Minoan Air

Εντωμεταξύ, παρατηρώ κάποιες χρονικές συμπτώσεις
μεταξύ των 2 εταιριών στο RHO-HER...
..3... 17:30 SEH105 AT4 & MAV101 F50
....5.. 20:50 SEH105 AT4 & MAV101 F50
.....6. 15:30 SEH105 AT4 & MAV101 F50

Με μεγάλη χαρά είδα ότι ο Κύριος μέτοχος μετακόμισε εκτός Κορυδαλλού.... Ελπίζω να περισσέψουν και μερικά χρήματα για να πληρωθεί το προσωπικό που τους χρωστάνε αρκετούς μήνες ( αρκετά φάγανε οι δικηγόροι...εκεί δεν έγινε στάση πληρωμών ). Θεωρώ απαράδεκτο σε μια αεροπορική να πληρώνεις μόνο τα καύσιμα τα έξοδα των αεροδρομίων και να αφήνεις απλήρωτους τους πιλότους σου (ιδίως αν προέρχεσαι από αυτήν την ειδικότητα Κε Μίλτο...!!! )

Αγαπητέ PPL (που κανονικά θα έπρεπε να λέγεσαι ATPL)

σε "μελέτησα" ορμώμενος από τη χρήση ονομάτων ως υπευθύνους για τη μή πληρωμή των πληρωμάτων της ΜΙΝΟΑΝ.
Πέρυσι αναφέρθηκες στον Φώντα και στο Μίλτο και φέτος στο Μίλτο. Όπως γνωρίζεις καλύτερα από μένα, καθώς είσαι μέλος στο φόρουμ πάνω από 10 χρόνια, όλοι οι συμφορουμίτες γνωρίζουν ποιοι είναι οι αναφερόμενοι αεροπόροι όπως επίσης νομίζω ότι ξέρεις ότι πέρυσι ο Μίλτος ΔΕΝ ήταν στη ΜΙΝΟΑΝ αλλά ενεπλάκη φέτος μέσα Σεπτέμβρη (accountable manager) και παρόλα αυτά τον ενέπλεξες προφανώς για να βγάλεις εμπάθειες του παρελθόντος. Είσαι "Ολυμπιακάριος", αυτό φαίνεται από τις δημοσιεύσεις σου, και μάλλον έχασες προνόμια την τελευταία 10ετία με αποτέλεσμα να ψάχνεις ευκαιρία να "εκθέσεις" τους προϊσταμένους σου. Μήπως ήταν προϊστάμενοι σου και τη "μετά Ολυμπιακή" εποχή;;;;;;;;;;
Το αν ισχύουν αυτά που γράφεις δεν ξέρω αλλά το βρίσκω άκομψο να κατονομάζεις ανθρώπους αυτής της εμβέλειας.

καλό βράδυ

Αγαπητέ Ikros, Απάντηση για το αν πληρώνεται το ιπτάμενο προσωπικό δεν έλαβα, καθώς επισεις ούτε αυτοί πήραν χρήματα. Το απο που προέρχομαι δεν έχει απολύτως καμία σημασία αυτό δεν αναιρεί την υποχρέωση της εταιρίας προς το προσωπικό, ιδίως όταν υπάρχει συμφωνία κυρίων μεταξύ εταιρίας και πιλότων. ( μην ψάχνεις να δεις ποιος είμαι σου λέω σίγουρα ότι δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ στον ιδιωτικό τομέα..!! Σίγουρα θα στα είχα πει face to face. )

αγαπητέ ppl,

φυσικά δεν σου έδωσα απάντηση καθώς δεν έχω καμία σχέση με το θέμα αυτό.
Τελείς υπό σύγχυση αν νομίζεις ότι με λένε Μίλτο!!!!!
Μετά δε και από το τελευταίο σου μήνυμα ίσως πρέπει να συνεργαστείς με το συνήγορο του πολίτη.
Φυσικά και οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρώνονται στην ώρα τους και οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που πρέπει να σταθμίσουν τα πράγματα και να αποφασίσουν τι πρέπει να κάνουν να μείνουν ή να φύγουν. Όμως ο ζήλος που διαχρονικά έχεις κάτι δείχνει...............
Σε έχει επηρεάσει μάλλον η "χρυσή εποχή" της Ολυμπιακής όταν εργαζόσουν σε αυτή.

