Δεν θεωρείται σπατάλη να προαγοράσεις το 60% των εισιτηρίων με χρήματα του προϋπολογισμού μιας Νομαρχίας, μόνο και μόνο για να "δοκιμάσεις" ένα δρομολόγιο και να αποδείξεις τα αναπόδεικτα; Νομίζω πως η απόφαση της νομαρχίας φτάνει έως τα όρια του λαϊκισμού και πάρθηκε μόνο και μόνο για λόγους ικανοποίησης του τοπικού αισθήματος και εντυπωσιασμού (ίσως και προβολής στα ΜΜΕ). Μετά από λίγο θα αρχίσουν να καταγγέλλουν κράτος και ΟΑ και στο τέλος δε θα γίνει απολύτως τίποτα (εκτός πιθανότατα από καμιά κατάληψη διαδρόμου προσγείωσης ή τοπικού δρόμου) για να δικαιωθεί το τοπικό αίσθημα. Νομίζω το έργο το έχουμε ξαναδεί από τις διάφορες τοπικές κοινωνίες, δήμους, κοινότητες, νομαρχίες κλπ. Η απόφαση εντάσσεται απόλυτα στο κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα, και φέρει τον κάθε υπουργό, νομάρχη, πολιτικό και δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλο, να θεωρεί τις ΟΑ τσιφλίκι του... Γιατί δεν κάνουν την πρόταση στην Aegean; Εφόσον ισχύει όντως το γραφόμενο περί πληρότητας 34%, τότε θεωρώ πως καλώς έπραξαν οι ΟΑ και το διέκοψαν, έστω και προσωρινά.