Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Οταν εξαργυρωνεις εκπτωτικο κουπονι σε πτησεις εσωτερικου,παιρνεις παλι τα ιδια μιλια?

Ναι, παίρνεις τα μίλια που προβλέπονται από την κατηγορία ναύλου, ανεξάρτητα από το πόσο πλήρωσες.

Καλησπερα σας
θα ηθελα τα φωτα σας για την καρτα .
Εχω γινει χρυσο μελος αλλα δεν εχω παραλαβει ακομα την πλαστικη καρτα
προκυτε να ταξιδεψω στην κωνσταντινουπολη
στην επιστροφη απο Κων/πολη χωρις την πλαστικη καρτα θα μπορεσω να μπω στο lounge της Turkish
Eχω μονο την ψηφιακη καρτα
εαν οχι τι πρεπει να κανω
ευχαριστω εκ των προτερων

Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλές φορές κάνετε τέτοιου είδους ερωτήσεις στο φόρουμ και δεν παίρνετε ένα τηλέφωνο την εταιρία να σας πει υπεύθυνα!!! Δηλαδή αν σας δώσει κάποιο μέλος μια Χ απάντηση θα το θεωρήσετε δεδομένο ότι είναι καλά και ντε έτσι; Και αν δεν είναι;
Πχ στην προηγούμενη ερώτηση, φαντάσου να σου πει κάποιος ότι αν δεν έχεις την πλαστική κάρτα δεν μπαίνεις κι εσύ να μην πας ενώ δικαιούσαι! Σε ποιον θα επιρρίψεις ευθύνες; Στο ανώνυμο μέλος του forum που είπε τη γνώμη που θεωρούσε σωστή;

Για τέτοια θέματα πάρτε ένα τηλέφωνο την εταιρία και ρωτήστε για να έχετε μια υπεύθυνη απάντηση. Αλλιώς... κουβέντα να γίνεται!

Αγαπητε μου φιλε δεν βρισκω τον λογω του εκνευρισμου σας
Μια ερωτηση εκανα
Με συγχωρειτε εαν σας εκνευρισα
ηθελα να ακουσω καποιες γνωμες και δεν ειμαι ανθρωπος που θα αποδωσει ευθυνες σε κανενα
ευχαριστω!!

Δεν τίθεται θέμα εκνευρισμού. Σαν νέο μέλος που είστε, σας συμβουλεύω να πάρετε την εταιρία και να ρωτήσετε το θέμα σας. Δεν είναι πάντα καλό να περιμένουμε διάφορες (και διαφορετικές πιθανώς) γνώμες του ενός και του άλλου (ή ακόμα και να περιμένεις μέρες χωρίς να λάβεις απάντηση) τη στιγμή που είναι θέμα αρμοδιότητας της εταιρίας και με ένα απλό τηλεφώνημα θα πάρετε την απάντησή σας.
Παρ όλα αυτά αν θέλετε να περιμένετε πιθανές απαντήσεις, ok.

Καλησπέρα σε όλους,

Πήρα 2 διαφορετικές απαντήσεις από 2 διαφορετικούς aegean agents, οπότε είπα να ρωτήσω εδώ:

Οι κάτοχοι M&B gold δικαιούνται fast track security εκεί που δικαιούνται fast track τα άλλα μέλη άλλων *Α gold ? Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για το EWR/KEWR γιατί έχω 2 ώρες layover με το connecting flight μετά από TATL ταξίδι με UA, και αν πέσω σε δύσκολο immigration(όπως είναι συνήθως) θα έχω θέμα.

Έχει κανείς καμιά εμπειρία?

Νομίζω πως έχει να κάνει με την εταιρεία που πετάς. Για παράδειγμα, στις Βρυξέλλες αν πετάς με Α3 και είσαι gold δικαιούσαι fast track. Αλλά αν πετάς π.χ. με Brussels, παρότι είσαι *Α gold, δε δικαιούσαι fast track.

Νομίζω ότι δεν υπάρχουν γενικές κανόνες. Για να μείνω στο παράδειγμα των Βρυξελλών: Ακόμα εντός της LH Group σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να είσαι SEN/HON, σε άλλες any Star Alliance Gold, σε άλλες μόνο Business Class, Brussels Airlines αρκεί και economy flex… Προφανώς η κάθε εταιρία μπορεί να αποφασίσει σε ποιόν το δίνει (πληρώνει).

Καλημέρα

Είμαι Silver μελος του miles & bonus και ταξιδευω συχνα στο δρομολόγιο SKG-AMS & AMS-SKG.
Εως τώρα χρησιμοποιούσα την Turkish Airlines αλλα σκέφτομαι να χρησιμοποιώ και παλι την AEGEAN για την αποκτηση περισσότερων μιλίων.
Η ερώτηση μου ειναι:
Οταν 1 απο τα 2 ή 2 από τα 3 σκέλη του δρομολογίου (οταν πεταω ams-fra-ath-skg) ειναι με κωδικο της aegean αλλα γινονται με σκαφος της Lufthansa λαμβάνω τα μίλια κανονικά σαν να είναι πτήση της Aegean ή οχι;
Πιο συγκεκριμένα ρωταω για τις πτησεις: A3 1412, A3 1406, A3 1403 & A3 1836.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.