Το σύστημα κρατήσεων εμφανίζει κανονικά και την Seagle Air (επιτέλους..!!). Γράφει ''σε συνεργασία Seagle Air''. Πάλι καλά να ξέρουμε με τι πετάμε. (Ειδικά εδώ στην Κω που τα νοικιάρικα είναι πλέον στάνταρ, σε καθημερινή βάση)
zeppelin":2abco1pw said:Καλησπέρα, γίνονται διάφορα κουφά με το site της ΟΑ. Για παράδειγμα στις αφίξεις κάθε μέρα βλέπω πτήσεις για Νάξο αλλά άμα πάω να κλείσω δε μου βγάζει τίποτα (καμιά πτήση μου λέει).
Στο κυρίως θέμα μας, για Σκιάθο είναι μαύρο το σκοτάδι. Στο 666666 μάλλον τους βάρεσε ο Ιωάννης κατακέφαλα και δεν το σηκώνουν ποτέ (ούτε θέλω να βγάλω μέσω τηλ γιατί είναι πιο ακριβό αν δε κάνω λάθος). Τι παίζει;
Έχουμε πει επανειλημμένα ότι σύμφωνα με τις ΟΑ τα πάντα θα λειτουργήσουν κανονικά πριν και μετά την αλλαγή. Για να είστε σίγουροι να παίρνετε τηλέφωνο στην εταιρία.katmemos":ug17j12d said:Γεια σας θελω να παω Λονδινο και θελω να παω με ολυμπιακη οι ημερομηνιες ειναι 27 Αυγουστου με 3 Σεπτεμβριου ? Λετε να εχω προβλημα ? Τα δρομολογια θα γινονται κανονικα μεχρι τοτε ...!!! ??