Νεο μελος

Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα! Εχω ηδη κανει το πρωτο μου ποστ εδω περιπου ενα μηνα πιο πριν και σας διαβαζα περιστασιακα ( :oops: ), αλλα τωρα αποφασισα να σας διαβαζω τακτικοτερα! Πρωτη μου αγαπη ειναι το τραινο και εν συνεχεια αεροπλανα και πλοια.Πιστευω θα βρω ενδιαφερουσες πληροφοριες εδω. Υπαρχει μηπως καποιο τοπικ με γενικες πληροφοριες για αρχαριους πχ. αρκτικολεξα που χρησιμοποιουνται, κωδικοι αεροδρομιων-αεροσκαφων κλπ?

Καλησπερα Δημητρη και καλως ηρθες! :mrgreen:

Εννοεις ελληνικα αεροδρομια? Αν ναι, κοιτα εδω (οπου θα βρεις ο,τι στοιχεια χρειαζεσαι για τα ελληνικα αεροδρομια). Σε ο,τι αφορα την κωδικοποιηση των αεροσκαφων κατα ΙΑΤΑ και ICAO, κοιτα το αντιστοιχο λινκ στην υπογραφη μου! ;) Ποια ορολογια αναζητεις στα αρτικολεξα? Σε πρωτη φαση το αλφαβητο. Αν θες κατι αλλο (π.χ. a/c: Aircraft, CPT: Captain, FSS: Fasten Seat Belt Sign, PETC: Pet in Cabin) πες το.

Καλη διασκεδαση! ;)

Ναι, κατι τετοιο εννοουσα...Τα υπλοιποα θα τα βρω στα διαφορα τοπικς! Ευχαριστω για το καλωσορισμα και τις πληροφοριες!

Χαιρετω τα πληθη.....
Ειμαι καινουργιο μελος,και προσφατα ανακαλυψα το φορουμ σας.Να δωσω τα συνχαρητηρια μου στον/υς υπευθυνος/υς αυτης της προσπαθειας,και τους ευχομαι καλη δυναμη.....and keep up the good work!!!
Θα ηθελα να δηλωσω οτι ειμαι φανατικος οπαδος της αεροπλοϊας,και ποιο συγκεκριμενα η αεροπορικη ιστορια.

ΥΣ..Αν και εκανα μια βολτα σε ολες τις ενοτητες,δεν βρηκα καποια με ιστορικα θεματα......εαν υπαρχει,παρακαλω διορθωστε με...

:cool: :cool:

Καλώς ήρθες.
Υπάρχουν πολλά topics με ιστορικά θέματα, εξαρτάται τι ακριβώς ψάχνεις. Η "Αναζήτηση" πάνω δεξιά της σελίδας θα σε βοηθήσει.

Γειά σας και από μένα, είμαι ο Χρήστος και σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό. Πάντα με ενδιέφεραν τα αεροπορικά θέματα και παλιότερα περναγα και αρκετές ώρες ακούγοντας στην air-band και πετώντας εικονικά με fs. Τωρα αχολούμαι με το ppl και έχω βάλει μερικές ώρες. Στο φορουμ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και υπάρχουν απαντήσεις σε πολλά θέματα που δεν γνώριζα και ελπίζω να βοηθήσω και εγώ σε ότι μπορώ.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Καλή συνέχεια λοιπόν :great:

Kαλημέρα σας.

Με λένε Βασίλη και εδώ και τρεις εβδομάδες πανω κατω μπαίνω καθημερινά στο site αυτό. Χαίρομαι πολύ που βρήκα ενα μέρος όπου συζητιέται ένα αγαπημένο μοy θέμα. Η αεροπορία!!! :banana: Ετσι αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος.
Εύχομαι να κάνουμε καλές συζητήσεις, και μιας και πρόκειται να ταξιδέψω Ιταλία (που ταξιδεύω συχνά το καλοκαίρι), θα προσπαθήσω να γράψω και ένα trip report.

Καλώς ήρθες Βασίλη. Πιστεύω ότι είσαι από τους λίγους εδώ που έχουν ως αγαπημένη αεροπορική την Alitalia :D
Αναμένουμε με χαρά το πρώτο σου trip report :great:

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας.

Λίγο η αγάπη μου για την αεροπορία λίγο για την φωτογραφία και η διάθεση μου να τα συνδυάσω με οδήγησαν οταν βρήκα την παρέα σας να γίνω μέλος της.

Ελπίζω να δέχεστε νέο κόσμο.

:D :D :D