Νεα ιστοσελιδα OAL

Θα με τρελλάνει η ιστοσελίδα της Ολυμπιακής. Δοκιμάζω το δρομολόγιο ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ πχ στις 28-07. Είτε πρόκειται για απευθείας πτήση είτε για 2 πτήσεις μέσω Αθήνας μου βγάζει στο Βήμα 2 τιμή 35 ευρώ! (σιγα που το πίστεψα...). Στο επόμενο βήμα όμως (βήμα 3), στην απευθείας πτήση βγάζει 35+4=39 ευρώ (Λογικό), ενώ στην πτήση μέσω Αθήνας 162+53.39=215.39 (αναμενόμενο αλλά όχι λογικό σύμφωνα με την προηγούμενη οθόνη) ;)

κάτι τέτοια θέλουν νομίζω διόρθωση...

http://www.thy.com/en-INT/index.aspx

Έτσι γιατί μ'αρέσουν οι συγκρίσεις.

Το site της ΟΑ είναι ΑΣΧΗΜΟ. Τα γραφικά είναι χάλια. Και στον πηγαίο κώδικα εμφανίζεται ένα:

Code:
<!-- PLEASE INSERT THESE CODES BETWEEN <BODY> ... </BODY> TAGS! -->
<!-- START Javascript Menu Builder PLATINUM 1.0 config parameters. Don't modify these codes by yourself -->
<!-- (C)Copyright 2002 USINGIT.COM, All rights reserved! Javascript Menu Builder PLATINUM 1.0 -->

Θά'θελα νά'ξερα ποιο λαμόγιο τα τσέπωσε για αυτό το έκτρωμα για site...

ΥΓ: Και το aegeanair.com θέλει μια αλλαγή μου φαίνεται, αλλά τόσων χρόνων site και της ΟΑ το σκίζει, με το συμπάθειο.

ΥΓ2: Και μετά μου θέλετε να έχει και ωραίο livery η ΟΑ :D

αυτο το σχολιο με το λαμογιο που τα τσεπωσε ειναι και δικη μου απορια...και οσο περναει ο καιρος και δεν βλεπω αλλαγες τοσο με κυριευει τρομος οτι ΑΥΤΟ θα παραμενει ως μονιμο απο εδω και περα.
συμφωνω και για την Αιγαιου. ειναι απαραδεκτο, καθολου φιλικο στο χρηστη και ασχημο και και και....
νοσταλγω το παλιο της Cronus...ηταν οτι καλυτερο και πολυ μπροστα για την εποχη του...

αυτο βεβαιως!!! το εχω κρατησει κι εγω αυτο το λινκ και συχνα το βλεπω και νοσταλγω!! ποτε δεν καταλαβα γιατι οι Αγαιου χαλασαν αυτο το υπεροχο image της Cronus και διατηρησαν το βαρετο δικο τους. για να μη μιλησω για την ιστοσελιδα γιατι θα βγω και οφ τοπικ και εξω απο τα ρουχα μου! :D

Πάντως το real time χαλια το έχουνε κάνει,δεν μπορείς να δεις πιο αεροσκάφος εκτελεί πια πτήση, και το layout είναι πολύ άσχημο ... :(

Η αλήθεια είναι πως είναι παραπλανητικό. Αν επιλέξεις αεροδρόμιο της περιφέρειας (αναχώρηση από ή άφιξη σε) θα περίμενες να έχει κάποια παρατήρηση. Δλδ. real time περιφερειακών αεροδρομίων.

Εκει που ειχε τους τυπους των αεροσκαφων τους καταργησε και δεν βλεπουμε τιποτα. Το θετικο ειναι οτι παρουσιαζει σε πραγματικο χρονο τις πτησεις απο και προς οποιοδηποτε αεροδρομιο και οχι μονο εκεινο της Αθηνας οπως ηταν.Τουλαχιστον οι υπευθυνοι ας δουν το θεμα με τους τυπους των αεροσκαφων.

Βάζοντας για ATH-SKG ημερομηνία 07 Φεβ και επιστροφή στις 09 Φεβ, μου βγάζει επιλογή μόνο για 06 Φεβ (δηλαδή μια μέρα πριν).
Κάνοντας κλικ στην επιλογή "next day" με ξαναβγάζει στην 06 Φεβ.
Τι γίνεται τελικά σε αυτή την ιστοσελίδα?
Ντε και καλά να πάω Θεσσαλονίκη μια μέρα νωρίτερα? (όχι ότι με χαλαει, αλλά δε γίνεται :( )

(Σημ: για να δείξει την ημερομηνία που πραγματικά θέλουμε να αναχωρήσουμε, πρέπει τελικά να επιλέγουμε την επόμενη μέρα :D )