Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αν μπεις από υπολογιστή βάζεις τα στοιχεία της κάρτας σου στο site πας "Ο Miles+Bonus λογαριασμός μου" και φαίνεται στο κάτω αριστερό άκρο της εικονικής κάρτας σου.

Έχω κλείσει εισιτήριο από την ιστοσελίδα της LH, όμως η πτήση μου εκτελείται από Germanwings/Eurowings. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το lounge σαν M&B Gold; Πήρα τηλέφωνο και στο Miles and More αλλά και στη Lufthansa, όμως δεν μπόρεσαν να μου δώσουν μια απάντηση.

Εφόσον ξέρω δεν έχεις, αφού η Eurowings/Germanwings δεν είναι μέλος της Star Alliance. Ακόμα για τους SEN/HON του Miles & More της LH η πρόσβαση περιορίζεται στα Lounges της LH Group (με κάποιες εξαιρέσεις, βλέπε εδώ https://www.eurowings.com/en/your-rewar ... inder.html). Π.χ. δεν έχεις πρόσβαση στο lounge της Α3 εάν πετάς με Eurowings/Germanwings από Θεσσαλονίκη, ούτε ως SEN/HON.

Όχι δεν έχεις. Αυτη άλλωστε είναι η λογική πίσω απο τις low cost.

Καλησπέρα μια ερώτηση -απορία ,ίσως έχει απαντηθεί παλαιότερα και να μην την έχω βρει την απάντηση. Η ερώτηση είναι έχω κάνει κράτηση εισητηρίου στην σελίδα της αιγαίου και θελω να δηλώσω τώρα την κάρτα μέλους για να πάρω τους πόντους είναι εφικτό ή είναι αργά πλέον; Η πτ;hση μου ε;iναι σε δύο εβδομάδες.

Ευχαριστώ

Μπορείς κ κατά την διαδικασία του τσεκ ιν αλλά κ μέσα απο τη διαχείρηση της κράτησης σου

Σε πτήση κοινού κωδικού με εταιρεία που δεν είναι μέλος της Star Alliance παίρνεις μίλια;

Code share με την Etihad