Re: Minoan Airlines
VOG":2ic1pyti said:
Tα συγκεκριμενα fokker που θα χρησιμοποιει η εταιρεια ειναι του ομιλου Ρεστη οποτε λογικα θα ειναι και σε πολυ καλη κατασταση.
Πρόκειται για τα ίδια F50 που δοκίμασε να προσθέσει στο στόλο της η Athens, των οποίων οι φάκελοι ήταν ελλειπέστατοι;
Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω. Είσαι μια εταιρεία και λέγεσαι όπως λέγεσαι. Καταθέτεις φάκελο για τις άγονες γραμμές. Αν η προσφορά σου είναι καλύτερη από των άλλων θα κερδίσεις, αν δεν είναι θα χάσεις. Αν τις πάρεις, στο μέλλον θα κριθείς με βάση την απόδοση σου, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό σου, όπως & η ZF που απέτυχε παταγωδώς. Όλα τα παραπάνω είναι απλά και λογικά θα έλεγα. Το ερώτημα μου λοιπόν έχει να κάνει με τον λόγο για τον οποίο κρύβεσαι. Γιατί δεν έχεις φτιάξει μια σελίδα ή ένα πρόσωπο (γραφεία, τηλέφωνα έστω), να πεις αυτός είμαι κύριοι, έχω αυτά τα 3-4 αεροπλάνα και σκοπεύω να κατέβω στον διαγωνισμό για τις άγονες. Αν κερδίσω θα τις εξυπηρετήσω με αυτόν τον τρόπο, αν όχι έχω αυτό το business plan. Απασχολώ Χ άτομα & τα πληρώνω σωστά και στην ώρα τους.
Το ερώτημα μου είναι απλό, η δε μη απάντηση του με οδηγεί σε άσχημα συμπεράσματα για αρπαχτές. Ιδιαίτερα όταν ο κόσμος στις ακριτικές περιοχές έχει καεί από την Athens, με το να βλέπει κάτι άγνωστο να έρχεται και μάλιστα υποστηριζόμενο με πάθος από ένα μειοψηφικό και αμφιλεγόμενο για τη σοβαρότητα του κομμάτι του τρισάθλιου γενικότερα και -το πλέον σίγουρο- σάπιου πολιτικού συστήματος, απλώς τρομοκρατείται, φοβάται, νιώθει να παίζουν με την ζωή του, γιατί περί αυτού πρόκειται όταν μιλάμε για άγονες γραμμές.
Όλα τα άλλα για μεγάλα ονόματα, τριγμούς στο μονοπώλιο, ρήγματα στο αεροπορικό κατεστημένο & λοιπές σάλτσες, περισσότερο Τσάκα & άραβες μου θυμίζουν και άρα στερούνται κάθε σοβαρότητας, παρά ειδήσεις & οργανωμένες προσπάθειες εξυπηρέτησης ενός ευαίσθητου χώρου και άρα τα ακούω βερεσέ.
Κατά τα λοιπά, το αποτέλεσμα του διαγωνισμού είναι εκ των ων ουκ άνευ, ώστε να σχηματίσουμε ακριβή γνώμη και μέχρι τότε όλα όσα ακούσουμε (ιδιαίτερα από λαϊκίστικα στόματα) και διαβάσουμε είναι άνευ ιδιαίτερης σημασίας...