menelaos":5zjweo8r said:Πέραν της πλάκας όμως, με την ίδια λογική μπορούμε και να προτιμάμε σαράβαλα αεροπλάνα από καινούρια γιατί κι αυτά είναι κόστος για την εταιρία
niogr":1folkssh said:Εμένα το Μακεδονία μου φαίνεται μια χαρά αεροδρόμιο. Δηλαδή θα μας πέσει ο κ.... αν ανεβούμε σε λεωφορειάκι και δεν επιβιβαστούμε από φυσούνα? Σκεφτείτε πως αν κάνουν καινούργιο αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να πληρώνουμε φόρους τύπου σπατόσημο όπως στο Βενιζέλος (απαράδεκτο!!!) και θα δίνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας τζάμπα στους Γερμανούς... Προσωπικά δεν έχω καμία όρεξη να δίνω 5 ευρώ για εισιτήριο εσωτερικού και 30 ευρώ για φόρους αεροδρομίων!!
menelaos":xjcljscy said:Καλά, ας πάνε 5euro τα εισιτήρια για εσωτερικό και ας είναι και 30euro οι φόροι αεροδρομίου
Πέραν της πλάκας όμως, με την ίδια λογική μπορούμε και να προτιμάμε σαράβαλα αεροπλάνα από καινούρια γιατί κι αυτά είναι κόστος για την εταιρία, λιγότερους υπαλλήλους στο check in κλπ κλπ κλπ. Δεν είπαμε να περπατάμε σε διαδρόμους από χρυσό και διαμάντια. Ένα αεροδρόμιο επαρκές για μια πόλη 1 εκατομυρίου κατοίκων που φιλοδοξεί να είναι σημαντική στον χάρτη των αερομεταφορών "ζητήσαμε".
niogr":2ly928p3 said:...Εν αντιθέσει με το κρατικό SKG που οι τουαλέτες όσες φορές τις επισκέφτηκα έλαμπαν από καθαριότητα...
OA701":yjlfzn9h said:Αν και τα έχουμε ξαναπεί όλοι, ας τα ξαναπούμε μιάς και τα Α/Δ είναι η πρώτη και η τελευταία εντύπωση που παίρνει ο επιβάτης μαζί του...
To "Μακεδονία" και ο "Καζαντζάκης" είναι κόλαφος, όνειδος και ότι άλλο "κοσμητικό" της ίδιας κατηγορίας. Βέβαια, όταν η Αθήνα έχει Α/Δ εδώ και μόνο 10 χρόνια, τι μπορούσαμε να περιμένουμε?
Κανονικά, όπως είπε και ο Gonso, θα έπρεπε να έχουν σύγχρονα Α/Δ απο την δεκαετία του '80... Και το κακό είναι ότι στο Μακεδονία συνεχίζουν να ξοδεύουν αρκετά μεγάλα ποσά για μπαλώματα ενώ με τα λεφτά αυτά θα μπορούσε εδώ και 10-15 χρόνια να είχε ξεκινήσει η κατασκεύη Α/Δ σε άλλη, καλύτερη, τοποθεσία... Τουλάχιστον το Ηράκλειο έχει μπει στην όλη διαδικασία και αργά ή γρήγορα θα αποκτήσει νέο. Η Θεσσαλονίκη όμως ?
AirNewZealand":yjlfzn9h said:Εγώ πάλι, όσες φορές έχω επισκεφθεί τις τουαλέτες του Μακεδονία, τόσο πριν, όσο και μετά από τον έλεγχο, δεν έχω μείνει και με τις καλύτερες εντυπώσεις. Σαπούνι πάντως δεν έχω δει ποτέ...