Minoan Air

• Thread starter Thread starter SkyPan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γεια σου δικαστρου, αν έχεις στείλη CV στο ανάλογο email, φακελώνετε και παίρνετε υπόψιν κάθε φορά που ανοίγει μια θεση

θα ανοιξουν θεσεις ξερεις?και αν ναι τι?ευχαριστω!!!

Δυστυχώς αυτό δεν το ξέρω, το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι για πλήρωμα καμπίνας και πιλότους χωρίς τον τύπο υπάρχουν εκατοντάδες αιτήσεις - και δεν νομίζω να ψάχνουν (αν και δεν ξέρω).

πιστευω οτι η εταιρεια δεν εχει μελλον σε δρομολογια εσωτερικου.και ισως ειναι καλυτερα που εχει φυγει εκτος χωρας και να αναζητησει εκει ενα καλυτερο μελλον.

Εχουν ήδη stand by πληρώματα καμπίνας από το καλοκαίρι, έτοιμα, εκπαιδευμένα. Δε τους έχουν προσλάβει όλους ακόμα.

stby και πιλοτους και μηχανικους;

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

nikos12":3dextfws said:
Οι δυο νέες αεροπορικές εταιρίες στην Ελλάδα ειναι φούσκα κ γίνονται μόνον για να εξυπηρετήσουν την συνχονευση aegean Olympic για αυτό το λόγο μπήκε κ ο Cyprus κ κάνει εσωτερικού πτήσεις. Κ το Olympic handling me Swwisport θα συνχονευτουν σε λίγες βδομάδες θα τα δείτε όλα αυτά στην πράξη.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
Αν ίσχυε αυτό, θα πήγαιναν να χωθούν σε δρομολόγια με κίνηση όπως η cyprus, δεν θα έπιαναν τα βουνά και τις ραχούλες. Το ότι η minoan έφυγε εξωτερικό επίσης δεν συνηγορεί σε αυτό που ισχυρίζεσαι.

Δεν ισχύει και ούτε βγάζει νόημα αυτό που λες Νίκο, όπως έχω ξαναπεί η Μινοαν δεν είναι "καινούργια". Το ότι η Βγενόπουλος θέλει να συγχωνευτεί με την Aegean "μπορεί" να είναι αλήθεια, ο καθένας μπορεί να "θέλει" πολλά πράγματα. Δεν σημαίνει ότι θα γίνει, και ούτε σημαίνει πως έχουν τα λεφτά και την τεχνογνωσία να φτιάξουν καινούργιες εταιρίες με AOC τόσο γρήγορα για να τους "αφήσουν" να συγχωνευτούν. Και εκτος απο όλα αυτά, η Μινοαν ΔΕΝ συναγωνίζεται ούτε τον ένα ούτε τον άλλο, είναι σε δικά της "μικρά" δρομολόγια που έκανε και παλιότερα σαν Sky Express. Το ότι υπάρχει η δεν υπάρχει δεν επηρεάζει καθόλου την συγχώνευση.
:rant:

Γιατί τα τρία F-50 των Μινωικών Αερογραμμών είναι καθηλωμένα στο LGIR;Κάνουν τελικά πτήσεις ή όχι;

alex96, ποιος είπε ότι είναι "καθηλωμένα"? Πως σου ήρθε αυτό? Πάντα πετούσαν, και ακόμα πετάνε. Ελπίζω να μην ήρθες να δημιουργήσεις προβλήματα στο θέμα πάλι.