LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

• Thread starter Thread starter Junior
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGTS/SKG Θεσσαλονίκη "Μακεδονία"

Υπαρχη εδω και μια εβδομαδα ενα μπλε Β737 σταθμευμενο μπρωστα απο τον Εμπορευματικο σταθμο. Ξερει κανεις τινος ειναι? Απο τον δρομο της Περαιας με τη σταυομαρα που εχω δεν μπορω να δω. Ειναι μπλε χρομα ολοκληρο εχει ενα μικρο σημα στην ουρα και ονομα εταιριας στην ατρακτο σε λευκο αλλα δεν μπορω να διακρηνο τι ειναι. Αστρα παντως δεν ειναι, αν και πολυ ευκολα θα μπορουσε να γινει!!!

Μπορει να ειναι και των Μακεδονικων Αερογραμμων....... :D

Ξερει κανεις γιατι ήταν 2 737 της Α3 σταθμευμενα στον taxiway κοντα στα Canadair χθες?Είχε τπτ charter?

spaceman1":2h1ke3g1 said:
Ναι εγω ξέρω τι αεροπλάνο είναι , καθώς το επόμενο κτίσμα μετά το Μακεδονία είναι το σπίτι μου.Κυριολεκτικα.Το αεροπλάνο αυτό είναι ένα μπόινγκ 737-300 της γερμανικής εταιρίας μεταυοράς εμπορευμάτων blue bird cargo.Συγγνώνη για κανά λάθως άκη, πραγματικά αυτή την φορά διάβασα τους κανόνες.
Μήπως είναι της κρητικής blue bird που θα ξεκινήσει δρομολόγια για Μόσχα;

ΥΓ: μεταφορά (όχι μεταυορά)...

spaceman1":2an9em9u said:
γερμανικής εταιρίας μεταυοράς εμπορευμάτων .

Γράφετε που γράφετε, γράψτε και κάτι σωστά. Ισλανδική είναι η εταιρεία, θυγατρική της Iclandair. Κοτζαμ TF- έχει, βγάζει μάτι. Αμαν πια.

Είναι ντροπή γιά ένα διεθνή αερολιμένα,όπως θέλουν να τον αποκαλούν οι αρμόδιοι,να μην υπάρχει προσωπικό το βράδυ( μετά τις 2200) να ενημερώνει για τις αφίξεις!Πας περιμένεις και κάνεις το σταυρό σου η Swiss ή η CSA να μην έχουν καθυστέρηση...Πριν κανα μήνα περίμενα την LX και αντι για 0145, ήρθε 0315, χωρίς φυσικά να συγκινηθεί κάποιος και να αναγγείλει την καθυστέρηση.

Υ.Γ. Αύριο το πρωί έχει πτήση της U2 απο Αθήνα στις 1010 την U2 9603 αν δεν κάνω λάθος,τι παίζει???

Για την Easy που ρωτας, η Θεσσ/νικη ηταν κλειστη χτες λογω χαμηλης ορατοτητας, και η Easy ηρθε Αθηνα (το G-EZAA ειναι,παρεμπιπτοντως :wink: ). Προφανως διανυκτερευσαν τους επιβατες Αθηνα, και σημερα ανεβαινουν στον τελικο προορισμο (καιρου επιτρεποντος,παντα)

Velerefontis":11blpskl said:
Είναι ντροπή γιά ένα διεθνή αερολιμένα,όπως θέλουν να τον αποκαλούν οι αρμόδιοι,να μην υπάρχει προσωπικό το βράδυ( μετά τις 2200) να ενημερώνει για τις αφίξεις!Πας περιμένεις και κάνεις το σταυρό σου η Swiss ή η CSA να μην έχουν καθυστέρηση...

Εδώ είναι δημόσιο, δεν είναι παίξε-γέλασε... Μη μου τους κύκλους τάρατε! Χτυπάνε βραδυνή υπηρεσία κατ'οίκον, πόσο μάλλον τις γιορτές. Τα πεντοχίλιαρα πάλι θα μπουν στην μπάνκα, μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει. Ωραίοι ως Έλληνες :mrgreen:

LGTS/SKG Θεσσαλονίκη "Μακεδονία"

Φίλε Cyverius μήπως είσαι άδικος;
Έχουμε ως δεδομένο ότι με τη μη αναγγελία της καθυστέρησης δεν κινδυνεύει καμία ασφάλεια πτήσεων.
Το να έχει σχολάσει ο υπάλληλος και να προτιμά να πάει σπίτι του με την οικογένειά του από το να μείνει στη δουλειά του χωρίς να είναι υποχρεωμένος και χωρίς να πληρώνεται τις όποιες υπερωρίες (μια και αν κατάλαβα καλά, ΔΕΝ υπάρχει τέτοια πρόβλεψη, αλλιώς θα ήταν υποχρεωμένος να υπερεργαστεί), δεν το βρίσκω καθόλου παράλογο.
Και έχω και μια αμφιβολία για το αν είναι υπάλληλος του πεντοχίλιαρου και για το αν υπάρχει βραδινή βάρδια στο "Μακεδονία" έτσι ώστε να "χτυπηθεί κατ' οίκον".

Όλα αυτά μπορούν κάλλιστα να διαπιστωθούν κάνοντας μια γραπτή ερώτηση στο αεροδρόμιο.
Βάσει νόμου, υποχρεούνται να απαντήσουν εντός 20 ημερών.