Νέο σύστημα κρατήσεων

• Thread starter Thread starter IATA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Kόβω το κεφάλι μου οτι παίζει κάποιο λάθος...Αποκλείεται να έχουν τέτοιες τιμές...Εκτός του ότι το αντίπαλον δέος θα κάνει πάρτυ αν ισχύουν οι τιμές αυτές,δε νομίζω οτι θα προσπαθήσουν να βγάλουν το κόστος της αλλαγής τόσο άμεσα...Πλάκα θα έχει να τις κρατήσουν πάντως!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Κοίτα, εγώ μπαίνω φαντάρος, οπότε διαφορά δε μου κάνει :P :P * Να το βγάλουν στα γρήγορα λοιπόν, έτσι ώστε όταν βγω να έχουν γυρίσει στα φτηνά :mrgreen: :mrgreen: Πάντως όντως ακούγεται τουλάχιστον περίεργο να κάνουν τέτοιες αυξήσεις. Εκτός αν σκοπεύουν να το λειτουργούν με ακριβά εισιτήρια και πολλές προσφορές. Ας δούμε λοιπόν.....

*βλακεία είπα ε; Ας με στείλουν σε κανα νησί να δούμε πώς θα έρχομαι :mrgreen:

Έλεος δηλαδή αμέσως να φέρετε την καταστροφή. Ακόμη δεν έχει τελειώσει η εγκατάσταση και βγήκαν τα πρώτα συμπεράσματα. Τα ίδια και το καλοκαίρι με τη σελίδα της νΟΑ. Αφηστε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, να περαστούν όλα τα δεδομένα, να δοκιμαστεί και μόλις βγεί η επίσημη ανακοίνωση απο την εταιρία τότε να ψάξετε για λάθη! Λίγη υπομονή θα σας γλυτώσει απο τη φασαρία. :?

Μην ανησυχείτε. Είχαν περαστεί τα inventories μόνο σε Y class. Σιγά-σιγά ανοίγουν όλα τα booking classes.

Πάντως αυτή όταν κάνω αναζήτηση σε one-way δρομολόγια πετάει λάθος:
"Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά σε λίγο."

Σε όλες τις θέσεις σήμερα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και επιστροφή βγάζει το σήμα των 4 θέσεις διαθέσιμες... μου φαίνεται λίγο παράξενο.

Σε άλλη αναζήτηση που δεν είχε πτήσεις σήμερα μου έβγαζε την σελίδα αποτελεσμάτων μαζί με κώδικα πχ στην θέση της τιμής: "Από undef (GLBL.code.currency.symbol.) -"

Θέλει ακόμα χρόνο για να στρώσει.

Μάλλον θέλει χρόνο γιατί δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται να χρεώνει από Λονδίνο 356 λίρες το Flex και 160 λίρες την Business, έλεος………….. :thx:

Γινεται απο τη στιγμη που το full economy ειναι χαμηλοτερο απο την προσφορα της Business...
Νομιζω οτι τιμολογιακα αυτο ισχυει... Βεβαια δεν ξερω τις τιμες που ισχυουν κανονικα, οποτε ο aakunz νομιζω οτι μπορει να μας διαφωτισει παραπανω..! :wink:

Απο τα εντυπωσιακα του νεου συστηματος.Μοναχο - Θεσ/νικη χωρις ενδιαμεση σταση.
Μοναχο-Θεσ/νικη μεσω Αθηνας. Και Μοναχο-Θεσ/νικη μεσω Αθηνας και Ροδου.
Επι πλεον αναφερει και τον χρονο συνολικα των ανταποκρισεων.

το D class της αιγαίου είναι promo business fare και είναι πιο φθηνό απο full Y class.
συνεπώς, καλύτερα business class :D (αλλα εχει περιορισμούς αν και business class)

Πάντως εδώ και αρκετές ώρες η Αegean έχει εξαφανιστεί από τα flight booking websites τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Όλος τυχαίως η Οlympic Air την ίδια στιγμή έχει την τιμητική της με αρκετά χαμηλούς ναύλους σε δρομολόγια που χθές ήταν αρκετά πιο ακριβά... ακόμα και για τελευταίας στιγμής ημερομηνίες.

Update: Άρχισε να εμφανίζεται και πάλι η Aegean ως επιλογή σε μερικες σελίδες...