Νέα απόδραση με ελικόπτερο απο τον Κορυδαλο

• Thread starter Thread starter Thanasis_U2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τα ελικόπτερα που πάνε για τον Βενιζέλο πάνε πάνω απο την Αθήνα.. Περνάνε από τον Σταυρό στην Αγ. Παρασκευή και απο εκεί για τον Αγιο Θωμά και προσγείωση στο ελικοδρόμιο του Βενιζέλου.

drosoulitis":3ge03tsi said:
Η εταιρία έχει 4 ελικόπτερα. Έχει κάποιος υπόψιν αν κάποιο από τα άλλα 3 πετούσε την ώρα της απόδρασης στο λεκανοπέδιο; Αν όχι, τότε προφανώς είδαμε το hijacked...

Άλλο ένα έλειπε.

Όπως γράφει ο Socrates παραπάνω ήταν το SX - ΗΙΒ.

Και βεβαίως το OFF TOPIC ανέκδοτο που ήδη κυκλοφόρησε αναρωτάται: "Τί κάνει ο Παλαιοκώστας στο προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού;", με την απάντηση να είναι απλή: "Check-In" :lol:

Η (νέα) απόδραση και οι εντυπώσεις των ξένων

Με το που έγινε γνωστή η νέα, πανομοιότυπη απόδραση του Παλαιοκώστα αρχίσαμε την πλάκα με τους γνωστούς και φίλους.
Μία μέρα μετά την απόδραση φύγαμε οικογενειακώς για τη Νέα Υόρκη συνεχίζοντας την πλάκα στο αεροπλάνο με (πιθανόν κρύα για κάποιους, άστοχα για κάποιους άλλους) αστειάκια του τύπου "λες να σταματήσει το αεροπλάνο στο Γκουαντάναμο για επιβίβαση και ανεφοδιασμό;".
Γυρίσαμε χτες (6 Μάρτη) και αυτό που μας έκανε εντύπωση και θέλω να σας το μεταφέρω είναι ότι (πέρα από το γεγονός ότι η είδηση αυτή έφτασε μέχρι τις ΗΠΑ όπως ήταν φυσικό) στη Νέα Υόρκη όταν μάθαιναν ότι είμαστε από την Ελλάδα μας ρωτούσαν τι θα κάνουμε τώρα που (ξανα)απέδρασε ο Παλαιοκώστας.
Όταν κάναμε check out από το ξενοδοχείο η υπάλληλος στην υποδοχή (έχοντας αποκτήσει μια κάποια οικειότητα αφού μείναμε εκεί 10 βράδυα) μας ζήτησε να προσέχουμε το μωρό μας (6 μηνών), τουλάχιστον μέχρι να συλλάβουν τον "περιβόητο" κακοποιό. Ένιωσε, μάλιστα, απίστευτη έκπληξη όταν μας άκουσε ψύχραιμους και χαμογελαστούς να κάνουμε χιούμορ και να προσπαθούμε (μάταια) να την πείσουμε ότι "δεν έγινε και κάτι τρομερό".
Συνεχίζω να υποστηρίζω ότι δε με ενοχλεί η απόδραση του συγκεκριμένου καταζητούμενου.
Αυτό που με ενοχλεί είναι ο τρόπος και η ευκολία που απέδρασε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η αναισθησία υπουργών (νομίζω πως δεν παραιτήθηκε κάποιος, διορθώστε με αν κάνω λάθος), η ευκολία με την οποία εξαγγέλονται "μέτρα που θα παρθούν" και -κυρίως- το γεγονός ότι τέτοια περιστατικά αποτελούν "φροντιστήριο" για άλλους (ίσως) πιο επικίνδυνους κακοποιούς.

Μα καλά δεν υπάρχει ένα ελικόπτερο για Αλεποχωρι πια ….

Άκουσα (ανεπιβεβαίωτο) ότι συνελλήφθη ο καλύτερος πελάτης της INTERJET. Αν αληθεύει ας το επιβεβαιώσει κάποιος γτ έχω κάποια οικονομικά στενέματα λόγω Πασχαλινών διακοπών και είμαι διατεθειμένος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου αν ξαναχρειαστεί να κάνει check-in από Κορυδαλλό. Αν και κρίνοντας από την ικανότητα κ αποτελεσματικότητα του εν λόγω κρατουμένου, ο τύπος είναι ικανός να εκτρέψει τη γραμμή του μετρό και να δραπετεύσει με τρένο από Κορυδαλλό προς Κρήτη.... :D