νομίζω ότι το σωστό είναι "ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ" δηλαδή με δύο Λ...Μήπως κάνω λάθος εγώ....?
(ολλανδικά: Brussel, γαλλικά: Bruxelles).....

Εσύ πολυ σωστά τα λες. Το σωστό είναι Βρύξέλλες. Αντε και σε λίγο καιρό θα το διορθώσουν όταν διαβάσουν το πόστ σου. :D ;)