Minoan Air

Αν μιλάς για το γεγονός που έγινε στην Οξφόρδη, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό έγινε επειδή η Οξφόρδη δεν τήρησε τους όρους του συμβολαίου. Το συμβόλαιο έλεγε ότι αν δώσεις τόσες μέρες προθεσμία, δεν θα χρέωνε το αεροδρόμιο φόρους. Άλλα χρέωσε επειδή δεν του άρεσε που φύγανε. Αυτό ήταν στην δημοσίευση, και έχω δει και το συμβόλαιο από κοντά, όταν έγινε το περιστατικό. Ήταν κακό του αεροδρομίου, όχι της Μινόαν. Για αυτό θα παρακαλούσα να μην πάρα-πληροφορείς.

Ο καθε ενας εκει εχει βαλει το γιο του, τη γκομενα, την ανηψια του ολο του το σοΐ.
Αυτη δεν ειναι εταιρεια ειναι ασυλο

Ποιος το έχει κάνει αυτό? Γιατί δεν λες λεπτομέρειες και άπλα αερολογείς?

Αυτός ο captain eagle τελικά έχει κάνει ολόκληρο το forum να ασχολείται μαζί του.
Προσωπικά σαν αντικειμενικός παρατηρητής,νοιώθω αηδιασμένος που παρεμβαίνω,γιατί νομίζω ότι το άτομο στο οποίο απευθύνομαι δεν έχει αεροπορική παιδεία και προσπαθεί με κάθε τρόπο να συκοφαντήσει τον οποιοδήποτε πέφτει στην αρρωστημένη του αντίληψη.Δεν σέβεται τίποτα ούτε πρόσωπα ούτε την ενημέρωση που κάνουν.
Πρόκειται για imbecile o οποίος μάλλον δεν έχει με τι να ασχοληθεί αφού μάλλον είναι κάποιος αποτυχημένος η κομμένος και νοιώθει υπερήφανος που έχει κάνει τους πάντες άνω κάτω με τις εμμονές του.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι πιλότος,αν και αναφέρει σε κάποια απάντηση του -κάνοντας μάλλον αυτοκριτική-ότι είναι " άσχετος".!!!!!!!!!!
Λυπάμαι που γράφω με αυτό τον τρόπο αλλά θα πρέπει να προφυλάξουμε εμείς οι ίδιοι το επίπεδο του forum.
Μέχρι να γίνει αυτό εγώ προσωπικά θα απέχω από παρεμβάσεις!!!!!!για θέματα που γράφονται από άτομα που ενώ είναι άσχετα μας υποτιμούν και νοητικά και επαγγελματικά.

"Captain"eagle χαλάρωσε γιατί καρφώνεσαι!!! Μην ξεχνάς την εποχή που είχες εκδιωχθεί από την sky και παρακαλουσες για μια θέση εργασίας αυτούς που τώρα κατηγορείς.
Έτσι όπως πας δεν βλέπω να γίνεσαι "captain", θα μείνεις F/O για πολύ καιρό!!!

Καλημέρα σε όλους/ες

έχω μείνει άναυδος :wall:
Captain Eagle (που όπως είπα σε προηγούμενο post μόνο κυβερνήτης δεν είσαι) εκτίθεσαι!!!!
Και εκθέτεις και τον "φίλο σου" που όπως είπες έκανε επίσχεση εργασίας.
Τι θα κάνεις την επόμενη εβδομάδα μαζί με τους lowbelow, airlaw και το υπόλοιπο παρεάκι;
Έμαθα ότι το προσωπικό θα πληρωθεί και η εταιρία (προς απογοήτευση πολλών) συνεχίζει και μάλιστα αναπτύσσεται.
Να θυμάστε όλοι ότι οι μάσκες θα πέσουν!!!
Είναι λυπηρό εργαζόμενοι να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του φόρουμ και να λένε αυτά που δεν έχουν τα κότσια να πουν ανοιχτά, προφασιζόμενοι ότι "άκουσαν", "έχουν φίλους στην εταιρία" κ.λ.π.
Στο γαϊτανάκι αυτό μπήκαν και "εργατολόγοι", "συνήγοροι των εργαζομένων" συνδικαλιστές και άλλοι "τοπικοί" παράγοντες θιγόμενοι από τη λειτουργία ή μάλλον την ύπαρξη των Μινωικών και έβγαλαν όλη τη χολή που μπορούσαν.
Το παρεάκι μας είπε ότι συγκυβερνήτες της ΜΙΝΟΑΝ πήγαν στην HERMES. Δεν διαμαρτηρηθήκατε όμως για αυτούς που είναι 4 μήνες απλήρωτοι. Γιατί; είναι προφανές.
Ας σταματήσει αυτό το κατιναριό επιτέλους.
Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι κακώς το προσωπικό έμεινε απλήρωτο, είμαι όμως σίγουρος ότι "αυτό που έμεινε" δεν θα βγει χαμένο.
Τέλος ΠΡΟΚΑΛΩ οποιονδήποτε από το παρεάκι θέλει να μου στείλει προσωπικό μήνυμα να το κουβεντιάσουμε ΕΠΩΝΥΜΑ. :banana:

Σας ευχαριστώ.

Επί της Ουσίας . Δεν γνωρίζω αν έχει γίνει αναφορά πριν, αλλά σε μία αναζήτηση στην σελίδα τους στο facebook 5/3 έχουν απαντήσει σε 2 ερωτήσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρουν τα κάτωθι :

- Οι πτήσεις για IOA θα είναι στο καλοκαιρινό πρόγραμμα
- Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μέχρι 20/3 .

Για να δούμε ενδιαφέρον θα έχει ....

* Σταματήστε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις δημοσίως , αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε με ΠΜ.
Οι περισσότεροι θέλουν να ενημερώνονται από το φόρουμ για θέματα ουσιαστικής σημασίας και όχι για αερολογίες :wall: .

Συμφωνα με ανακοινωση στον ιστοτοπο τους σχετικα με τους βραχυπροθεσμους στοχους τους για το 2014 η Εταιρια θα ξεκινησει εμπορικες πτησεις τον Απριλιο σε Νοτιο Ιταλια, Ισπανια με πελατη τον Zara (!!!) και τις κλασικες εσωτερικες πτησεις που εκτελουσε το καλοκαιρι του 2013. Συνολικα α/φ στον στολο τους: 5 !!!. Κατι φαινεται να κινειται εκει κατω....ιδωμεν!
http://minoanair.com/news/news11032014_gr.pdf

Άρα αναμένουμε το SX-MAT σε συνεργασία με τον Μουζενίδη