Re: LGTS/SKG Θεσσαλονίκη "Μακεδονία"
seven4seven εννοεις για σεκιουριταδες στη Μπανανια.
Οταν ειχα στειλει το Μαρτιο 2009 το βιογραφικο μου στην εν λογω εταιρεια στη Θεσσαλονικη (συνολικα 15 σελιδες με συνοδευτικο γραμμα κουλουπου) με πηραν τηλεφωνο και με ρωτησαν αν τους δουλευω που ενα απο τα χαρτια μιλαει για εταιρικη αδεια οπλοκατοχης και οπλοφοριας (δλδ εφοσον η - γερμανικη - εταιρεια εχει αδεια η ιδια να εχει οπλα στην κατοχη της, εχω την εξουσιοδοτηση - στη Γερμανια - για την περιπτωση που επιβαλλεται να φερω οπλο εν ωρα υπηρεσιας, με τα απαραιτητα χαρτια βεβαια)! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, οταν ημουν εδω στο Μοναχο το χρειαζομουν και το εκανα, και εκανα με βαση αυτο υπηρεσια!!! Θα με φανε δλδ? Βεβαια με εξαιρεση το συνοπτικο βιογραφικο και το συνοδευτικο γραμμα ολα τα αλλα ηταν στα γερμανικα μιας και εκει ημουν στην προηγουμενη ζωη μου, αλλα τελικα με ειπαν οτι τα δωσαν και τα μεταφρασανε. Και μετα με ρωτησαν σε τι θεση θελω να προσληφθω (εδω καπου με ξενισε γιατι ειχα την εντυπωση οτι δεν ειχαν διαβασει το συνοδευτικο γραμμα οπου ολα ηταν μεσα και με τους κωδικους θεσεων - γιατι να πρεπει να τους θυμαμαι απεξω?). Στο τελος με ειπε οτι θα πρεπει να απολυσουν 3 για να μπορεσουν να με πληρωσουν με βαση την εμπειρια και την εκπαιδευση που αναφερονται στα χαρτια. Δλδ τους ημουν πολυς (με δεδομενο οτι για να δουλεψεις σεκιουριτας στην Ελλαδα φτανει ενα τρελοχαρτο για να βγαλεις "αδεια"), με 3 γλωσσες, πρωτες βοηθειες σε επιπεδο βιομηχανιας, εκπαιδευση για πυρασφαλεια, βιομηχανικη ασφαλεια, εκπαιδευση στην ψυχολογια, τεχνολογικα θεματα σε σχεση με το επαγγελμα, νομικα, και τροπου διεκπεραιωσης υπηρεσιας (Dienstkunde - πως να το μεταφρασω ελληνικα - Ακηηηηηηηη βοηθεια! λολ) αλλα και το προηγουμενο αναφερθεν χαρτι, πολυ καλες γνωσεις Η/Y (Windows, οχι Linux
), 11 χρονια υπηρεσιας στο εξωτερικο με εμπειρια (και) σε εκδηλωσεις με μεγαλες συγκεντρωσεις πληθους, 7 χρονια σε μια εταιρεια στην οποια τα 3,5 τελευταια ημουν υπευθυνος για την πολη του Μοναχου (προσωπικο - αντικειμενα)!!! Για να μην αναφερω το επιπεδο συνεργασιας που ειχα και το ποσα αντικειμενα ειχα σωσει για την G4S εδω στη Γερμανια γιατι συνεργαζομασταν μαζι τους, οταν οι δικοι τους κανανε "πατατες" και ο προϊσταμενος μου με παρακαλουσε να σωσω την κατασταση για την G4S χαριν καλης συνεργασιας!!!!
2 μηνες αργοτερα ενας απο τους σεκιουριταδες της εταιρειας προσπαθησε στο "Μακεδονια" χωρις να με ρωτησει να ανοιξει την τσαντα της καμερας μου για να δει εαν λειτουργει και ειναι πραγματικη (οπως οφειλε να ελεγξει) και κοντεψε να του φυγει απο τα χερια οταν του γκαριξα οτι εαν πιασει ιδιοκτησια μου χωρις αδεια μου θα τον στειλω απο εκει που ηρθε και την ανικανη εταιρεια θα της βαρεσω μηνυση για την προσληψη ανικανου προσωπικου χωρις εκπαιδευση στο ευαισθητο σημειο του ελεγχου αποσκευων ή και σωματος. Το παιδακι κοκκινησε, ζητησε συγγνωμη, αλλα εγω ειχα παρει την εκδικηση μου για την G4S... :evil: