Minoan Air

• Thread starter Thread starter SkyPan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μια φίλη μου το είπε που τα είδε εκεί.Μιας και φαίνεται να ξέρεις όμως,τι πτήσεις κάνουν;
Όσο για το αν και τι θα γράψω,δε θα σε ρωτήσω κιόλας,σωστά;

Το πρόγραμμα είναι στην σελίδα, εδώ ( http://minoanair.com/gr/Schedule ), όπως αναφέρθηκε μερικές φορές...
Όλα τα δρομολόγια λειτουργούν εκτός Σαντορίνη που τελείωσε αυτήν την εβδομάδα γιατί είναι τέλος σεζόν, δες για παράδειγμα Ηράκλειο -> Μυτιλήνη που είναι σχετικά γεμάτο...
Κάποια στιγμή αυτήν την εβδομάδα θα βάλουν το καινούργιο σχέδιο της χειμερινής σεζόν.
Τα αεροπλάνα είναι εκεί γιατί το Ηράκλειο είναι η έδρα τους. Όταν τελειώνουν την δουλειά τους τα αεροπλάνα πρέπει να ξεκουράζονται κάπου :wink:

Δηλαδή οι πτήσεις που αναφέρονται σε αυτό το πρόγραμμα εκτελούνται κανονικά;Δεν υπάρχουν ακυρώσεις;

Ναι, εκτελούνται κανονικά, όπως και πριν, δεν έχει αλλάξει τίποτα... :wall:

Όπως είπα όμως, το πρόγραμμα θα αλλάξει αυτήν την εβδομάδα γιατί άλλαξε η σεζόν.

Και γιατί δείχνεις τόσο τσαντισμένος;Δεν ειπώθηκε κάτι κακό.
Εξ άλλου,σε όλες τις εταιρείες ακυρώνονται πτήσεις,δεν είναι κακό.Το τι φαίνεται στο εκάστοτε σύστημα,δε σημαίνει ό,τι πραγματοποιείται κιόλας.Αφού λες όμως ό,τι οι πτήσεις γίνονται κανονικά,μπράβο στην εταιρεία και εις ανώτερα.

alex96, το μόνο μου πρόβλημα είναι απλά οτι είχαμε πει τα ίδια πράγματα σε ποστ στις προηγούμενες σελίδες, και είναι ποιο βολικό να κοιτάμε αυτά παρά να γράφουμε τα ίδια και να αυξάνουμε τις σελίδες του ποστ. :D

Αγαπητέ,μίλησα για τις προηγούμενες ημέρες.Δε νομίζω ό,τι έχει επιτευχθεί ακόμα η "μεταφορά" στο χρόνο οπότε δεν αναφερόμαστε στα ίδια πράγματα.Αν,από την άλλη,σε ενοχλεί η αύξηση των αναρτήσεων,τι να πω,μπορείς να μη γράφεις ώστε να μη συμβάλλεις σε αυτό :lol:
Με φιλική διάθεση,ευχαριστώ για την απάντηση.
Υ.Γ.:Αν επιθυμείς,διαφώτισέ με στο εξής:Στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου Ηρακλείου (http://www.heraklion-airport.info) εμφανίζονται οι πτήσεις της εταιρείας;

Καλημερα σε ολους!!!!Τα υπολοιπα 4 αεροσκαφη που αναφερθηκαν σε προηγουμενα post ποτε ερχονται?θα ειναι ολα fokker 50 η θα φερει και καποιον αλλο τυπο αεροσκαφους?Επισης διαβασα οτι η εταιρεια θελει να κανει expand περα της ευρωπαικης ενωσης ισχυει?Αν ναι για που?

Δεν είμαι σίγουρος πότε, αλλά θα είναι όλα Φόκκερ. Για επεκτάσεις.. Πάλι δεν είμαι σίγουρος αλλα αν πρέπει να μαντέψω μάλλον προς Ασία πλευρά

Μακαρι να δουμε ελληνικη εταιρεια και στην Ασια!!!Παντως το expand στην ευρωπη ειναι φοβερη προτωτυπια!!!θα την δουμε αραγε και σε αλλα μερη της ευρωπης με βαση?Ενας καλος αντιπροσωπος των ελληνικων χρωματων και της κουλτουρας μας στην ευρωπη και μακαρι και στον κοσμο!!! :D