Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μονοπώλιο.Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.
Όσον αφορά τους φόρους και τα τέλη,σε όλες τις εταιρείες τα πληρώνεις.

Το θέμα είναι αν η Α3 θα βγει κερδισμένη από αυτη την αλλαγή. Η γνώμη μου είναι πως όχι...

Και πάλι έκλεισε το site και η δυνατότητα εξαργύρωσης μιλίων προσωρινά. Μέχρι πριν λίγο λειτουργούσε και τώρα βγάζει μήνυμα προσωρινά μη διαθέσιμο.

Γενικά, κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Το link για το miles&bonus έχει αφαιρεθεί από την αρχική σελίδα της Α3, ενώ στη σελίδα του miles&bonus φαίνεται το εξής μήνυμα:

The enrolment process, as well as the login and account management, both online and through Aegean's Call Center, is currently unavailable.

Κοινώς, έκλεισε το μαγαζί, αναμείνατε.

p.s. Μα ειλικρινά, πίστευαν πως μέσα σε 3 μέρες (ΣΚΔ) θα λειτουργήσουν όλα άψογα με τη μετάβαση στο νέο σύστημα; Ας το κλείναν για περισσότερο καιρό τουλάχιστον.

Καλησπέρα
Να ρωτήσω κάτι?Υποτίθεται οτι τα gold μέλη παίρνουν 20% επιπλέον μίλια.Εχουν μπεί ποτέ σε κάποιον αυτά τα μίλια?Στη κίνηση λογ μου δείχνει ίδια μίλια αναβάθμισης κ εξαργύρωσης...Ευχαριστώ

Από τις 23/11/14 και μετά

Σίγουρα?Γιατί είχα την εντυπωση οτι ισχύει από παλιά αυτό?

Στο Travelair της Olympic Air ίσχυε παλιά

Τώρα κανονικά τα μίλια από το travelair θα τα δω κάποια στιγμή στη νέα κοινή κάρτα ε?

Αυτή την απορία με την αθροιση των μιλίων την είχα κι εγώ. Θα γίνει;και αν ναι, πώς θα γίνει η ταυτοπροσωπια;