Νέα απόδραση με ελικόπτερο απο τον Κορυδαλο

• Thread starter Thread starter Thanasis_U2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ελευσίνα - Μέγαρα - Ιτέα

Είπαν ότι θα επέστρεφε στο Ελ.Βεν.

Σ ευχαριστω. Η απορια μου ομως παραμενει: πως η χειροβομβιδα και το μαχαιρι βρεθηκαν πανω στο ελικοπτερο, ειτε αυτο σηκωθηκε απο το ΕλΒεν, ειτε απο τα Μεγαρα, την Ιτεα, το Καραϊσκακη, ή την ταρατσα του σπιτιου μου? ΠΩΣ ελεγχονται οι επιβατες που επιβιβαζονται σε ελικοδρομια? (ΑΝ ελεγχονται).

sotisdiv":3fdruyt0 said:
Να λοιπόν και ένα καινούργιο μέρος για τους σπότερς εκτός των αεροδρομίων. :twisted:
Τελικά υπήρχε σπότερ και εκεί :D
http://www.youtube.com/watch?v=-YOO8CcgBZ8

seven4seven":3fdruyt0 said:
Η απορια μου ομως παραμενει: πως η χειροβομβιδα και το μαχαιρι βρεθηκαν πανω στο ελικοπτερο, ειτε αυτο σηκωθηκε απο το ΕλΒεν, ειτε απο τα Μεγαρα, την Ιτεα, το Καραϊσκακη, ή την ταρατσα του σπιτιου μου? ΠΩΣ ελεγχονται οι επιβατες που επιβιβαζονται σε ελικοδρομια? (ΑΝ ελεγχονται).

Δεν ξέρω βρε παίδες αλλά προβληματίζομαι .........

Δηλαδή στο Ελ.Βεν. δεν μας αφήνουν να πάρουμε μισό μπουκαλάκι νερό κατά τον έλεγχο , αλλά στα ελικόπτερα περνάνε Καλάσνικοφ?????!!!!!(Έτσι άκουσα στις ειδήσεις , δηλαδή ότι του έβγαλαν και Καλάσνικοφ του πιλότου!!!)

Γίνονται αυτά και μετά μιλάμε σοβαρά για ασφάλεια πτήσεων???

Ξέρει κανείς τι ε/π ήταν? στο βίντεο μοιάζει με ECUREUIL της Eurocopter

ECUREUIL της InterJet ηταν (πάντως δεν ήταν το SX-HIB γιατί αυτο ήταν στη Βίγλα Πισοδερίου σήμερα)

Το SX-HIG πρέπει να ήταν. Στο άρθρο στο in.gr έχει φωτογραφία του ελικοπτέρου και διακρίνετε με δυσκολία το registration.

κ είναι της Eurocopter (as355) :wink:

To ελικόπτερο είναι της INTERJET όπως είπαμε από την αρχή.

Και εδώ είναι η φωτογραφία του. http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... heli02.jpg

SX HIG, INTERJET φαίνονται πεντακάθαρα.

Έτυχε κανένας να ακούει μέσω scanner τον πύργο στο Βενιζέλο ή στην Ελευσίνα? Λογικά με προσσέγιση δεν μίλησε καθόλου..και στα σημερινά recorded στο liveatc δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον..