Νεο μελος

Καλώς ορίσατε παίδες.

Νέο μέλος

Καλησπέρα! :D Ονομάζομαι Δήμητρα-Αναστασία και διανύω τα 19 μου χρόνια.Θα ήθελα πολύ να γίνω αεροσυνοδός.Έχω ψάξει επ' αυτού κάποια πράγματα,όπως σχολές κτλ.,ωστόσο ξέρω πως δε χρειάζεται τόσο,γιατί η εκπαίδευση που κάνουν περιέχει τα ίδια πράγματα με αυτά που μαθαίνεις στη σχολή.Όπως και να έχει,με ενδιαφέρει περισσότερο η όποια προκήρυξη και το να αναπτύξω σχέσεις με άτομα του χώρου.Αν κάποιος από εσάς μάθει κάτι,θα παρακαλούσα να επικοινωνήσει.

Φιλικά,
Δήμητρα-Αναστασία

Καλώς όρισες!!! :great:
Αν χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση σίγουρα θα βρεις πολλές απαντήσεις σε πιθανές αποροίες σου. Για τα υπόλοιπα μπορείς να ρωτάς.

Καλώς όρισες.

Welcome on board... :great:

AA33":13qzytei said:
Geia se olous kai oles eyxomai na exete ena dhmiourgiko 2008 gemato ygeia tyxh dynamh.
Eimai neos sto forum kai epeidi vlepw poly enhmerwsh sxetika me to thema skeftika pws tha exw mia apanthsh sto provlhma mou.
Enw ta thaymazw aperiorista ta aeroplana exw ena provlima.Ta fovamai a p i s t e y t a :shock: :shock: :shock: :shock: kai epeidi exw kanonisei ena taksidi gia londino,
to marth me easy jet tha ithela na me pliroforisei o opoiosdhpote parakalw gia aythn thn etairia ta aeroplana ths kai tin asfaleia ths!!!!!!!!Einai h prwth mou fora pou tha taksidepsw sthn ousia kai ayto epeidi exw ksanataksidepsei sto parelthon alla hmoun enos etous isws kai ligotero ara den pianete.
Katalavainw pws fainontai asteia se esas ola ayta epeidi tha exete taksidpsei ouk oliges fores alla tha hthela na me katalavete kai na sevasteite ton fovo mou!!!
Tha hmoun ypoxreos an kapoios/a mou apantouse me eilikrinia.Eyxaristw ek twn prwterwn.

Καλώς όρισες στους αιθέρες.
Ένας από τους βασικούς κανόνες για να "πετάξεις" σε αυτό το φόρουμ είναι να γράφεις ελληνικά και όχι greeklish (τα οποία και απαγορεύονται).
Ένας άλλος επίσης βασικός κανόνας "ασφάλειας των πτήσεων του συγκεκριμένου φόρουμ" είναι να χρησιμοποιείς την αναζήτηση πριν ρωτήσεις κάτι.

Τέλος, fasten your seatbelt, relax and enjoy the flight!!!

(Σημείωση: πληροφορίες για την απορία που διατύπωσες θα βρείς σε αυτό το link: "το αεροπλάνο είναι, μακράν, το πιο ασφαλές μέσο μεταφοράς")

Είναι ανεπίκαιρο να καλωσορίσω τον Σάββα τώρα, αφού το μήνυμά του βρίσκεται εδώ, ένα χρόνο περίπου. Όμως αντίθετα, είναι πολύ επίκαιρο να πω ένα "καλώς σας βρίσκω" σε όλους σας.
Είμαι κι εγώ νέο μέλος στην παρέα σας, που έπειτα από παρότρυνση του Vasilis ATH, που η γνωριμία μας στάθηκε αφορμή για την εγγραφή μου, κατάφερα να ξεκλέψω χρόνο για κάτι που πραγματικά μου αρέσει να ασχολούμαι....τα αεροπλάνα. Οι γνώσεις μου γι' αυτά, είναι ανύπαρκτες (βλέπω πως σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν κάποιες ορολογίες που σε μένα μοιάζουν κινέζικα), πιστεύω όμως πως με τον καιρό θα εξοικειωθώ και θα μπορώ να μοιράζομαι μαζί σας περισσότερα πράγματα.
Προς το παρόν, θα ασχοληθώ με το up load κάποιων φωτογραφιών που έχω, και θα χαζέψω αυτές που ήδη υπάρχουν (με μια γρήγορη ματιά που έριξα είδα κάποιες καταπληκτικές).

Καλώς σας βρήκα

Καλώς σας βρήκα .
Με λένε Άγγελο και είμαι νέος στον Αεροπορικό χώρο και συγκεκριμενα απο τον περασμενο Ιουνιο που αρχισα εργασια σε εταιρια του χώρου.
Παρακολουθώ το forum κάθε μέρα απο περιέργεια αλλά και για να μαθαίνω πράγματα αλλά εως σημερα δεν ειχα παρει την απόφαση να δημοσιευσω κάτι .
Εχω πετάξει στην ζωή μου 6 φορές μόνο και δεν σας κρύβω οτι εχω μια ανησυχια για τις πτήσεις αλλά σε καμία περίπτωση φόβο.
Οι μόνες φωτογραφίες που εχω τραβηξει σαν spotter (εδω γελανε) ειναι απο το αεροδρομιο της Σοφιας -Βουλγαρια πριν απο ενα μηνα περίπου.
Αυτα τα ολίγα και ελπιζω να μπορεσω να προσφέρω και εγώ καποια στιγμη κατι σαν αντιποδα τουλαχιστον σε αυτα που εχω αποκομισει απο τις συζητησεις σας.
Ευχαριστω.

Καλως τον Αγγελο ;)

Γειά σε όλους, με λένε Σωτήρη κ μετά από πολύ καιρό που εξερευνούσα το φόρουμ σας είπα να γραφτώ κ εγώ. Όλον αυτόν τον καιρό που το εξερευνούσα είδα ότι το φόρουμ αυτό εκφράζει την αγάπη μ για τα αεροπλάνα...ελπίζω να περάσουμε καλά...