Minoan Air

• Thread starter Thread starter SkyPan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πφφφφ, φοκεράκι, το αεροπλάνο της απάτης - δις
:twisted:

Για να σοβαρευτώ λίγο, οι κινήσεις της ΟΑ3 δίνουν χώρο, για να τους δούμε τους Μινωίτες

Ευχαριστώ για την απάντηση...άντε καλοτάξιδο και ανυπομονώ να μάθω ποιοί θα είναι οι νέοι προορισμοί...πάντως δεδομένου ότι έχω ταξιδέψει μια φορά μαζί τους για Μυτιλήνη προτιμώ το Fokker από το JS της Sky..μην σου πω και από το ATR

Ο.......,απατημένος......ΟΑ701 αναφέρθηκε σε απάτη!!!
Στη συνέχεια σοβαρεύεται.
Για να σοβαρευτούμε λοιπόν όπως γράφει και ο φίλος οι Μινωίτες έχουν πολλά να κάνουν αλλά χρειάζεται λίγη υπομονή.......οι νεοεισελθόντες στη διοίκηση της νομίζω,από όσο γνωρίζω, ότι την έχουν.
Οσο για το folkeraki της απάτης ( δις ) έρχεται και το άλλο αν δεν απατώμσι........(έχω και τον αριθμό του!)
Υπομονή λοιπόν......

Πάντως απ' ότι βλέπω δεν υπάρχουν πια πτήσεις από Λουγκάνο προς Ρώμη και Βιέννη πια! Ενώ στο fb λέγανε για μικρή διακοπή τον Αύγουστο και επιστροφή από Σεπτέμβριο...τίποτα! Επίσης πια δεν υπάρχει και η σελίδα της εταιρίας στο Facebook που ήταν ειδικά για το Lugano

Φίλε μου arolitha, μην το παίρνεις προσωπικά. Όλα τα ελικοφόρα είναι απάτες προεξέχοντως βεβαίως βεβαίως των DH4 της ΟΑ... :wink:

Για να σοβαρευτώ πάλι, αναφέρεις οτι οι ιθύνοντες της MAV έχουν υπομονή και χαίρομαι για αυτό, λεφτά έχουν; Και δεν το ρωτάω κακοπροαίρετα, απλά δεν της βγήκε το άνοιγμα στο εξωτερικό, οι καιροί δύσκολοι, οι τράπεζες μαζεύουν και δε δίνουν, ο Ρέστης κυνηγήθηκε κτλ κτλ, οπότε;

Δεν το παίρνω προσωπικά αγαπητέ /ή ΟΑ701.
Είναι καλό να μπορεί να λέει ο καθένας τη γνώμη του!
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως συνδέεται η απάτη με τα ελικοφόρο!!
Για τα άλλα που γράφεις θα ήθελα να κυτάξεις να βρεις τη μετοχική σύνθεση της Minoan!

arolithas":1u1rl4zj said:
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως συνδέεται η απάτη με τα ελικοφόρο!!
Για τα άλλα που γράφεις θα ήθελα να κυτάξεις να βρεις τη μετοχική σύνθεση της Minoan!
Μα για να μην ψάχνω ρώτησα...
Όσο για τα ελικοφόρα-απάτη, φυσικά και δεν υπάρχει καμιά σύνδεση πέραν στο μυαλό ενός πρωην συνφορουμίτη που μας είχε κουφάνει...

Στο φατσοβιβλίο τους μας πληροφορούν ότι προστέθηκε στην ομάδα ο Κος Τσαγκαράκης. Στη SEH δεν ήταν παλαιότερα ο συγκεκριμένος;

Εχει δίκιο ο ΟΑ701
Ο κ. Τσαγκαράκης ήταν αυτός που ίδρυσε την Sky μαζί με τον κ.Μαυραντωνάκη το 2005.
Δυστυχώς από ότι ξέρω υπήρξε "ασυμφωνία
Χαρακτήρων" με τον σημερινό ιδιοκτήτη.
Πάντως καλό είναι που πήγε στις Μινωικές!
Ο απερίσκεπτος ανταγωνισμός από την sky "εναντίον του πρώην συνεταίρου"
κάνει καλό στους επιβάτες και στην ξένη αεροπορική εταιρεία που βρήκε "έργο" για το 25χρονο αεροπλάνο της!!!!
Καταλαβαίνετε!!!!!βεντέτα!!!!