ΝέοΣ ΜέλοΣ
Χαίρετε
Αρχικά, πολλά μπράβο για το forum (από πλευράς οργάνωσης και θεματολογίας), καθώς και την αρχική σελίδα του airliners.gr.
Διατηρώ την ανωνυμία μου, πίσω από το συνθηματικό Re (βλ. Reynolds) αλλά νομίζω ότι μπορώ σε πρώτη φάση να μοιραστώ κάποια προσωπικά στοιχεία:
# προσωρινός κάτοικος Γαλλίας, Τουλούζη.. ξέρετε, εδώ που βρίσκουν τα A346 σε μάντρες και μπαριέρες!
# επίσημο επάγγελμα: Μηχανολόγος-Αεροναυπηγός (ανεπίσημα, ας μην το συζητάμε προς το παρόν), με βασικές σπουδές στην Αθήνα κι έπειτα ένα μαστεράκι Τουλούζη, μαζί μ'ένα σύντομο πέρασμα από Airbus St.Martin (Ντιζάιν όφις)
# συχνός πελάτης EasyJet με καμιά 15αριά πτήσεις τον τελευταίο χρόνο μεταξύ CDG-TLS-MAD-RAK... (μήπως να το πήγαινα για αεροδυνοδός?) και αραιότερος Lufthansa
# σχετικά με το πως πετάνε τα αεροπλάνα (pilot's point of view) δεν ξέρω πολλά, αλλά θέλω πολύ να μάθω! Από την άλλη πλευρά, πιστεύω ότι έχω κάποιες τεχνικές γνώσεις και ελπίζω να συνεισφέρω σε ανάλογες συζητήσεις.
# μήνα Δεκέμβρη γυρίζω πατρίδα και ψάχνω δουλειά (όποιος καλός συνάθρωπος έχει καμιά ιδέα... ευπρόσδεκτη!)
αυτά για τώρα..
καλωσορίστε με και καλώς σας βρήκα
Edited: Μεταφέρθηκε στο υπάρχον topic, στη σωστή κατηγορία.