Minoan Air

Η εταιρία έχει ήδη παραλάβει και χρησιμοποιεί για τις πτήσεις της το νέο F50, SX-MAR (20189, ex YL-BAO).

Η εταιρεια χρησιμοποιει αυτη τη στιγμη πανω απο ενα αεροπλανο για το προγραμμα της? Γιατι χρειαστηκε να προσθεσει και πεμπτο αεροσκαφος στο στόλο της?

Ειναι και πολυ LARGE ! εχουν ενα φοκερ για καθε προορισμό (1 RHO, 1 KGS, 1 MJT, 1 JTR) και το πεμπτο STAND-BY, καλο εεεεεεεεε !

Λεφτά.λεφτα..ποτε θα εξωφληθουν οι χειριστές?..Άκουσα ότι χρωστάνε αρκετούς μήνες και τα αεροπλάνα ακόμα πετάνε με την ανοχή των πιλότων οι οποίοι έθεσαν και Βέτο για την εξόφληση των δεδουλευμένων......

καλησπερα!το χειμερινο προγραμμα ποτε θα βγει;σαν φοιτητης ξανα θελω να κλεισω εισητηρια απο μυτιληνη για ηρακλειο για νοεμβρη και δεν μου βγαζει δρομολογια!!!ξερει κανεις κατι ;εχω ταξιδεψει αρκετες φορες με την μινοαν καιεχω μεινει κατενθουσιασμενος απο την εξυπηρετηση και τις καλες τιμες στα ναυλα τους.

Πιθανότατα αύριο.Τους πήρα τηλέφωνο και εγώ για δρομολόγια απο Θεσσαλονίκη για Κω.

Παιδια εχει κανεις πληροφοριση ποτε θα βγει το προγραμμα της Μινοαν. Προσπαθησα να παρω τηλ αλλα δεν τα καταφερα.

Εδώ δημιουργήθηκε χώρος για κάποια δρομολόγια και η ΜΙΝΟΑΝ εξαφανίζετε....... Μήπως γνωρίζει κάποιος αν πάει για κλείσιμο.

Απ ότι ξέρω, υπήρξαν κάποια θέματα διοίκησης. Τώρα, κατά πόσο είναι ορθό αυτό, ουδείς γιγνώσκει πλην εταίρων. Αναμένεται πάντως το απόγευμα να δοθεί το πράσινο φως για να "φορτωθούν" τα δρομολόγια. Ας να μην κινδυνολογούμε! Μπορεί να έφτιαξαν πλάνο με νέους προορισμούς. Ας δούμε λοιπόν!

Δηλαδη αυριο πιθανον να βγουν και τα καινουρια δρομολογια?για ροδο θα εχει?