Νεα ιστοσελιδα OAL

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
GP707":ykec8zkq said:
Δεν μπορεί να μην υπάρχουν θέσεις για καμμία μέρα μέχρι το Δεκέμβριο!!!
Και το Αθήνα Σκυρος που κοίταξα, μου κάνει το ίδιο με αυτό του manos_p :evil:
Δεν ξέρω τι εμφανίζει σε εσάς αλλά σε εμένα και σμρ συνεχίζει το ίδιο βιολί..!!

manos_p":2mcwlmam said:
GP707":2mcwlmam said:
Δεν μπορεί να μην υπάρχουν θέσεις για καμμία μέρα μέχρι το Δεκέμβριο!!!
Και το Αθήνα Σκυρος που κοίταξα, μου κάνει το ίδιο με αυτό του manos_p :evil:
Δεν ξέρω τι εμφανίζει σε εσάς αλλά σε εμένα και σμρ συνεχίζει το ίδιο βιολί..!!
Οκ..!!τώρα που δικίμασα κάτι εισητήρια για το Σεπτέμβρη τα εμφανίζει κανονικά και με τιμές..!!

Μου έχει σπάσει τα νεύρα η σελίδα της ΟΑ. Πολλές ελλείψεις, δε λένε να τη διορθώσουν...

Ας ξεκινήσω από το τραγικό γεγονός ότι δε σου επιτρέπει να βγάλεις εισιτήριο "τελευταίας στιγμής". Δηλαδή το εισιτήριο δεν μπορεί να εκδοθεί (μέσω ίντερνετ) 1 ημερολογιακή μέρα πρίν το ταξίδι και εννοείται ούτε την ίδια! Με αποτέλεσμα να είσαι υποχρεωμένος να κάνεις τηλεφωνική κράτηση ή μέσω γραφείου που σημαίνει συν 25€! :evil:
Δηλαδή τους επιδοξους επιβάτες της τελευταίας στιγμής τους ταλαιπωρούμε και τους τιμωρούμε! :wall:
Δεν επιτρέπεται να έχεις ένα τέτοιο πρόστιμο από τη στιγμή που δεν μπορείς να προσφέρεις άλλο τρόπο έκδοσης εισιτηρίου...

Συνεχίζω ξανατονίζοντας ότι έχει φοβερές αδυναμίες, καθώς φαίνεται πως σχεδιάστηκε ώστε να εξυπηρετεί μόνο τους Αθηναίους πολίτες! Όταν βάζεις πτήσεις με ανταπόκριση μέσω Αθήνας, πολλές φορές σου βγάζει λάθος ή ότι η πτήση δεν υπάρχει. Για παράδειγμα Μιλάνο-Χανιά( και άλλες πόλεις και νησιά )!
Οπότε κάποιος πρέπει να κόψει 2 εισιτήρια, με ότι αυτό συνεπάγεται... :evil:

Κρίμα που μετά από 1 σχεδόν χρόνο η σελίδα και το σύστημα κράτησης εισιτηρίων παραμένουν "μπακαλίστικα"...

Στο δελτίο τύπου της ΟΑ (26 Ιουνίου!!!! http://195.167.49.235/gr/press_releases_gr.htm#260608 )
αναφέρει πως εντός Ιουλίου θα εντάχθει στο συστημα το πρόγραμμα business to business (B2B) για τους πράκτωρες καθώς και e-check in για σχεδόν όλους τους προορισμους!
Πότε??

Λοιπόν τις τελευταίες μέρες παρατηρώ τα εξής πραγματάκια στο site της ΟΑ:
1. Το real time Athens Airport Informations τις τελευταίες μέρες δεν λειτουργεί στο ελληνικό site
2. όπως και το Πρόγραμμα και διαθεσημότητα πτήσεων,
3.Στο σύστημα κρατήσεων όταν πατάς την πτήση να δεις με τι αεροσκάφος πετάς τα γράμματα είναι μαύρα και όχι μπλε που ήταν πριν και τέλος
4.το πάλιο real time ε τα νηόλογια δεν λειτουργεί και αυτό και σε στέλνει στην αρχική σελίδα της εταιρείας.

Μήπως να περιμένουμε καμοιά αλλαγή στα παρπάνω μέρη ή όλα αυτά τα γεγονότα είναι τυχαία???

Το real time τουη νέου site είναι πάλι online όπως και το πρόγραμμα των πτήσεων!

manos_p":8q2wyffw said:
Το real time τουη νέου site είναι πάλι online όπως και το πρόγραμμα των πτήσεων!

Δίνει όμως στοιχεία για το α/φος που θα εκτελέσει την πτήση;

Tελειο!!!!

Όχι δεν δείχνει ούτε το νηολόγιο ούτε και τον τύπο του αεροσκάφους!

Ο κλασικός και ενημερωτικός πίνακας αναχωροαφίξεων είναι και πάλι online. Βέβαια λείπουν οι εικόνες πάνω δεξιά για να διαλέξεις τρέχουσες/24ωρες αναχωρήσεις/αφίξεις αλλά τα λινκ είναι ενεργά.