Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μου φαίνεται εκεί στην Αιγαίου το έριξαν στο τρολάρισμα...

Attachments

• M+B.png
    M+B.png
    9,8 KB · Προβολές: 1.345
Ναί όντως με αυτούς που συγκέντρωσαν περισσότερα μίλια τι θα γίνει?Εμενα αυτό το - δε μου το βγάζει

Δεν μετράνε τα περισσότερα.
Εμένα εμφανίζεται σωστά και αγνοεί τα περισσότερα που είχα μαζέψει.

Εστειλα email να δώ τι θα απαντήσουν...

Απο ότι είδα στον δικό μου λογαριασμό δεν χάθηκαν τα παραπάνω μίλια.

Δε χάνονται ως award miles, αλλά χάνονται ως tier-status μίλια. Δηλαδή το κοντέρ μηδενίζει και πρέπει να μαζέψεις 12.000 έως τις 23/11/2016. Δε νομίζω πως ισχύει κάτι διαφορετικό.

Προφανώς μιλάτε για τους Gold , που έκαναν πάνω απο τα προβλεπόμενα 12000 για να διατηρηθούν στην βαθμίδα .

Εγώ έγραψα για τους silver που μεχρι 24/11/2015 δεν μάζεψαν τα 24000 για να γίνουν gold ,αλλά έκαναν πολλα παραπάνω απο τα 8000 για να διατηρηθούν .

Το κοντέρ λοιπόν δεν μηδένισε έτσι ώστε να θέλουν πάλι 24000 μεχρι του χρόνου .
Πλέον μετράνε οι 12 τελευταίοι μήνες.
Καθε μέρα που περνάει , αφαιρούνται τα αντίστοιχά περσινά (απο ότι κατάλαβα για τον λογαριασμό μου τουλάχιστον)

ναι σόρρι, για τους μη-gold ισχύει αυτό που λες. το παράθυρο είναι κυλιόμενο (12 τελευταίοι μήνες)

Πήρα χθες το πρωί τηλέφωνο για να αναβαθμίσω τη θέση μου με κουπόνι μόνο για το δεύτερο σκέλος της πτήσης μου και η κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε πως δεν γνώριζε αν γίνεται αυτό (να αναβαθμιστεί μόνο το ένα σκέλος) και πως θα προωθούσε ένα αίτημα στο υπεύθυνο τμήμα και θα με ενημέρωναν. Ακόμα δεν έχω ακούσει κάτι από αυτούς, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται κάτι τέτοιο ή όχι. Τουλάχιστον να μην περιμένω τηλεφώνημα. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως στη συγκεκριμένη πτήση υπάρχει μόνο μια διαθέσιμη θέση σε Ι και φοβάμαι μην προλάβουν και την δώσουν αλλού, πριν επεξεργαστούν το αίτημα μου... Υπάρχει περίπτωση να "μπλόκαραν" αυτή τη θέση για μένα μέχρι να δοθεί μια απάντηση από το υπεύθυνο τμήμα, έτσι ώστε να μην την δώσουν αλλού; Ευχαριστώ !

Ξαναπάρε τηλέφωνο. Γίνεται κανονικά αναβάθμιση για ένα σκέλος. Αν πέσεις σε άλλο υπάλληλο θα σε εξυπηρετήσει φαντάζομαι πιο άμεσα.