Νεο μελος

• Thread starter Thread starter Savvas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
kalos ton vasili to nika :) euchomai na postareis sychna (prototypi euchi :lol: ).chreiazomaste opos eipe kai o seven4seven neo kai poromeno aima :D

Savva τι λέει το Falcon? Το FS2004?

Ghost 8)

Νεο μέλος!

Ιπτάμενοι και Ιπτάμενες καλησπέρα σας(γράφω περασμένη ώρα..),

Εδω και λίγες μέρες ανακάλυψα το φόρουμ σας και το βρήκα πολύ.....μπλέ!χαχα!πλάκα κάνω..!Well, με την αεροπλοοία, αεροπειρατεία, αερο-οτιδήποτε δεν έχω καμία απολύτως σχέση και εμπειρία..ίσως μόνο όσες φορές εχω ταξιδέψει με αεροπλάνο!(3 φορες!ουαααου!)...Anyway,ίσως να με έχετε δει να κυκλοφορώ τις τελευταίες μέρες και να "ξεφυλλίζω" τις σελίδες σας και θεώρησα αν μη τι άλλο στοιχειώδη ευγένεια να "παρουσιαστώ"!!Αυτό!....Α!Για να ολόκληρώσω και την πάσα αλήθεια μου, σας έψαξα γιατι μ αρέσει να μαθαίνω για τα αεροπλάνα,πως λειτουργούν, πως πετάνε,γιατι πετάνε, τι είναι όλοι αυτοι οι κωδικοί και οι ορολογίες που χρησιμοποιείτε, οτιδήποτε σχετικό και άσχετο!Καθαρά επιμορφωτικά καθώς η ηλικία μου δε μου επιτρέπει να ασχοληθώ κάπως αλλιώς με το σπόρ!Παρ όλο που με την τρέλα που κουβαλάω μέσα μου θα ήταν αδύνατο να ξεφύγει της προσοχής μου ένα τόσο συναρπαστικο σπόρ!

Anyway, Συγνώμη για τη μακρυά χαιρετούρα....Απλα ήθελα να ξέρετε ποια είμαι!!

Ευχομαι καλές πτήσεις και "πτήσεις" σε όλους!

Φιλικά Ολινα.

Καλώς την ! 8) Ενδιαφέρον για μάθηση - και ειδικά για κάτι παρεξηγημένο και "απρόσιτο" όπως η αγάπη για την αεροπορία - είναι πολύ καλό χαρακτηριστικό !

Όταν λες χόμπι έχεις τη ναυτιλία, τι εννοείς; Είναι επάγγελμά σου ή σ'αρέσει να πας βόλτα με ιστοπλοϊκό για παράδειγμα; :D

Να καλοσωρίσω και εγώ με την σειρά μου οποιο νέο μέλος έρχεται και να τούς ευχηθώ καλές λήψεις...
Power !! Μήν κολλάτε πουθενά...!!!!

Re - Χαίρετε!

Ευχαριστω για το καλοσόρισμα,

Με την ναυτιλία μ αρέσει να ασχολούμε και σαν hobby και επαγγελματικά, είναι ένας ευρύς κλάδος που σου δίνει πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες. Όσο για τα αεροπλάνα δε ξέρω αν θα γινόμουν ποτε πιλότος F-16!! Πάντως αεροσυνοδός δε θα με χάλαγε καθόλου, δυστυχώς δεν είμαι ψηλή! Πάντως μ αρέσει να μαθάινω τεχνικά πράγματα και μηχανολογία, για μένα εχει τρομερό ενδοιαφέρον αυτο.Αρκεί να μου περισσεύει χρόνος....:)

Υπέροχα ! Ναυπηγός είμαι κι εγώ γι'αυτό ρωτάω...Μήπως βρώ κάποιον συν-θαλασσοπόρο εδώ στο βασίλειο του αιθέρα ! :lol:

ΝέοΣ ΜέλοΣ

Χαίρετε :)

Αρχικά, πολλά μπράβο για το forum (από πλευράς οργάνωσης και θεματολογίας), καθώς και την αρχική σελίδα του airliners.gr.

Διατηρώ την ανωνυμία μου, πίσω από το συνθηματικό Re (βλ. Reynolds) αλλά νομίζω ότι μπορώ σε πρώτη φάση να μοιραστώ κάποια προσωπικά στοιχεία:

# προσωρινός κάτοικος Γαλλίας, Τουλούζη.. ξέρετε, εδώ που βρίσκουν τα A346 σε μάντρες και μπαριέρες!

# επίσημο επάγγελμα: Μηχανολόγος-Αεροναυπηγός (ανεπίσημα, ας μην το συζητάμε προς το παρόν), με βασικές σπουδές στην Αθήνα κι έπειτα ένα μαστεράκι Τουλούζη, μαζί μ'ένα σύντομο πέρασμα από Airbus St.Martin (Ντιζάιν όφις)

# συχνός πελάτης EasyJet με καμιά 15αριά πτήσεις τον τελευταίο χρόνο μεταξύ CDG-TLS-MAD-RAK... (μήπως να το πήγαινα για αεροδυνοδός?) και αραιότερος Lufthansa

# σχετικά με το πως πετάνε τα αεροπλάνα (pilot's point of view) δεν ξέρω πολλά, αλλά θέλω πολύ να μάθω! Από την άλλη πλευρά, πιστεύω ότι έχω κάποιες τεχνικές γνώσεις και ελπίζω να συνεισφέρω σε ανάλογες συζητήσεις.

# μήνα Δεκέμβρη γυρίζω πατρίδα και ψάχνω δουλειά (όποιος καλός συνάθρωπος έχει καμιά ιδέα... ευπρόσδεκτη!)

αυτά για τώρα..

καλωσορίστε με και καλώς σας βρήκα :)

Edited: Μεταφέρθηκε στο υπάρχον topic, στη σωστή κατηγορία.

Καλώς τους!Καλώς ήρθατε στην παρέα μας :party: :banana: