Νεα ιστοσελιδα OAL

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πλέον με κάποιοες μικρο προσθέσεις στην αρχική σελίδα και νέο e-check in!!!
Μπράβο ΟΑ!

Μόλις έκλεισα για Δεκ.-Ιαν. JFK-ATH με επιστροφή. Λέτε να την έχει κλείσει την ΟΑ μέχρι τότε ο Κος. Χατζιγκιόζης και να μου βγει ξινό; Η ιστοσελίδα είναι πολύ καλή και έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την ευκολία της κράτησης. :)

Τέλειο το website

Το νέο check-in αναβαθμισμένο, μην ξεχάσουμε το πρόγραμμα ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT 24 HOURS που υπάρχουν πια τα νιολόγια :P

http://www.olympicairlines.com/
Δεν ξέρω τι ακριβώς συμαβαίνει στην αρχική του αγγλικού site..Αλλά βγάζει ένα γκρι πλαίσιο στο σημείο που επιλέγεις πτήσεις που ζητάει Αρ.Κράτησης και Επίθετο και από επάνω λέει Manage my booking..
Απ'ότι υποψιάζομαι πάμε και για άλλη ανανέωση..!!
Για να δούμε..!!!

manos_p":po2kol4r said:
Το ίδιο και σήμερα..
Μη μου πεις ότι πίστευες αληθινά πως θα το διορθώσουν Κυριακάτικα; Σιγά μην ασχοληθεί κάποιος με αυτό σήμερα. Κι αύριο μέρα είναι ;) Και τι δηλαδή που ο κόσμος δεν μπορεί να κάνει κάποια κράτηση ... ιδιώτης θα πληρώσει τα σπασμένα... :wall:

Σμρ το site είναι οκ!
Δεν έχει πλέον το γκρι πλαίσιο αλλά ούτε και κάποια αλλαγή..
:great:

Μια μικρη παρενθεση... Οι σερβερ της σελιδας ειναι στην Ελβετια.. Οταν η ΝΑΣΑ, οι κυβερνησεις της Κινας αλλα και του Η.Β. (αλλα και αλλες πολλες γνωστες εταιρειες, οργανωσεις, υπηρεσιες κλπ του εξωτερικου) εμπιστευονται ελληνικους, η δικια μας κρατικη ΟΑ ανεβαζει τη σελιδα απο το εξωτερικο!

Νοου φαρδερ κομμεντς

Δεν είναι ακριβώς έτσι.Πολλές Ελληνικές εταιρείες ενοικιάζουν σέρβερς στο εξωτερικό και δίνουν από αυτούς χώρο στους πελάτες τους επειδή έχουν και μεγαλύτερο bandwidth αλλά επίσης είναι πιο φθηνοί.

makedonas":1cu8usg1 said:
Οι σερβερ της σελιδας ειναι στην Ελβετια..

Φίλε μου Στέφο, να τα δούμε λίγο πάλι τα πράγματα; Απ’ όσα γνωρίζω.

Η διεύθυνση IP του site της Ολυμπιακής είναι 195.129.118.137 όπου σύμφωνα με ένα από τα δεκάδες «ψαχτήρια» που υπάρχουν στο internet έχουμε τα αποτελέσματα:

IP Address : 195.129.118.137
Country (Short) : GR
Country (Full) : GREECE
Region : IRAKLION
City : IRAKLEION
ISP : EDS INFORMATION BUSINESS GMBH

Άρα Ο server της Ολυμπιακής είναι στο Ηράκλειο… Δηλαδή στην Ελλάδα. Εκτός αν εννοείς ότι το ΙΤ το έχει δώσει η ΟΑ στην EDS (θυγατρική της Hewlett Packard) η οποία έχει βάση στην Ελβετία και στην οποία ανήκει ο server στο Ηράκλειο.

Γενικά όπως ανέφερε και ο φίλος imaginas το κόστος πολλές φορές είναι πολύ μεγαλύτερο στην Ελλάδα απ’ ότι σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα (ακόμα και σε χώρες πέρα από τον ατλαντικό) για τις ίδιες υπηρεσίες. Το ξέρω από πρώτο χέρι !! :D

Φιλικά Πάντα!