LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

• Thread starter Thread starter Junior
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έχει κανείς φωτογραφίες από τα ανακαινισμένα lounges; :)

Γεια σας

Σημερα το μεσημερι ετυχε και ημουν στο αεροδρομιο, εβγαλαν την C-47 DACOTA της Πολεμικης Αεροποριας που φυλασσεται εκει απο τον υποστεγο και την αφησαν στο parking αριστερα απο το touchdown του RWY34, εαν μπορεσα να καταλαβω καλα.
Ξερει κατι κανεις, ελπιζω να μη τη παρατησουν εκει???

Ευχαριστω

Έχω μπεί μέσα σε αυτήν . . . άσχημο θέαμα, να την βλέπεις άθλεια, βρόμικη, είχε μπύρες εκεί μέσα να φανταστείς! Τέλος πάντων, μάλλον καποια νέα θέση για να την παρκάρουν η κάτι άλλο που δεν ξέρουμε . . . παρόμοιο θέαμα και στη καραβέλλα ακριβώς δίπλα της που επίσης έχω μπεί . . .

Duck Roger δεν μιλάμε για το εγκαταλελειμμένο C-47 δίπλα στην Καραβέλα... :roll:

Γεια σας

Ακριβως οπως λεει ο "xristos", δεν αναφερομαι στα εγκαταλελειμμενα.
Η συγκεκριμενη ειναι/ηταν η τελευταια που εκανε πτησεις, πανω απο την πολη, στον Αρχαγγελο κτλ. Ευχομαι αυτη η "εξοδος" να μην αποβει μοιραια!

Χαιρετισμους

Α μιλάτε για εκείνη που είναι παρκαρισμένη κοντά στην πίστα των canadair . . . τώρα το κατάλαβα . . . μπορεί να πετάξει εκείνη?

Το αεροσκαφος μετα απο τοσες ημερες ειναι ακομη εκει. Αυτο δε μου αρεσει καθολου!
Ναι εκτελουσε αποστολες, εαν θυμαμαι καλα η τελευταια ηταν πριν 2 χρονια μετα τη διαπιστωση καποιου ρηγματος ή κατι τετοιου καθηλωθηκε. Απ'οτι ξερω το ρηγμα δεν ειναι κατι σοβαρο διοτι βρισκεται σε μερος που μπορει να αλλαχτει ευκολα, με ανταλακτικο δηλαδη. Δυστυχως το κρατος αδιαφορει!!!

Δες λοιπόν τους Γερμανούς τι ωραία που τα έχουν όλλα εν ζωή ενώ εμείς δεν μπορούμε να κρατήσουμε μία Dakota ζωντανή !
Αυτοί πετάνε τα JU52 πάνω απο το Βερολίνο στις Γιορτές τους ενώ εμείς τίποτα στις παρελάσεις . . .

Επίσης εδώ και μέρες έχουν "μαρκάρει" ένα μέρος της πίστας στα δεξιά (κοιτωντας από μεσα) με κάτι ασπρα-κόκκινα πραματάκια (σαν πλαστικά τσοκ)..τι είναι και γιατί;

Εδώ και μήνες θα έλεγα.

Έργο: Ανακατασκευή εσχαροσκεπούς αγωγού απορροής ομβρίων στο δάπεδο στάθμευσης Α/φών στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσ/νίκης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΑΘΜ)