SkyHawk
First-Class-Member
- Περιοχή
- HELL
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AOA
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAT
Ξερω οτι ειμαι τελειως εκτος (σορρυ Akis) αλλα πιστευω οτι καποια στιγμη πρεπει να συζητηθει αυτο το θεμα. Και φυσικα πρεπει να λεει ο καθενας την γνωμη του. Απλα κοιτα στα ποσα ποστς μαθαινεις πραγματικα κατι. Εγω ειληκρινα πιστευω οτι οι σωστες πληροφοριες εδω περα ειναι ενα 30% των ποστς. Οσο και παλι για την γνωμη του καθενως ειναι πολυ καλο να την λεει αφου ομως γνωριζει το θεμα και δεν ειναι ασχετος με το θεμα. Και δεν λεω αεροπορικο. Ενα παραδειγμα εγω πχ δεν μπορω να εκφερω γνωμη για θεματα της ΟΑ η Α3 γιατι ειμαι ασχετος με αυτες τις εταιριες. Αν προκειψει καποιοο θεμα για την Air Atlanta Icelandic ναι θα εκφερω γνωμη. Ο καθενας πραγματικα καποιες στιγμες λεει το μακρυ του και το κοντο του. Εχω βαλει να παρακολουθω 2 θεματα συγκεκριμενα ενα απο αυτα ειναι το Olympic leased aircrafts. Το παρακολουθω απο οταν ηταν για το 2006. Ξερεις ποσο καιρο εχω να μαθω καποιο πραγματικο νεο? Τουλαχιστον 2 μηνες. Και δεν λεω οκ μπορει να μην υπαρχουν εξεληξεις το καταλαβαινω τοτε γιατι υπαρχουν καινουρια ποστς? και ποσο μαλλον ασχετα. Προσθεου δεν λεω οτι οι διαχειρηστες φταινε σε κατι για τα ασχετα τελειως φταινε οι χρηστες που ποσταρουν.