Re: Minoan Airlines
Airlaw το ξεκινάς καλά και το χάνεις στην πρώτη πρόταση σου.. "Πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές; Ας προχωρήσει..."
Πότε ακριβώς διαπιστώθηκε αυτό; Μέσα σε 20 μέρες;
Δεν γνωρίζω την σχέση σου με την αεροπορία αλλά επειδή εγω το είχα ψάξει για AOC, πρόκειται για μια δαιδαλώδη διαδικασία (φταίει και η γενικά αργοκίνητη ΥΠΑ αλλά και η τρομακτικά τεχνοκρατική EASA) που τραβάει από εβδομάδες εως και μήνες. Και όσο ακραίο και αν είναι αυτό, εξίσου ακραίο είναι να ελεγχθεί μια νεοσύστατη εταιρία μέσα σε 20 μέρες. Είναι αστείο, ανέκδοτο, πως το λένε! Εδώ ακόμα ψάχνουν για πληρώματα και δεν ξέρω καν αν τα αεροσκάφη τους βρίσκονται στην Ελλάδα και από πότε.
Εξάλλου το βρώμικο της υπόθεσης το ομολόγησε ο Καρατζαφέρης: "'έστω και δια περιφοράς"... Αυτή η φράση αν δεν ξέρεις, σημαίνει στο πόδι, στο μπαμ, πάρε το εγγραφο εσύ, εσύ (περιφορά) και υπογράψτε το να τελειώνουμε. Παράκαμψη δηλαδή της καθιερωμένης διαδικασίας. Δικά του λόγια είναι, όχι δικά μας. Αν εσένα σε καλύπτει αυτό και νιώθεις ασφάλεια, τότε τι άλλο να πω εγώ...
Και τελειώνω με κάτι που έχει ειπωθεί και από άλλους. Δεν είναι δικαιολογία το μονοπώλειο της Ολυμπιακής-Αιγαίου, για τέτοιες αρκουδιές. Η Skyexpress και η Aeroland, που δραστηριοποιούνται τόσα χρόνια εδώ δηλαδή, τι είναι; Μονοπώλειο και αυτές;
Το μόνο που με εκπλήσσει είναι πως δεν την έχουν σκίσει στις μηνύσεις όλες οι υπόλοιπες υποψήφιες εταιρίες. Δεν είναι ώρα ακόμα; Περιμένουν να βγουν τα επίσημα αποτελέσματα και τότε να τα αμφισβητήσουν;
Σίγουρα δεν θα υπάρξει πολιτική ευθύνη και κυρώσεις σε πολιτικό, αλλά δεν πιστεύω να μην δικαιωθούν στο δικαστήριο οι εταιρίες μετά από την "ομολογία" Καρατζαφέρη...