Νέα απόδραση με ελικόπτερο απο τον Κορυδαλο

• Thread starter Thread starter Thanasis_U2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το ελικόπτερο είναι της INTERJET μόλις το επιβεβαίωσαν.

Ο πιλότος βρέθηκε δεμένος δίπλα από το ελικόπτερο κοντά στα διόδια στις Αφίδνες.

Το ελικόπτερο σηκώθηκε από το Ελ. Βενιζέλος?

Τι πραμα ειναι αυτός ο Παλαιοκώστας ρε..ο μετρ των αποδρασεων..

Καλα δεν υπαρχει αυτο...!Απλα δεν υπαρχει!Δε θα επρεπε να ξερουν ας πουμε τι στο καλο κανει ενα ελικοπτερο πανω απο το Κορυδαλλο και ειδικα στις φυλακες?Δηλαδη οποιος θελει παιρνει ενα ελικοπτερο και παει οπου θελει???

Επιτελους ας προσλαβουν ενας ελεγκτη εναεριας στις φυλακες!!!! :wall: :wall: :wall:

Από το Ελ. Βενιζέλο ξεκίνησε τελικά.

Αδέρφια, μη δίνουμε και μυθικές διαστάσεις στο εγχείρημα.
Σε ελληνικές φυλακές ήταν κρατούμενοι οι άνθρωποι...
Μη μπερδεύουμε τον Κορυδαλλό με το Ιμραλί, την Κέρκυρα με την Τιμισοάρα, το Μαλανδρίνο με το Κανταχάρ κλπ. Αλλο κωλέγιο (σωστά το έγραψα,ξέρω ορθογραφία) και άλλο φυλακή.
Τρεις το λάδι αρχιφύλακα-συνδικαλισταρά μου μου να προαυλιστούμε όλοι μαζί,
τρεις το ξύδι καναλαρχάκο μου να ξελασπώσεις απ τους γερμανούς με το πακετάκι κατευθείαν απ τον αλουμινά της συμπρωτεύουσας,
έξι το λαδόξυδο ανεξέλεγκτοι οι επιβάτες από σημεία εκτός αστυνομικού ελέγχου (στείλτε ρε λεβέντες ένα "τσακάλι" στις 3:30 στο λιμάνι της Ιτέας που θα απογειωθεί το στροφειόπτερον να δεί τι κουβαλάνε οι επιβάτες στην τσάντα τους και μετά τον στέλνετε για εισπράξεις από τα μπαράκια με τις ρωσίδες, δουλέψτε και λίγο...).
Η πλάκα είναι οτι ο ανθρωποφύλαξ τράβηξε τη μονομούτσουνη και αυτοσμπαραλιάστηκε αντί να το κατεβάσει αύτανδρο το πετούμενο...
Ρε μήπως αποφοίτησε προσφάτως με Frozen ATPistol Licence?
Προφανώς αφού έγινε frozen ολόκληρος και βάραγε στο γάμο του εαυτού του!
Τς, τς, τς Εξάρχεια γίναμε!

Να λοιπόν και ένα καινούργιο μέρος για τους σπότερς εκτός των αεροδρομίων. :twisted:

Εκτός από τον πιλότο, στο ελικόπτερο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι ενώ βρίσκονταν πάνω από την Ελευσίνα, απείλησαν τον πιλότο με μαχαίρι και χειροβομβίδα, αναγκάζοντάς τον να πετάξει πάνω από τις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα πάνω από την τρίτη πτέρυγα.

Ωραια... Μονο εμενα μου κανει εντυπωση πως το μαχαιρι και η χειροβομβιδα περασαν απο τον ελεγχο στο General aviation του ΕλΒεν? Η μηπως σηκωθηκε απο το ΕλΒεν, τους μαζεψε αλλου και πηγαν ολοι μαζι για τη δουλεια? Σχεδιο πτησης συγκεκριμενο δεν ειχε κατατεθει? Απλα ειχαν πει "θα σηκωθω απο τοLGAV και θα παω μια βολτα"? Η Ιντερτζετ τι εχει να πει για ολ αυτα?

(Ολα ρητορικα, μην κανετε τον κοπο. Θενξ.) :wink: