Καλημέρα σε όλους/ες
έχω μείνει άναυδος
Captain Eagle (που όπως είπα σε προηγούμενο post μόνο κυβερνήτης δεν είσαι) εκτίθεσαι!!!!
Και εκθέτεις και τον "φίλο σου" που όπως είπες έκανε επίσχεση εργασίας.
Τι θα κάνεις την επόμενη εβδομάδα μαζί με τους lowbelow, airlaw και το υπόλοιπο παρεάκι;
Έμαθα ότι το προσωπικό θα πληρωθεί και η εταιρία (προς απογοήτευση πολλών) συνεχίζει και μάλιστα αναπτύσσεται.
Να θυμάστε όλοι ότι οι μάσκες θα πέσουν!!!
Είναι λυπηρό εργαζόμενοι να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του φόρουμ και να λένε αυτά που δεν έχουν τα κότσια να πουν ανοιχτά, προφασιζόμενοι ότι "άκουσαν", "έχουν φίλους στην εταιρία" κ.λ.π.
Στο γαϊτανάκι αυτό μπήκαν και "εργατολόγοι", "συνήγοροι των εργαζομένων" συνδικαλιστές και άλλοι "τοπικοί" παράγοντες θιγόμενοι από τη λειτουργία ή μάλλον την ύπαρξη των Μινωικών και έβγαλαν όλη τη χολή που μπορούσαν.
Το παρεάκι μας είπε ότι συγκυβερνήτες της ΜΙΝΟΑΝ πήγαν στην HERMES. Δεν διαμαρτηρηθήκατε όμως για αυτούς που είναι 4 μήνες απλήρωτοι. Γιατί; είναι προφανές.
Ας σταματήσει αυτό το κατιναριό επιτέλους.
Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι κακώς το προσωπικό έμεινε απλήρωτο, είμαι όμως σίγουρος ότι "αυτό που έμεινε" δεν θα βγει χαμένο.
Τέλος ΠΡΟΚΑΛΩ οποιονδήποτε από το παρεάκι θέλει να μου στείλει προσωπικό μήνυμα να το κουβεντιάσουμε ΕΠΩΝΥΜΑ.
Σας ευχαριστώ.