Νεα ιστοσελιδα OAL

Ναι, αλλα καργα ξεχασμενη η γερμανικη εκδοση.. Ουτε το Β717 ειναι επιτρεπτο, ουτε το Α300.. Α! Απο τον στολο ξεκινησα, δεν ξερω τι κουσουρια μπορει να βγαλει..

-EDIT-

Για την πλακα επαιξα το κουιζ... Αν λαχει και μου στειλουν το δωρο που ζητησα (την ιστορια, το παρον και μελλον της ΟΑ σε DVD) θα ειναι και οι πρωτοι.. αν οχι, να κανω screenshot να τους τραβηξω μηνυση για μη τηρηση υποσχεσης; :twisted:

To olympicairlines.com είτε χακεύτηκε (προσπάθησα να μπω και με πέταξε σε ένα site που έλεγε ότι πρέπει να σκανάρω τον υπολογιστή μου για ιούς, δηλαδή scareware) είτε οι τεχνικοί της ΟΑ προσπαθούν να το κατεβάσουν. Μάλλον χακεύτηκε, διότι κάνει περίεργες ανακατευθύνσεις στο τίποτα ή πετάει το κανονικό site ή πετάει το κακόβουλο site που έγραψα παραπάνω, ανάλογα με τα κέφια...

Το olympicairlines.gr λειτουργεί κανονικά...

Εμενα με βγαζει κανονικα. Και τωρα και πριν καμμια ωρα οταν ηθελα να δω αν ειναι ακομα ον. Κατεβασα και το screensaver να το εχω να τη θυμαμαι.. Η μουσικη στη σελιδα ειναι σκετη ψυχεδελια... λολ

Κι εμενα το ιδιο μου εκανε και αρχισαν να βαρανε τα antivirus σα τρελα εκεινη την ωρα....Ευτυχως λογικα δεν ειναι ιος αυτος, αλλα καποιο προγραμματισμενο αρχειο να χτυπησει εκεινη την ωρα για να κανεις το scan που σου λεει η σελιδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Φαίνεται πως το olympicairlines.gr έχει πέσει θύμα hackers και περιέχει κακόβουλο λογισμικό, το .com δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα (αν και όπως αναφέρθηκε παραπάνω, χθες το βράδυ έκανε κι αυτό ανακατεύθυνση σε site με malware)!

O Safari, πριν από λίγο που πήγα να μπω στο olympicairlines.gr μου έβγαλε προειδοποίηση ότι το συγκεκριμένο site έχει αναφερθεί ότι περιέχει κακόβουλο λογισμικό! Αντίθετα στο olympicairlines.com δεν βγάζει κάποια προειδοποίηση (ενώ χθες όπως είπα στο .com μου πέταξε ένα scareware site)! Το ίδιο βγάζει και το google (ότι δηλαδή το olympicairlines.gr πιθανότατα περιέχει malware)! Πάντως στο .gr πράγματι δεν βγάζει καμία σελίδα, το .com λειτουργεί κανονικά, ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν!

Αφου το αρχισα εγω το τοπικ λεω να το τελειωσω και εγω με την παρακλήση για κλειδωμα γιατι δεν προκειται να υπαρξει καποιο νεοτερο...

Η ιστοσελιδα της Olympic Airlines ειναι πλεον κατω, βγαινει το μηνυμα:
"The server is under maintenance, please apologize any inconvenience..."

Εννοειται οτι δεν προκειται να δουμε κατι σχετικο πλεον. Εκλεισε αλλο ενα κεφαλαιο σχετικα με την πΟΑ.. ;)

-EDIT-
Το εν λογω screensaver που ανεφερα πιο πανω παντως υπαρχει ακομα ... Και τελικα απο τη σελιδα εκεινη υπαρχει μια καποια περιορισμενη προσβαση.. Βγαζουν την κεντρικη απο την κυκλοφορια αλλα αφηνουν μερος ανεβασμενο? :stupid:

Ωραια Αγγλικα...
The server is under maintenance, please apologize any inconvenience...
Αφου με παρακαλατε θα απολογηθω....! :rolleyes:
Παντως ολη η σελιδα λειτουργει κανονικα...εκτος απο τη κεντρικη...!

Αντί να βάλουν ένα redirect στο olympicair.com, βάζουν αυτό το ανόητο μήνυμα...