καλό απόγευμα

Υ.Γ

Να προσέξεις λίγο την ορθογραφία σου (αν τα λάθη δεν είναι εσκεμμένα)

irkos":1ckf2e2v said:
Φυσικά και οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρώνονται στην ώρα τους και οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που πρέπει να σταθμίσουν τα πράγματα και να αποφασίσουν τι πρέπει να κάνουν να μείνουν ή να φύγουν.

Προκαταβολικά, ξεκαθαρίζω ότι δε με απασχολεί τι συμβαίνει και ΑΝ συμβαίνει στη MAV, ωστόσο θα ήθελα να σταθώ στην παραπάνω άποψη γιατί έχω μία απορία:

Όταν δηλαδή οι εργαζόμενοι δεν πληρώνονται, δεν έχουν άλλες επιλογές εκτός από το να μείνουν ή να φύγουν; Το να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα -εν παραδείγματι- δεν τίθεται ως επιλογή;

αγαπητέ/ή aakunz

φυσικά και συμφωνώ μαζί σου. Έχω ακούσει πολλές φορές, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, εργαζόμενους να καθυστερούν να πληρωθούν και είχα την ίδια άποψη με σένα. Αυτό που έγραψα ήταν αυτό που μου είχε πει φίλος μου όταν τον ρώτησα γιατί μένει σε μια επιχείρηση που καθυστερεί να τον πληρώσει. Μου απάντησε ότι μένει γιατί θεωρεί ότι η επιχείρηση έχει προοπτική και ταυτόχρονα δεν μπορεί να βρει κάτι άλλο. Φυσικά κάθε εργαζόμενος πρέπει να διεκδικεί τα δεδουλευμένα. Θεωρώ τον διάλογο of topic αλλά τέλος πάντων.
Ελπίζω να σε κάλυψα.

Καλησπέρα,
Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς ότι πλέον η SKY EXPRESS πουλάει εισιτήρια για Αλεξανδρούπολη από Ηράκλειο με τιμή 85 ευρώ ενώ από Σητεία 96 αν δεν κάνω λάθος. Από την άλλη η Minoan Air πουλάει εισιτήρια μέσω Μυτιλήνης στα 119 ευρώ..ενώ το εισιτήριο της για Μυτιλήνη ξεκινάει από 67..νομίζω ότι η κοροϊδία είναι ξεκάθαρη...για εμένα προσωπικά που ταξιδεύω τακτικά για Αλεξανδρούπολη η παγίδα φάνηκε αμέσως και ξέρω ποια εταιρεία θα προτιμάω από εδώ και πέρα.

Καλός "άνεμος" να φυσήξει σε όλους αγαπητέ Άνεμε μιας και έρχονται Χριστούγεννα.
Κι εγώ δεν γράφω και πολύ στο FORUM αν και παρακολουθώ τα τεκτενόμενα στην αεροπορία..γενικά...
Η κατάσταση μου θυμίζει λίγο τον "αχόρταγο" του Ψαθά.
Όλα δικά μας λοιπόν........ας είναι καλά οι άγονες που χρηματοδοτούν με υπέρογκα ποσά......για να κάνουμε αεροπορική πολιτική...κατεβάζοντας τις τιμές στα χαρτιά..αφού για να πάει κανείς από Ηράκλειο- Σητεία-Αλεξανδρούπολη θα πρέπει να πληρώσει τη βαλίτσα του αλλά άκουσον άκουσον.. και το παιδικό εισιτήριο ολόκληρο!!!!!!!!!
Η ΜΙΝΟΑΝ ανακοίνωσε ότι μπορείς να πετάξεις με το παιδί σου πληρώνοντας παιδικό....αλλά και με τη βαλίτσα σου χωρίς επιβάρυνση....
Τώρα λοιπόν ξέρω κι εγώ...ποιοί με κοροϊδεύουν!!!!!!!!!!και ποιοί όχι.

Δυστυχώς οι ανακοινώσεις της Minoan Air στο Facebook δείχνουν μια προχειρότητα. Κρίμα για την εταιρεία διότι θα μπορούσε εν μέσω κρίσης να πάει και καλύτερα.

Πριν ένα μήνα είχε αναρτήσει : ''σύντομα με νέους προορισμούς'' Νέοι προορισμοί είναι το Ηράκλειο Αλεξανδρούπολη ; :|

Στην αναζήτηση μου για την δημοσίευση αυτή δεν την βρήκα την έχουν διαγράψει πλέον :D